0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (237 puan) tarafından

Kızım iki yaşında emzirmeden kestim 3 üncü günü gece kalkar su içer geri uyurdu bugün köye gittik birkaç kişi ona emmeyi sordular yapmayın dedim dinleyen mi var miniğime emmeyi hatırlattılar galiba şimdi ağlayarak uyandı ağlama krizi yaşadık çok üzüldüm etkilendi galiba kızım 

4 Cevaplar

0 oy
(562 puan) tarafından

Üzülmeyin gerektirecek bir durum yok zaten artık yemek yiyiyor aç birakmiyorsun asıl simdiden sonra içerse hem ona hem sana zarari var 

-Reklam-
0 oy
(3,226 puan) tarafından

İlk hafta çok zor oluyor maalesef. Sarılıp, pışpışlayıp yanında olduğunuzu söyleyin. Duygusal davranıp geri emzirmeyin. 

(237 puan) tarafından

Aslında maşallah iyi gidiyorduk ama köyde sen emmeyi bıraktın mı falan gibi sorular sordular etkilendi galiba 

(3,226 puan) tarafından

Aklına getirmişler, gereksiz insalar ya. Bir iki oyuncak alıp, gece krizlerinde verebilirsiniz belki. 

(237 puan) tarafından

Evet aklına getirdiler 

0 oy
(2,951 puan) tarafından

Biberon👶🍼 veriyor musunuz

(237 puan) tarafından

Yok hiç almadı biberon suyunu bardak yada pipetli suluktan içiyo

(2,951 puan) tarafından

Ben kızımda azaltarak kesmiştim önce bir gögus sonra diğeri

Allah kolaylık versin😇

0 oy
(9,081 puan) tarafından

bu mullet nekadar dusuncesiz yaaa. cocugun aklina sikana kadar cocuk istedikce aklini dagitmaya calisacaklarina yaptiklarina bak hele.  unutur yine sen verme meme. cok isterse goz kalemi yada ojeyle falan karala çatal kismini sutyenin uasunden beri gözüken acik kismini . uf oldu dersin ucunu goatwrmeden sutyen kapali haliyle gorecek sekilde karalarasin

(237 puan) tarafından

Gerçekten bu millet değişik yavrum a soruyorlar bide gözleri hüzün doluyor 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 58 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde ElaLii (555 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 195 göst.
23 Mart 2024 Diğer kategorisinde ALMIR_AYSA (170 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 256 göst.
21 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Kederlianne (688 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
29 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nursenaberkan (207 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,051 soru

24,053,042 cevap

329,780 kullanıcı

...