Geçmiş olsun canım rabbim babana sağlık sıhhat şifa versin inşallah
Benim babamda 3 sene olmak üzere kalp krizinden vefat etti bize hastalandı dediler hastaneye gittik ama içimden hiç kötü bişey geçmiyor oraya vardık oğlum bebek arabasında babamı kaybettiğimi öğrendim yere yığıldım bağırıp feryat ederek ağlıyorum beni sandaleyeye oturtup sakinleştirici yapmak istediler istemiyorum sakın yapmayın bebeğim var diye ağladım bu sefer de babama ağlarken bi taraftanda bebeğime bakıyordum kimin elinde kim bakıyor diye henüz 5 aylıktı o zaman ve babamı aniden kaybettik 45 yaşında iki taraflı da çok zor günler geçirdim tam ağlıyorum kendimi bırakıyorum sonra bebeğim aklıma geliyor nerde kimin elinde acaba diye kendimi toparlıyorum falan öyle zor günler geçirmiştim ki o dönem rabbim kimseyi ailesiyle sınamasın arada koymasın inşallah 🥹
Ayrıca ikinci oğluma doğuma giderken 21 aylık oğlumu babannesine bıraktım gidene kadar yine ağladım doğum yaptım yoruldum gece uykum var gözümü kapatıyorum ama aklımda hep oğlum Napıyor acaba uyuyor mu acaba diye diye sabahı zor ettim bir gece bile ayrı yatmayı istemem ben ama bazı anne babalar çok rahat bu konuda bırakıp gidiyorlar ve gayet mutlu gözüküyorlar umurlarında değilmiş gibi davranıyorlar yani evlat bu nasıl bırakır gider ki insan büyük konuşmak istemiyorum ama şartlar nolurss olsun 2 çocuğum olmadan nefes alamam