0 oy
368 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,554 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Cook.doluyum cok kardesim farkli sehirde bayramda yalnz kalma gel.dedi.anlasamiyorz gitmek istemedim oglm isteyince.dayanamadim yolda asagilamaya.basladi

Yok atanamamisim yok elimden is.gelmiyoms.yok esin guvensiz yolda canimi.skti dedim.acma konuyu sustu

Sonra van a gidelim.dedi.param da yoktu yanimda 

Apart ayarladi.oglum tuvalette anahtari cevirmis wc de.kaldi .Basladi elinde tel cocuga bak uzerime yurimeye benim evladim orda kalmis ustelik kizmasin diye hizli hizli ustumu giyiyodum elimde tel yoktu

Basladi basima.bunlari niye bela ettm cektim kahir bunlarla nie gelirsin bende dedim bana bagiramazsin ustume yurudu karisi olmasa dovecekti.korktum dedim doversen kades e basarim oglani biraktik bunla ugrasiyorm bende senin gibi kardes olmaz olsn dedm haram olsn buralara agetirdim annemin evinde kaliyorm.benimde payim var onu kastediyo baskalari hemen satar sokaga atar neler neler yaaprmjs o bisi dememis

Bende esime soyledim 3 bin atti pasalik yaptin oyle mi? ne hesaplar var diyo... keske ayagim kirilsaydi gitmeseydm .Adami gezmeye getiriyoruz ,nankor srfziz polisi yanima getirecekti elinde isi gucu yok ona konusmayacaz keske ermeni cocugu olsaydim kurd cocugu olsaydim deli dermiyan olurdu annem kotu kardeslerine bunu demedi vs dedi 

Canim skldi keske de gelmeseydm uzun oldu okuyanlara tsk ederm

8 Cevaplar

+1 oy
(17,282 puan) tarafından

Kardeşinin bu karakterde olduğunu yeni öğrenmedin sanırım. Keşke hiç gitmeseydin. 

(3,554 puan) tarafından

Keske boyle kardesi olsaymista oda azarlasayms elimde isim.yokms calismamisim onun hakaretlerine sesim cikmayacakms alttan alacakmsm

Esimde dedi gitme diye gitmekte istemiyodm tren bileti aldo sormadan gitmek istemedim uyanamadim dedim.yine bilet aldi oglm gitmek istedi

Sahi ben simdi gezmis mi.oldm

-Reklam-
+1 oy
(11,574 puan) tarafından

Canım sen biliyorsun kardeşin nasıl biri keşke gitmeseydin.

Kardeşine Allah vicdan versin birde keşke Kürt çocuğu olsaydım ne demek kendini ne sanıyor kusura bakma okumakla adam olunmuyor Kürt olacağına önce insan olsaymis keşke Kürtler ondan daha cömert daha insan..

Ablasına 3.5 kuruş hesabı yapmazdı Kürt olsaydı 

(3,554 puan) tarafından

Kesinliikle davar Rabbim akil fikir versin 3 bjn atti esim zatn

0 oy
(27,136 puan) tarafından

Hiç bişey anlamadım sadece keşke gelmeseydin

(3,554 puan) tarafından

Duzeltmeye calistim cnm yeniden okur msn

0 oy
(595 puan) tarafından

Ve hâlâ kardeşim diyorsun..... Gitme gitme... Allah görüyor, o okumamış atanamamış dediği sana muhtaç kalır... İlahi adalet var buna güven...  Allaha havale et görüşme... 

(595 puan) tarafından

Fazla baskın biri. Acaba çocukluğunda ne yaşadı da böyle oldu. Bazı insanlar çocukluğunda yaşadığı şeyler yüzünden böyle değişik birine dönüşüyorlar. Anneniz babanızla alakalı olabilir... Ne desem bilemedim.. Yani bir tane hayatın var, yüzün gülmemiş olabilir ama senin hayatın bu. Kardeşinin hayatı değil. Atanamadınsa sen atanamadın. Noldunyani atansaydın alkış mı tutacaktı, çeyrek mi takacaktı... Elinden iş gelmiyormuş, çok mu biliyormuş... Herkes herşeyi çok bilir olmuş. Aaayy ayy.. Salla takma... Görüşmede.. 

(3,554 puan) tarafından

Annem onu kralll gibi yetistirdi babamda snirli birydi birsz ondan kucukken bi iki dovmustur yetiskjnlikte kimseyi sallamadi

Beni kuccekn kucuk goritodu adim deli fatmaydi oyle alay ediyodu 

Ergenliktw de ayni 

(595 puan) tarafından

İşte.. Denge bu yüzden önemli. Kral gibi diyorsun.. Çocukluğunda seni aşşağıladığında eğer annen baban doğru olanı yapabilmiş olsaydı şimdi saygının ne olduğunu bilirdi. Bellki hor gördüğünde ses çıkarılmamış... Her şeyin temeli çocuklukta... Ben mesela bebeklerde tuvalet eğitiminin doğru verilmediğinde bebeklerde oluşacak karakter şeklini okudum... Ahhh ahhh  ... Boşver sıkma canını senin ona yapabileceğin birşey yok... 

