0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Rabbim korusun inşallah çocuklarımı.hepimizin evladını ama çok dedirginim 

Mesela Allah korusun buhar makinasınin dişinden ateş çıkıp gece yangın çıkar diye uyuyamıyorum yada gece lambasindan yada gaz kaçağı olur cocuklarima.bisey olur korkusu yada Allah korusun raabim acılarını göstermesin cama eli kisilir kapıya kısılır kaynar su dökülür bişey olacak diye hep bı korku hep bı tedirginlik.yasiyorum acaba çok imtihan oldum çocuğumla ondan mı bilmiyorum 

Birde kızımın boğazında yiyecek kaçtı ve elimde bayıldı dk kalarca çıkaramadım ondan mı panik atak gibi bişey oldum saatlerce günlerce ağladım kendine gelince benim yüzümden oldu diye bakamıyorum diye anlatamıyorum bunu 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Daha çok. Var saysam roman olur yorgan ne kapanır ağzına diye uyuyamıyorum 

-Reklam-
0 oy
(5,146 puan) tarafından

Daha geçen post actim deprem korkum yuzunden gece uyuyamiyorum oyle dogru duzgun cok sukur bi deprem yasamadim ama 6 subattan cok etkilendim unutamıyorum enkazdan cikanlari falan hala etkisindeyim gece ben uyurken esim donsun deprem oluyo diye uyaniyorum cocugu korumaya calisiyorum 

3 yasina geldi daha yeni kuru yemisi butun veriyorum bogazina takilacak diye odum kopar 

Bugun oglen oglum bensiz uyumaz sabahtan da bi halsizligim vardi anlatamam cam acik oglen oglumu yatirdim benimde tam icim gececekmis cam acik diye kalktim kapatmaya butun evi turladim kilitleri kontrol ettim camlari kapattim falan diyesiye cocuk uyandi uyuyamadim 

Banyoya girsem onu da yanimda gotururum arkasi donuk dusakabinin disinda oturur 

Annemlere giderim kalirim orda annem sabah oglumu cagirir gel yanimda dur annen uyusun diye milletin arayip bulamadigi sey mesela dimi icim rahat etmez benim oglum yemek yemeyi sevmez annem yediremez ki onu derim ya annem telefona ise dalarsa sonucta alisik degil cocuga oglan bisey yaparsa farketmezse balkona falan cikarsa 

Kaynanam yeni ev aldi 5inci kat balkon yerden belimi asiyo cam demir parmaklik degil sanki camla birlikte cocuk asagi dusuvercekmis gibi gelir 

3 yasina geldi odasini ayiramiyorum odasi yatak odadiyla dip dibe ama ya uyanirda ben duymazsam banyoya girerse deterjanlarla oynarsa mutfaga gider agzina bisey atar bogulursa hep bu korkular icimde oluyo bende haljmden memnun degilim ama korkuyorum Rabbım kimseye evlat acisi gostermesin daha boyle bi cok ornek sayabilirim 

(5,146 puan) tarafından

Yaa bak o daha zor okula falan nasil gondercem bilmiyorum hic yanliz birakmadim 

tarafından

Bende nasıl yapacaksam 

(5,146 puan) tarafından

Allah sabir versin valla isin kotusu ben bu durumu degistirmek de istemiyorum biraz serbest biraksam ya bisey olursa sıkı tutmak daha iyi hissettiriyo cunku cocuk bu yani bilmez etmez neyin noldugunu ya da kendini koruyamaz ki 

tarafından

Aynen öyle aslında ama bizler yoruluyoruz

(5,146 puan) tarafından

Iste ben bu surecte yorgunluga raziyim ama sagligim elden gidiyo suan mental olarak rahatsizim ilerde biyolojik olarak da rahatsiz edecek artik degismek istemiyorum ama degismem gerek secim yapmak cok zor 

0 oy
tarafından

Canım canı veren de Allah

Alan da yine allah 

Sen yinede dikkat et tedbirli davran 

Ve dua et

Allahın izni ile bi iznillah

Kötü olumsuz bisey olmucak 

Hangi anne panik atak değil ki

Panik atak olmayana biz annemi deriz gülüm 

Bir canım olsa 

Bin canıma feda.

tarafından

Haklısın canım heryerde koruma var kolum sığar sadece balkonlar kapalı cam balkon ama gel bana sor içim bı garip hep bu hzuursuzluk geceleri uyuyamıyorum sabah uyanır bişey olur diye 

0 oy
(209 puan) tarafından

Bende aynıyım canm iki oğlum var benim de büyükler 6 9 yaş yine aynı koruma sesine alıyorum öylemi olur böylemi olur rahat olamıyorsun buda iy bişey degil aşırısı bizi çok yıpratıyor sağlığım dan oluyorum 

tarafından

Allah hepimizin yardımcısı olsun 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 485 göst.
24 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde izmirli2 (126 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 233 göst.
+1 oy
5 cevap 162 göst.
12 Haziran 2025 Ev & Yaşam kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy