+1 oy
130 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (269 puan) tarafından

Hamileyim ve sürekli acaba hersy yolundami yaşıyor mu diye tedirginlik yasiyorum ilk gebelide hiçbir sorun yoktu. 

İkinci de kalp atışı alınmadı 9. Haftaya girerken alındı. Kanamamda çoktu.

Şimdi 3. Gebelik. Ne yapsam korkuyorum. 11 hafta kontrolümde sorun yoktu. . 12 ye de girdik 

Velhasıl icmdeki korkuyu atamiyorum

5 Cevaplar

0 oy
(9,079 puan) tarafından

korkacak bisey yok hersey olacagina varir. bebek hareketi hissedene kadar hamile oldugunu bile unut normal standart hayatini yasa korkmana da gerek kalmaz. hareket hissettikce aaa ben hamileymisim moduna grerain s hamile oldugunu unut yani. normal yasamayabdevam et

(269 puan) tarafından

Çocuğumu klozete kaldırırken bile aha ağır taşıdım diyorum. Eşimle ilişkiyi azicikda olsa denerken ikimizde korkuyoruz. Yarıda kestik. Zaten takintiliyim. Şimdi sütten dili yanan misali,,,,, korku peşimi bırakmıyor 

(9,079 puan) tarafından

yok daha neler. kiz abartma . 4 saat spor yaptim ben geberene kadar hergun gece ginduz her bos anda kosarak .kisarak bisiklet surerek .25 kilo kizim surekli ustumde sirnasip durdu kucagimda. oyle hassas hisey degilki bebek ne olsacak yani. kac kere sucudan soyledigimiz damacanayi evin giris kapisindan mutfaga tasidim aaa be hamileydim dedim unuymusumda. sakinan goze çöp batar okadar takinti iyi degil

(269 puan) tarafından

Haklisn senide örnek alayım. İşte boylenyprumlar görünce dimi hak norsy olamis banada olmaz. Zaten olacağı varsabolur falan demeliyim. Diyebildigm kadar 

-Reklam-
0 oy
(706 puan) tarafından

Sen stres yaparak bebeğine zarar veriyorsun bunları düşünmemeye çalış bol bol dua et Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🥰 

(269 puan) tarafından

Ah benim bu halim. Aşmam lazim

(706 puan) tarafından

Gerçekten aşman lazım ama öyle lafla değil kendine hobi bul dışarıya çık birşeyler yap ömrün boyunca mutluluklar güzellikler senin olur inşaallah 🥰

0 oy
(857 puan) tarafından

Bende oyleydim birinci bebeyimi dogumda kayb etdiyim icin bende travmasi kalmisdi.Haramet etmese oturur aglardim neden haraket etmiyor acaba iyimi diye.Her an dusunurdum

0 oy
(4 puan) tarafından

Merhabalar herkese hayırlı cumalar dilerim yaa ben 8 gündür adet olmadım acaba hamilemiyim yada başka bir sorunum mu var 

(1,369 puan) tarafından

Ya stres canım yada gebelik test yap yada Kan :) 

(4 puan) tarafından
+1

Olabilir adetim 10 gündür gelmedi test mı yoksa kan mı bilmiyorum yani ben daha önce böyle iki defa heveslendim sonra kan testi yaptım soğuk aldığımı söyledi doktor 

(1,369 puan) tarafından

Gelmediyse test yap İlk idrar :) 

0 oy
(5,661 puan) tarafından

Bende ilkinde cok rahattim, cok sukur hic sikintim olmadan dogum yaptim. Ikinci bebegim dusuk oldu malesef. Ucuncu gebeligimde hep o korku vardi. Kanama olur mu yeniden diye hep tedirgindim. Cok sukur sikinti olmadi suan 2 yasinda. Gonlunu ferah tut.

(269 puan) tarafından

Darısı başıma insallah

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 114 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde curious (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
13 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Yeniianne (676 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 160 göst.
0 oy