İlk defa yapcam birgün önceden yapsam buzdolabina alsam ertesi gün misafir için sertleşir mi nasıl yapmalıyım ve tarif verebilir misiniz begenilen
Hazır tozdan yapıyorum çok basit ve lezzetli oluyor birgün önceden yapılmaz evet donar
tüüüü hataylı olarak hiiiiç yakıştıramadım 😂
Nohut soymak zor be napim 🤣🤣🤣
😂😂 ben soymadan yapıyorum 🤭🤭
Hele bana tüüüü diyene bak nohut soyulmadan olmaz olmaazzz 😅😅😅
tozdan daha iyi beee 😂😂 tarsuslu kaynanam da tozdan yapıyor. humus hatayın mı tarsusun mı derken nelere kaldık 🤭🤭
Tabiki bizim tabikkkii valla ramazan boyu tozdan yaptım şipşak hazır bakla humusunu orijinal yaparım bak onda kolaya kaçmam
tarsus ta çok yedim humus da Antakyada yemek nasip olmadı daha anca gidip tepsi kebabı yedik 😂😂
bakla humusunu hiç yemedim.
kaynanam tarsuslu da kökeni hataydan bu arada 😂😂 mağaracı mı ne ya da buna benzer isimli öyle bir köy varmış galiba ordam 😂😂
Antakya'da yapan yerlerde yıkıldı zaten yeniden yapılırsa inşallah mutlaka tadına bak
Bak sen kaynanaya bizden gitmişte yemeğimizi oralı yapmış olması bu cııkkss 🤣
valla tarsusta cidden güzel yapan yerler var, döve döcçve yapıyorlar bizim gibi blender işi değil 😂
ha inşallah bi daha giderim antalyaya da yeriz güzelce
Yok donma olmaz. Nohutları haşlayıp blenderdan geçiriyorum. Yağ, tahin, biraz su, sarımsak eklersiniz. Sonrası üzerine sıvıyağ gezdirip baharatla tat verirsiniz.
kuru gibi olursa az yağ ekleyip güzelce karıştır hiçbir şey olmaz.
üstü kabuk tutmasın diye streç filmi humusa değidirerek kapat.
1,468,240 soru
24,055,594 cevap
329,895 kullanıcı