0 oy
86 göst.
Diğer kategorisinde (925 puan) tarafından

İlk defa yapcam birgün önceden yapsam buzdolabina alsam ertesi gün misafir için sertleşir mi nasıl yapmalıyım ve tarif verebilir misiniz begenilen

3 Cevaplar

0 oy
(9,374 puan) tarafından

Hazır tozdan yapıyorum çok basit ve lezzetli oluyor birgün önceden yapılmaz evet donar 

(4,239 puan) tarafından

tüüüü hataylı olarak hiiiiç yakıştıramadım 😂

(9,374 puan) tarafından

Nohut soymak zor be napim 🤣🤣🤣

(4,239 puan) tarafından

😂😂 ben soymadan yapıyorum 🤭🤭

(9,374 puan) tarafından

Hele bana tüüüü diyene bak nohut soyulmadan olmaz olmaazzz 😅😅😅

(4,239 puan) tarafından

tozdan daha iyi beee 😂😂 tarsuslu kaynanam da tozdan yapıyor. humus hatayın mı tarsusun mı derken nelere kaldık 🤭🤭

(9,374 puan) tarafından

Tabiki bizim tabikkkii valla ramazan boyu tozdan yaptım şipşak hazır bakla humusunu orijinal yaparım bak onda kolaya kaçmam 

(4,239 puan) tarafından

tarsus ta çok yedim humus da Antakyada yemek nasip olmadı daha anca gidip tepsi kebabı yedik 😂😂

bakla humusunu hiç yemedim. 

kaynanam tarsuslu da kökeni hataydan bu arada 😂😂 mağaracı mı ne ya da buna benzer isimli öyle bir köy varmış galiba ordam 😂😂

(9,374 puan) tarafından

Antakya'da yapan yerlerde yıkıldı zaten yeniden yapılırsa inşallah mutlaka tadına bak 

Bak sen kaynanaya bizden gitmişte yemeğimizi oralı yapmış olması bu cııkkss 🤣

(4,239 puan) tarafından

valla tarsusta cidden güzel yapan yerler var, döve döcçve yapıyorlar bizim gibi blender işi değil 😂

(4,239 puan) tarafından

ha inşallah bi daha giderim antalyaya da yeriz güzelce 

-Reklam-
0 oy
(3,226 puan) tarafından

Yok donma olmaz. Nohutları haşlayıp blenderdan geçiriyorum. Yağ, tahin, biraz su, sarımsak eklersiniz. Sonrası üzerine sıvıyağ gezdirip baharatla tat verirsiniz. 

0 oy
(4,239 puan) tarafından

kuru gibi olursa az yağ ekleyip güzelce karıştır hiçbir şey olmaz.

üstü kabuk tutmasın diye streç filmi humusa değidirerek kapat. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 549 göst.
19 Mayıs 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Cansu07 (8,659 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 169 göst.
0 oy
3 cevap 169 göst.

Kategoriler

1,468,214 soru

24,055,208 cevap

329,875 kullanıcı

...