+1 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (31 puan) tarafından

Merhabalar kızlar bir arkadaşım sormuş benim kafam basmadı. Şimdi bu arkadaş bir çocuğu var. Kayınvalidesi ile yaşıyor. Evde biseyelr yapıp para biriktiriyor. Parayı nasıl saklayacak bilmiyor. Bankaya atsa kocası görüyor. Evde odasına koyunca kayınvalidesi buluyor. Bu konular çok başka bize sadece nasıl biriktire bilir onu anlatır mısınız /?

20 Cevaplar

+2 oy
(5,426 puan) tarafından

Gitsin hesap actirsin hesap actirdigini eşine söylemesin söylemediği ve uygulamadan açmadığı sürece eşi bilmez kimseye para verilmez güvenilmez hele ki kuyumcuya falan hiç vermesin 

-Reklam-
+2 oy
(1,361 puan) tarafından

Eşinin bilmediği bir hesap actirsin. Onu nerden bilecek ki eşi?

+1 oy
(54 puan) tarafından

Bebek bezine sarıp eşyalarının arasına koysun 

(31 puan) tarafından

Mantıklı 

(18,459 puan) tarafından

Bebek bezine sarıp koyma sakın bence. Kaynanası karıştırıyormus ki buluyormus. Ya alır bezi çöpe atar. Ya da yine açar bakar içine. Kendi adına banka hesabı açsın. Oraya atsın parayı. Eşi de görmez öyle.

(9,081 puan) tarafından

kocasi niye gorsun ki herkesin kendi sahsi banka hesabi. gtsin baska bankadan actirsin kocasinin haberi bile olmazki.

+1 oy
(142 puan) tarafından

Özel eşyaların arasına koysun iç çamaşır cekmecesi yada ped pözeti gibi oda olmadı biseye katıp tuvalet lavobosunun dolap üstüne atsın;)

(31 puan) tarafından

Karışıktırıyor kaynanası ne şeytan. 

+1 oy
(1,348 puan) tarafından

Cekmecenin alt kısmına yapistirabilir duvarda resim varsa içine saklayabilir .kendi pedinin içine koyabilir .

+1 oy
tarafından

Kendine internetten hesap açabilir onuda bulamaz herhalde eşi 

+1 oy
(820 puan) tarafından

Kış paltosunun iç cebi varsa yada dış cebide olur ona koyabilir.  

(4,210 puan) tarafından

veya içten dikiş açıp yeni gizli bir cep yapabilir 

+1 oy
(1,379 puan) tarafından

Banka hesabını eşi göremez ki

+1 oy
(5,685 puan) tarafından

Sana versin bence 

+1 oy
tarafından

Merhabalar.

Evleri doğal gazlı ise 

Doğal gaz borusunun icine bıraksın 

Yada wc havalandırması

Hafif ip yapsın iceriden bıraksın

Ben öyle yaptım değerli seylerimi 

+1 oy
(4,210 puan) tarafından

babaannem yumurtaları soba bacasına falan gizlerdi aklıma o geldi 😅

valla eski usul sütyen bank yapsın, birikimine göre de altın alsın. birkaç da kitap alsın, kitap şeklinde kilitli kutular var, sonra da onun içine koyar 

+1 oy
(2,244 puan) tarafından

Tövbe yarabbim ya. Kaynanasinin işi gücü yokta odayimi karıştırıyor sürekli. Yani düşününce yatak odası kocaman ve parayı saklayacak bin tane yer bulursun. Baza altında koyarsın kullanmadigin bir kıyafetinin arasında baza altında olur. Onun üzerinde de başka eşyalar vs olur. Yani bu kaynana baza altını açıp orda tüm eşyaları çıkarıp tek tek silkeleyip para mı arıyor.

+1 oy
(726 puan) tarafından

Canim cekmece acinca altinda bosluk oluyoya oraya yapistirsin bisin icine koyup bide giymediği ayakkabin taban altina koyabilir icini çıkarıp

+1 oy
(6,540 puan) tarafından

Bankaya atinca nasil kocasi gorecek ki ? 

Banka da altin hesabi actirsin. Orada birikim yapsin. Hesaplar kisiye ozeldir. Baskasina bilgi verilemez. Gerekirse hesabini gizli hale getirsin. Kimseye bilgi verilemez diye. 

+1 oy
(895 puan) tarafından

Ben anneme verdim esimin haberi yok

+1 oy
(173 puan) tarafından

Bı yastık açsın içine koysun diksin iki tane yastık yüzü geçirsin  bence 

+1 oy
(3,158 puan) tarafından

Eşine söylemeden hesap açsın. Altın hesabı ama 

+1 oy
(5,182 puan) tarafından

Bankada eşinin haberi olmadan gizli hesap acabilir

0 oy
(9,362 puan) tarafından

Annesi yada kardeşi varsa ona versin 

(31 puan) tarafından

Yok yetim kiz

0 oy
tarafından

Elbisesinin içine kese diksin eteğin iç kısmına oraya koysun devamlı kullanmadığı boydan bi elbiseye olur askıdaki elbisenin altını da kontrol etmez herhalde kaynana o kadar anormalse orada yaşanmaz zaten

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 217 göst.
0 oy
5 cevap 71 göst.
0 oy
5 cevap 278 göst.
0 oy
2 cevap 163 göst.

Kategoriler

1,468,044 soru

24,052,801 cevap