Kızım iki yaşında emzirmeden kestim 3 üncü günü gece kalkar su içer geri uyurdu bugün köye gittik birkaç kişi ona emmeyi sordular yapmayın dedim dinleyen mi var miniğime emmeyi hatırlattılar galiba şimdi ağlayarak uyandı ağlama krizi yaşadık çok üzüldüm etkilendi galiba kızım
Üzülmeyin gerektirecek bir durum yok zaten artık yemek yiyiyor aç birakmiyorsun asıl simdiden sonra içerse hem ona hem sana zarari var
İlk hafta çok zor oluyor maalesef. Sarılıp, pışpışlayıp yanında olduğunuzu söyleyin. Duygusal davranıp geri emzirmeyin.
Aslında maşallah iyi gidiyorduk ama köyde sen emmeyi bıraktın mı falan gibi sorular sordular etkilendi galiba
Aklına getirmişler, gereksiz insalar ya. Bir iki oyuncak alıp, gece krizlerinde verebilirsiniz belki.
Evet aklına getirdiler
Biberon👶🍼 veriyor musunuz
Yok hiç almadı biberon suyunu bardak yada pipetli suluktan içiyo
Ben kızımda azaltarak kesmiştim önce bir gögus sonra diğeri
Allah kolaylık versin😇
bu mullet nekadar dusuncesiz yaaa. cocugun aklina sikana kadar cocuk istedikce aklini dagitmaya calisacaklarina yaptiklarina bak hele. unutur yine sen verme meme. cok isterse goz kalemi yada ojeyle falan karala çatal kismini sutyenin uasunden beri gözüken acik kismini . uf oldu dersin ucunu goatwrmeden sutyen kapali haliyle gorecek sekilde karalarasin
Gerçekten bu millet değişik yavrum a soruyorlar bide gözleri hüzün doluyor
1,468,021 soru
24,052,361 cevap
329,740 kullanıcı