0 oy
96 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (766 puan) tarafından

Kızlar daha çok erken değil mi ya mide yanması ve kazinması için bı haftadır gece uykularım kaçtı resmen tam uyumam gereken dönemde uykularım perişan vallla :(

2 Cevaplar

0 oy
(514 puan) tarafından

Benimde öyleydi, zamanla geçiyor ama bir müddet sonra ara ara yine olacak. Sağlıkla kucağına al inşallah bacım

(514 puan) tarafından
Yok kız, annemde ben de çok çekmiş bel ağrısı bende de bel ağrısı dehşet vardı ve kasık arada oluyordu. 34 haftalık benimki mesela oğlum da çok rahattım ne bel ağrısı vardı ne kasık :d
(766 puan) tarafından
Bunun cinsiyetini bilmiyorum ama oğlumda gerçekten çok rahattım bu çocuk direk sorunla başladı sjsjsjs
(514 puan) tarafından
Bende de direk bununla başladı, mide bulantısı kusma vs ayyy ilk aylar çok kötüydü yahu :D
Rabbim gönlüne göre versin inşallah, sağlıkla gelsin bebeler
(766 puan) tarafından
Amin inşallah kusma mide bulantısı Yok çok şükür bebde
(514 puan) tarafından
Aman olmasın bacım, lavabodan oturma odasına zor gidiyordum :d
-Reklam-
0 oy
(3,792 puan) tarafından

Benimki bebegim daha 2 haftalikken basladi 20. Haftaya kadar devam etti benim bir de koku hassasiyeti vardı ayyy çok zordu. 

Susamlı çubuk kraker ve tatlı elma bana çok iyi geliyordu
(766 puan) tarafından
Şuan oda yokki ya tatlı elma var ama yerim bu arada cinsiyeti ne bebeğin
(3,792 puan) tarafından
Erkek :) elmanın kabuğunu soyun bu arada az ekmek varsa ekmek de olabilir. Leblebi de ise yarıyor ama üstündeki yanmış siyahlık olmayacak o mideyi daha çok yakıyor. Bir de kendinizi ac bırakmayın acikmadan bir şeyler atistirin
(766 puan) tarafından
Elmayı şuan soyuyorum ekmek de pek gece yememeye çalışıyorum  :D
(3,792 puan) tarafından
İnşallah elma yeterli gelir
(766 puan) tarafından
Şuan iyiyim Allah razı olsun biraz rahatladım hemen uyumaya çalışcam geri başlamadan

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 120 göst.
+2 oy
8 cevap 625 göst.
0 oy
6 cevap 131 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Fatma salihaNur (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 286 göst.

Kategoriler

1,456,325 soru