+2 oy
223 göst.
Diğer kategorisinde (1,728 puan) tarafından

Kızlar babam kalp krizi geçirdi birkaç gündür hastanelerde. Ablamın dayanacak takati kalmadı bide rahatsızlandi bakacak kimse yok mecbur ben geldim 8bucuk aylık bebeğim var evde kayınvalidemle babası bakıyor. Oyle zor geldim ki bı yanda babam var bana ihtiyacı var bı yanda evladım hele telefonda ağladığını duydum içim koptu neyseki uyumuş çok şükür. 

Ya düşünüyorumda bir gece güvenli emin ellerde olduğunu bildiğim halde evladımı mecburi bıraktım diye içim içimi yiyor aklımdan bir saniye çıkmıyor bu evladını arkada bırakıp çekip gidenler nasıl nefes alıyor nasıl durabiliyor Allahım delirir insan ya. 

Buda gece sohbeti konusu olsun bari uyanık olanlar buyrun  

3 Cevaplar

+1 oy
(11,206 puan) tarafından

Benimde geçen mayıs ayında babam beyin kanaması geçirdi sol tarafı yüzde yirmi felç oldu.

Ve benle annem refakatçi olduk 2 çocuğumu eşime bıraktım. 

Dediğin gibi çok zorlandım hem babamı o hâlde görmek beni yıktı yıprattı hemde aklım çocuklarımdaydi 

Çok zor bir durum yaşayan bilir Rabbim kimseye yaşatmasın. Sizede şifa sabır versin inşallah 

(314 puan) tarafından

Tuğçe kimse yok muydu sulalenizde bakacak annen falan senin çocuk çok küçükmüş 

(1,728 puan) tarafından

Maalesef yoktu babam kimseyle görüşmüyor zaten annemlerde ayrı. Evet çok küçük maalesef böyle oldu 😔

(314 puan) tarafından

Baban kimseyle gorusmemekte haklı kalp hastalığı varmış yazik millet gereksiz dert kaynağı  annenle ayrı diye üzülmüş olabilir tek kaldığı için günah ya 

(1,728 puan) tarafından

Yok ya çok oldu onlar bosanali babam yalnizliktan memnun ama kendine göre çok hastalıkları var kimseye takati yok şeker kalp kolesterol ne ararsan var kendiyle cebellesiyor anca. Böyle olunca napican mecbur geldim 

(314 puan) tarafından

Aaa şeker kötü ya ayağı yara oluyor bakimsiz kalmaması lazım kolestrol çok büyük problem değil galiba fazla kilosu var babanın gerçi kalp rahatsızlığı olan genelde zayıf oluyor 

-Reklam-
+1 oy
(1,613 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım rabbim babana sağlık sıhhat şifa versin inşallah 

Benim babamda 3 sene olmak üzere kalp krizinden vefat etti bize hastalandı dediler hastaneye gittik ama içimden hiç kötü bişey geçmiyor oraya vardık oğlum bebek arabasında babamı kaybettiğimi öğrendim yere yığıldım bağırıp feryat ederek ağlıyorum beni sandaleyeye oturtup sakinleştirici yapmak istediler istemiyorum sakın yapmayın bebeğim var diye ağladım bu sefer de babama ağlarken bi taraftanda bebeğime bakıyordum kimin elinde kim bakıyor diye henüz 5 aylıktı o zaman ve babamı aniden kaybettik 45 yaşında iki taraflı da çok zor günler geçirdim tam ağlıyorum kendimi bırakıyorum sonra bebeğim aklıma geliyor nerde kimin elinde acaba diye kendimi toparlıyorum falan öyle zor günler geçirmiştim ki o dönem rabbim kimseyi ailesiyle sınamasın arada koymasın inşallah 🥹

Ayrıca ikinci oğluma doğuma giderken 21 aylık oğlumu babannesine bıraktım gidene kadar yine ağladım doğum yaptım yoruldum gece uykum var gözümü kapatıyorum ama aklımda hep oğlum Napıyor acaba uyuyor mu acaba diye diye sabahı zor ettim bir gece bile ayrı yatmayı istemem ben ama bazı anne babalar çok rahat bu konuda bırakıp gidiyorlar ve gayet mutlu gözüküyorlar umurlarında değilmiş gibi davranıyorlar yani evlat bu nasıl bırakır gider ki insan büyük konuşmak istemiyorum ama şartlar nolurss olsun 2 çocuğum olmadan nefes alamam 

(1,728 puan) tarafından

Ah sende neler yasamissin gerçekten eğer anneysen kendini salmak gibi bir lüksün olmuyor hep iyi hep güçlü kalmaya çalışıyorsun ve bazen bu çok zor hale geliyor. Allah sağlıkla hep beraberce büyütmeyi nasip etsin babaciginada Allah rahmet eylesin

0 oy
(22,464 puan) tarafından

Ben ölsem bırakmam ama kimin ne yaşadığını bilemeyiz büyük konuşmayalım ki sınavımız olmasın size de geçmiş olsun Rabb'im ayri düşürmesin evladınızdan

(1,728 puan) tarafından
+1

Amiin aminn inşallah hepimizin insallah

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 277 göst.
0 oy
2 cevap 145 göst.
0 oy
1 cevap 103 göst.

Kategoriler

1,460,145 soru