0 oy
205 göst.
önce Diğer kategorisinde (199 puan) tarafından

Kızlar elimde değil sürekli ağlama geliyor ağlıyorum her gün neredeyse şükredecek çok şeyim var biliyorum Allah bu günümüzü aratmasın ama çok mutsuzum isyan etmek gibi dluyod diye kendimi çok kötü hissediyorum birde bugün beyinden MS den şüphelendiler  günaha mı giriyorum ağlamakla diyorum 

4 Cevaplar

0 oy
önce (1,488 puan) tarafından

Canım kendini korkutma üzülme doktor şüohelendşyse teşhis edilene kadar sabırlı ol teşhis edildikten sonrası için de Allah büyük dua et.. Rabbim yardımcın olsun.. Benim kardeşim de  ms hastası yasaklara uyarsan daha kolay olur işin canım.. 

önce (199 puan) tarafından

Maşallah tüm yasakların hepsi var bende neredeyse korkunç bir yorgunluk stres iki erkek çocuğu biri özel eğitim biri 1. Sınıf temizlik takıntısı Allah'ım şifa versin

Hayati riski olan bir hastalık mı canım çok özür dileyerek soruyorum

Yani dikkat etmelisin hayati değil ama  kendine iyi bakmalısın canım hazır paketli gıdaları yapay tatlandırıcıları hayatından çıkarmalısın 

Teşekkür ederim canım benim 

Rıca ederim canım içini ferah tut inşallah birşeyin yoktur boşuna evham yapmışsındır Allah a emanet ol 🙋🏻‍♀️

-Reklam-
0 oy
önce (1,960 puan) tarafından

Hicbi sey anlamadim neden agliyosun?

Doktora ne icin gittin de ms dediler?

Evet biraz karışık yazmışım uzun süredir ağlama hali var bazı zor günler geçirdim ğeçiriyorumda bununla birlikte baş ağrım arttı doktora gittim MS şüphesi var tekrar mr çekileçek dedi

0 oy
önce (156 puan) tarafından

Dini tercihini bilmiyorum ama ben böyle zamanlarda abdest ve İnşirah ilaç olarak görüyorum imkanım varsa bol bol namaz kıl ruhun gereken huzuru orada bulacak emin olabilirsin 

Elhamdülillah Müslümanım canım teşekkür ederim birkaç kere başmadım namaza bıraktım ğeri gene aynısı olsun istemiyorum kesin emin olmak istiyorum kendimden 

Bak en büyük vesvese bu biz hep kendimizi böyle kandiyoruz eşin seslenince duymazdan gelebiliyor musun ? Hayır ama Allah bizi hergun çağırıyor duymuyoruz güzelim istersen günde bir kere kıl ama kıl ben beş vakit kilamadim e tam olsun öyle kilayim diye düşünme yeterki ara da bir de olsa az az da olsa sürekli olsun namaz çok güzel bir şifa bende geç buldum ama buldum şimdi hastalanınca gün sayıyorum secdeye gitmek için 

Bu his çok insani, yalnız değilsin. Namaz kılmakta zorlanıyor olman; imanının zayıf olduğu anlamına gelmez. Aksine, içinde bir mücadele olduğunu, kalbinin aslında Allah’a yakın olmak istediğini gösterir.

*İşte birkaç içten tavsiye:*

🌹 *Küçükten başla:* Her vakti bir anda düzene koymak zor olabilir. Sadece bir vakitle başla. Mesela sadece yatsıyı kıl. Sonra sabahı ekle. Giderek genişlet.

🌹 *Kendini yargılama:* Namazda huşu yoksa da kıl. Aklın dağınıksa da kıl. Çünkü o bir buluşmadır. Allah seni eksik de olsa kabul eder.

🌹 *Niyetini tazele:* Namaz seni zorlamasın, seni dinlendirsin. Bunu bir yük değil, bir sığınma olarak görmeye çalış.

🌹 *Namaz öncesi güzel bir ortam oluştur:* Kısa bir dua, güzel bir koku, sevdiğin bir tesbih, huzurlu bir alan...

🌹 *Unutma:* Her rekât, seni biraz daha Allah’a yaklaştırır. 
Sen çaba göster, Rabb’in kolaylaştırsın...

*"Şüphesiz namaz, insanı kötülükten ve fenalıktan alıkoyar."* 
(Ankebut 45) 
Namaza başlamak, aslında kendine en büyük iyiliği yapmaktır. Bu gece sadece bir adım at. Gerisini O kolaylaştırır…

Çok teşekkür ederim canım şuan adetliyim abdest alıp başlıcam

0 oy
önce (8,716 puan) tarafından

MS tanısını nasıl koydular

İlaçlı mr girdim 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 134 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (267 puan) tarafından soruldu
0 oy