Cook.doluyum cok kardesim farkli sehirde bayramda yalnz kalma gel.dedi.anlasamiyorz gitmek istemedim oglm isteyince.dayanamadim yolda asagilamaya.basladi
Yok atanamamisim yok elimden is.gelmiyoms.yok esin guvensiz yolda canimi.skti dedim.acma konuyu sustu
Sonra van a gidelim.dedi.param da yoktu yanimda
Apart ayarladi.oglum tuvalette anahtari cevirmis wc de.kaldi .Basladi elinde tel cocuga bak uzerime yurimeye benim evladim orda kalmis ustelik kizmasin diye hizli hizli ustumu giyiyodum elimde tel yoktu
Basladi basima.bunlari niye bela ettm cektim kahir bunlarla nie gelirsin bende dedim bana bagiramazsin ustume yurudu karisi olmasa dovecekti.korktum dedim doversen kades e basarim oglani biraktik bunla ugrasiyorm bende senin gibi kardes olmaz olsn dedm haram olsn buralara agetirdim annemin evinde kaliyorm.benimde payim var onu kastediyo baskalari hemen satar sokaga atar neler neler yaaprmjs o bisi dememis
Bende esime soyledim 3 bin atti pasalik yaptin oyle mi? ne hesaplar var diyo... keske ayagim kirilsaydi gitmeseydm .Adami gezmeye getiriyoruz ,nankor srfziz polisi yanima getirecekti elinde isi gucu yok ona konusmayacaz keske ermeni cocugu olsaydim kurd cocugu olsaydim deli dermiyan olurdu annem kotu kardeslerine bunu demedi vs dedi
Canim skldi keske de gelmeseydm uzun oldu okuyanlara tsk ederm