Kızlar 10 gün sonra kardeşimin düğünü var kızım benden başkasında durmuyor düğünde oynamak istiyorum sonuçta kardeşimin düğünü kızımı nasıl durdurabilirim var mı tavsiye
Babasına vererek geçen benimde yeğenimin düğünü vardi çocukları babalarina kitledim 2 gün gittim gezdim oynadım geldim
Babasıyla maks 15 dakika durar
Biraz babasına verirsin biraz kendin ilgilenirsin tekrar dan annene verirsin kaynana verirsin vs böyle böyle idare edersin başka çarenn yok
Başka şehre gidecem kaynanamlar yok annem misafirlere anca bakar babasinda maks 15 dakika duruyor
O zaman pek oynayamayacaksın yapacak bişey yok 🫡
Erkenden kaldır. Az uyut. Hatta uyutma. düğünde uyusunlar. Baslarinda biri dursun.
Seste hayatta uyumaz ya uyusa keşke annannemin olduğu masaya koyardım uyurdu
Maalesef 2 yaşındaki kızım hiç kucagimda inmedi kardesimin düğünde babasida yoktu ben çok zorlandım Allah kolaylık versin
3 sene önce yeğenimin sünnet düğünü vardı kızım o zaman 1 yaşındaydı ayy bide hava aşırı sıcaktı uyumadı geceyi zor etmiştim resmen kabus gibi bi gündü cocuklarla düğün cok zor oluyo ya
Bu durumu ben de yaşadım. Giyinip süsleyip gidiyor, sadece oturup geliyordum. Hazırladığım süre kadar oynamadan eve dönüyorduk 😅 gerçi hâlâ da doğru dürüst oynayamıyorum. Kalabalık sevmediği için kalkmama müsaade etmiyor. 4 yaşında bu arada
Kaç yaşında ki
Benim oğlum 8 aylıktı falandı düğüne gittim çokta sıcaktı çocuk pişti hiç durmadı öylece düğün salonunun kapısında oturdum eşim bir kartonla yelpaze yapmıştı 🤣
Çok zordu ya
Kizim 4aylikti kuzenimin nisanina gittik duyub salonunda oturmadan kapisindan donduk.3-4ay sonra kardesimin duyunu var o zaman 9-10aylik oluyor simdiden dusunuyorum nasil yapacam oradanda donemem kardesimin duyunu insaAllah aglamaz
Kaç aylık ?
Ya bir arkadaş ya bir kuzen bulucan hatırının olduğu
Benim oğlum 4 aylıktı kardeşimin düğünde kuzenime dedim sana güveniyorum bakarsın demi dedim teyzelerim kuzenlerim Birlik baktılar bende keyfime baktım
1,476,902 soru
24,175,578 cevap
336,098 kullanıcı