(3,554 puan) tarafından

Oo annem bisi demiyodu uzuluyodum agliyodm he de gec diyodu 

Tartistigimzda annem o cabuk sinirlenir cabuk soner senn kincisin unutmuyon uzatiyon ddrdi

Kesinlikle zaten bunun boyle olmasinda anndm yuzunden 

Zaman zaman kendisi de djyo guxku bi baba fguru olsaydi annrmi cok zorladim cok cetrefikli oldu daha zeng8nn daha iyi olma potansiyelim vardi diye

(595 puan) tarafından

Öyle.... 

0 oy
(2,673 puan) tarafından

Zorla davet etti hakaret etmek için mi. Yazıklar olsun kardeşine. Senin yerinde olsam bir daha konuşmam. İmkanın varsa da o evden çık sattir payını da al. Bir daha geri gitmeseydin onun evine van dan doğru kendi evine gitseydin. 

(3,554 puan) tarafından

Insan muamelesi gormek istiyorm calismayana salaj ezik muamelesi yapan bi tek o degil ki calisan hemcinslerim de hava atmalar kucuk gormeler kardesim boyle esimle sorunlarimz var cozulmezse ortadaym aileyok rahmetli bir bu kardesim var 

O yuzden zorundaym 

(2,673 puan) tarafından

Eşinle sorunlarını bilemem çalışmak tabii ki güzel birşey ama çalışmadığın içinde kendini ezdirme kimseye. Bende çalışmıyorum ne yapalım yani evi kim çekip çeviriyor gören yok. İki gün iş yapmasan evi bo.k götürür onu bilen yok. 

(3,554 puan) tarafından

Kendimi herkrsten ezik goruyotm

(2,673 puan) tarafından

Önce sen kendini güçlü göreceksin ki kimse seni ezemesin. 

(3,554 puan) tarafından

Neyime dayanacam kocam iyo degol isim yok aildn yok kazanc saglayacak yetenrgim yok

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Yazıyı okudum ama zar zor anladım yani ne gerek var böyle aksiyonlara otur evinde eminim bu ilk değildir daha öncede yapmıştır bırseyler hakaret etmeye yolda başladı dediğine göre durduk yere dert edinmişsiniz

(3,554 puan) tarafından

K bakmayin kelimelerm devrik noktalama isaretleri de hatali cnku cok yogun duygu.icindeyim evet.surekli beni kucuk gorur kucuklukten bu yana gitmek istemedim oglm istedi diye gitttim  asla daha adim atmam 

Bide dayimlar asla bir bardak cayi esirgiyomusta bu evini aciyoms.qnnem kardasim diye dolaniyoms ben kiymet bilmiyomsm eller tarla icin birbirini olduruyomusta bu evin satilmasina ses etmiyomus komutlikte odunu satiyomus ana baba oldugunde 

0 oy
(1,572 puan) tarafından

Laf edecekse daha ne halt yemeye çağırmış insana Bayramıda zehir etmiş ben olsam bırak yanına gitmeyi telefonda bile görüşmem bu saatten sonra o nasıl kardeş öyle benim kardeşim gelse deli divane olurum nasıl hizmet edeyim diye ben gitsem hepsi aynı şekilde sende lafını söyle hiç bu *** yapamaz dövmekmiş hadi ordan seninde elin armut toplamıyo iki tanede sen çakarsın

(3,554 puan) tarafından

Dovmeye kalktigi icin kades i cagiririm dedim diye ******** oldm ta kac km geirtmisde evine polis getjrtecekmisim be guclu kadin derlermis aferimmis haram.olsn dedi yuzume 

(1,572 puan) tarafından

Sana haram olsun getirmeseydin bidahada gelmem ztn deseydin 

(3,554 puan) tarafından

Benim gucume gitti Allah in da zoruna gitsin cdvresi avukat hakim bunun cokta seyyalmaz esime mecbur anlattm para gondersin ona diye daha gorusme gelmesin de sende gitme dedi adini yanimda gecirme dedi

(1,572 puan) tarafından

Haklı eşin 

0 oy
(4,537 puan) tarafından

Bu kadar birbirinden alakasız konuları birbirine bağlayıp gene alakasız bir şekilde konuşmuş kardeşin. Bu söylediklerinin sizin yasadiklarinizla ne alakası var? Sen nasıl güvenip çocuğunu da alıp onun yanına gidiyorsun . Belliki psikolojik sorunları var kardeşinin. Korkmuyor musun sana yada çocuğa bir şey yapsa ? Ben olsam görüşmeyi kökten keserim çok istiyorsa kendi kocam yanımdayken evime gelir görür ötesine izin vermem asla.

(3,554 puan) tarafından

Sinrilenmste sesimi yukseltince tahrik olmus 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 95 göst.
30 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 262 göst.
0 oy
3 cevap 138 göst.
20 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler