Et ,yumurta ,pirasa hiçbir şekilde yiyemiyorum.
Bugün çok halsiz aşırı bir bulantı var ama ayaktayım 3 yaşında bitane oğlum var çünkü sizde durumlar ne
O haftalarda bende öyleydim hamur tost patates haşlama ile geçti günlerim
Kahvaltıda peynir filan zeytin yiyemiyorum ddigin gibi bir patates domates salatalık kaçıncı haftadasin sen
14.bşraz daha rahatladım ama midemi bulandıran şeyler oluyor istifra bazen devam ediyor
Bende 12 haftaligim hap içmesem bulantıdan birşey yiyemiyorum tansiyonum düşüyor bu sefer de hapla biraz ayakta duruyorum ama yine de iştahım çok fazla olmuyor iki lokma yesem doyuyorum 2.5 yaşında kızım var mecbur onunla da ilgilenmek zorunda olduğum için ayakta durmaya çalışıyorum
Aynı durumdayım ama ,ilaç almıyorum
Niye ilaç almıyorsun canım çok kötüysen prillam kullanabilirsin ben kızımda da kullanmıştım geçen bitmiş unutmuşum almayı bulantıdan birşey yiyemedim tansiyonum düştü bayılacak gibiydim hastaneye gittim hemen serum filan taktılar doktorlar da bunu veriyor zaten gece uyumadan önce 2 tane içiyorum bulantı tamamen gitmese de azalıyor
Tüp bebek ya benim şuan zaten folik asit , progesteron coraspirin kullanıyorum çok fazla ilaç alıyorum.bi sorun çıkmazsa bunlar bitince kan ilacına başlanacak
Anladım canım Rabb'im sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah canım RABBİM hepimizin evladını sağ salim eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin .ve isteyen bu yolda uğraşan kadınlarımızın da kucağını doldursun
Amin canım ☺️
1,470,381 soru
24,085,201 cevap
331,431 kullanıcı