0 oy
80 göst.
Diğer kategorisinde (1,376 puan) tarafından

Et ,yumurta ,pirasa hiçbir şekilde yiyemiyorum.

Bugün çok halsiz aşırı bir bulantı var ama ayaktayım 3 yaşında bitane oğlum var çünkü sizde durumlar ne

2 Cevaplar

0 oy
(168 puan) tarafından

O haftalarda bende öyleydim hamur tost patates haşlama ile geçti günlerim 

(1,376 puan) tarafından

Kahvaltıda peynir filan zeytin yiyemiyorum ddigin gibi bir patates domates salatalık kaçıncı haftadasin sen

(168 puan) tarafından

14.bşraz daha rahatladım ama midemi bulandıran şeyler oluyor istifra bazen devam ediyor 

-Reklam-
0 oy
(1,818 puan) tarafından

Bende 12 haftaligim hap içmesem bulantıdan birşey yiyemiyorum tansiyonum düşüyor bu sefer de hapla biraz ayakta duruyorum ama yine de iştahım çok fazla olmuyor iki lokma yesem doyuyorum 2.5 yaşında kızım var mecbur onunla da ilgilenmek zorunda olduğum için ayakta durmaya çalışıyorum 

(1,376 puan) tarafından

Aynı durumdayım ama ,ilaç almıyorum 

(1,818 puan) tarafından

Niye ilaç almıyorsun canım çok kötüysen prillam kullanabilirsin ben kızımda da kullanmıştım geçen bitmiş unutmuşum almayı bulantıdan birşey yiyemedim tansiyonum düştü bayılacak gibiydim hastaneye gittim hemen serum filan taktılar doktorlar da bunu veriyor zaten gece uyumadan önce 2 tane içiyorum bulantı tamamen gitmese de azalıyor 

(1,376 puan) tarafından

Tüp bebek ya benim şuan zaten folik asit , progesteron coraspirin kullanıyorum çok fazla ilaç alıyorum.bi sorun çıkmazsa bunlar bitince kan ilacına başlanacak 

(1,818 puan) tarafından

Anladım canım Rabb'im sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

(1,376 puan) tarafından

Amin inşallah canım RABBİM hepimizin evladını sağ salim eli ayağı düzgün kucağımıza almayı nasip etsin .ve isteyen bu yolda uğraşan kadınlarımızın da kucağını doldursun

(1,818 puan) tarafından

Amin canım ☺️

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 302 göst.
2 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (6,975 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 162 göst.
0 oy
2 cevap 119 göst.
0 oy
5 cevap 178 göst.
11 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,378 soru

24,085,166 cevap

331,429 kullanıcı

...