Geçen gün eşim laf arasında amcama gidicez dedi. Ben unutmadim tabi o lafını o an birşey demedim ama kafama yazdım bunu. Önce insan bi sorar eşine. gidelim ister misin olur mu der danışır evli olanlar böyle yapmalı bekarlar ne halt ediyorsa etsin 😀 ama evli olanlar öyle kafasına göre hareket edemez.
Bugün konusu açıldı böyle yapalım mi gidip birkaç gün kalalim işim de var dedi. İş bahane oraya gitmek istiyorsun ama gidicez dedin geçen gün. emrivakiden hoşlanmıyorum ne işimiz var orda üç gün Allah'ın köyünde dedim. ben gezmek istiyorum köydeki eve tıkılıp kalmak istemiyorum hem onlar sana diyorlar mı buyrun gelin acaba istiyorlar mi torunlarinin düğünü oldu seni davet etmediler dedim.
Ben gidiyorum sen de bu evde kalıyorsun dedi. Yani gece evde tek başıma kalacakmışım ki hayatta kalamam onun yapacağı en büyük hata olur bu.
Ben haksız mıyım
Ya eşimle gezmek istiyorum ya da annemler de kalmak istiyorum. Amcasinda kafa dengi biri de yok. Kızları hiç benlik değil e zaten eşinin yaşı var.koskoca kadinla ne konusayım ben.
Neyse böyle tartıştık ama gider bir iki gün kalırdım çok büyütmezdim belki ama bunu her sene her sene resmi görevmiş gibi yapmasını saçma buluyorum ve bana da böyle yaptirmasini istemem her sene.
Neyse aradan yarım saat falan geçti canım dondurma istedi gidip alır mısın dedim almam git al araba orda dedi. Ehliyetim yok yani alay ediyor araba orda git al diyerek ki karanlık olmaya yakındı gitmeyeceğimi de biliyor akşam karanlıkta tek başıma çıkmam hiç dışarı
Ben de dedim ki senden bu ufacık şeyi istiyorum yapmıyorsun ya geleceğim varsa da gelmiyorum amcanlara.
Abartıyor muyum acaba dondurmayla kiyasladim saçma mi oldu
Başka zaman da böyle yani bu adam bir şey isterim gidip almaz ertesi gün alır ya da ne zaman denk gelirse
Ben de diyorum bu kadar ufacık birşey istiyorum yapmıyorsun ama senden benden çok şey istiyorsun
Bu arada evlendiğimiz sene amcasına gittik sonraki sene eşim tek gitti bu senede beraber gidelim diyor