Merhabalar kızlar bir arkadaşım sormuş benim kafam basmadı. Şimdi bu arkadaş bir çocuğu var. Kayınvalidesi ile yaşıyor. Evde biseyelr yapıp para biriktiriyor. Parayı nasıl saklayacak bilmiyor. Bankaya atsa kocası görüyor. Evde odasına koyunca kayınvalidesi buluyor. Bu konular çok başka bize sadece nasıl biriktire bilir onu anlatır mısınız /?
Gitsin hesap actirsin hesap actirdigini eşine söylemesin söylemediği ve uygulamadan açmadığı sürece eşi bilmez kimseye para verilmez güvenilmez hele ki kuyumcuya falan hiç vermesin
Eşinin bilmediği bir hesap actirsin. Onu nerden bilecek ki eşi?
Bebek bezine sarıp eşyalarının arasına koysun
Mantıklı
Bebek bezine sarıp koyma sakın bence. Kaynanası karıştırıyormus ki buluyormus. Ya alır bezi çöpe atar. Ya da yine açar bakar içine. Kendi adına banka hesabı açsın. Oraya atsın parayı. Eşi de görmez öyle.
kocasi niye gorsun ki herkesin kendi sahsi banka hesabi. gtsin baska bankadan actirsin kocasinin haberi bile olmazki.
Özel eşyaların arasına koysun iç çamaşır cekmecesi yada ped pözeti gibi oda olmadı biseye katıp tuvalet lavobosunun dolap üstüne atsın;)
Karışıktırıyor kaynanası ne şeytan.
Cekmecenin alt kısmına yapistirabilir duvarda resim varsa içine saklayabilir .kendi pedinin içine koyabilir .
Kendine internetten hesap açabilir onuda bulamaz herhalde eşi
Kış paltosunun iç cebi varsa yada dış cebide olur ona koyabilir.
veya içten dikiş açıp yeni gizli bir cep yapabilir
Banka hesabını eşi göremez ki
Sana versin bence
Merhabalar.
Evleri doğal gazlı ise
Doğal gaz borusunun icine bıraksın
Yada wc havalandırması
Hafif ip yapsın iceriden bıraksın
Ben öyle yaptım değerli seylerimi
babaannem yumurtaları soba bacasına falan gizlerdi aklıma o geldi 😅
valla eski usul sütyen bank yapsın, birikimine göre de altın alsın. birkaç da kitap alsın, kitap şeklinde kilitli kutular var, sonra da onun içine koyar
Tövbe yarabbim ya. Kaynanasinin işi gücü yokta odayimi karıştırıyor sürekli. Yani düşününce yatak odası kocaman ve parayı saklayacak bin tane yer bulursun. Baza altında koyarsın kullanmadigin bir kıyafetinin arasında baza altında olur. Onun üzerinde de başka eşyalar vs olur. Yani bu kaynana baza altını açıp orda tüm eşyaları çıkarıp tek tek silkeleyip para mı arıyor.
Canim cekmece acinca altinda bosluk oluyoya oraya yapistirsin bisin icine koyup bide giymediği ayakkabin taban altina koyabilir icini çıkarıp
Bankaya atinca nasil kocasi gorecek ki ?
Banka da altin hesabi actirsin. Orada birikim yapsin. Hesaplar kisiye ozeldir. Baskasina bilgi verilemez. Gerekirse hesabini gizli hale getirsin. Kimseye bilgi verilemez diye.
Ben anneme verdim esimin haberi yok
Bı yastık açsın içine koysun diksin iki tane yastık yüzü geçirsin bence
Eşine söylemeden hesap açsın. Altın hesabı ama
Bankada eşinin haberi olmadan gizli hesap acabilir
Annesi yada kardeşi varsa ona versin
Yok yetim kiz
Elbisesinin içine kese diksin eteğin iç kısmına oraya koysun devamlı kullanmadığı boydan bi elbiseye olur askıdaki elbisenin altını da kontrol etmez herhalde kaynana o kadar anormalse orada yaşanmaz zaten
1,468,111 soru
24,053,923 cevap
329,819 kullanıcı