+4 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (1,830 puan) tarafından

Babam 6 ay önce  vefat etti görümcem sadece telefonda baş sağlığı diledi. aramızda 2, 2 buçuk saat var eşimi aramış cumartesi günü bize davetlisiniz diye ondan öncesi kuzenim beni aramıştı cumartesi günü bana davetlisin diye kuzenime  tamam demiştim. eşim gel ablama gidelim diyor bende gitmek istemiyorum sen tek başına git dedim ablasına gitmeyi çok istiyo büyük oğlumu alıp gidecek sen gelmezsen yanlış anlarlar Bi sorun mu var niye gelmedi derler diyo eşim, siz olsanız kime gidersiniz? 

8 Cevaplar

+3 oy
(1,239 puan) tarafından

Kuzenime giderim 

-Reklam-
+2 oy
(2,475 puan) tarafından

En doğrusu eşinin ablasını arayıp cumartesi başka yere davetliymişiz demesi. Kuzenime giderim tabiki. 

(1,830 puan) tarafından

Söyledi oda iptal edin dedi öyle şey mi olur dedim eşime istiyorsan sen git ben gelmiyorum dedim

(2,475 puan) tarafından
+1

Ee biliyorsa davetli olduğunu ve yinede öyle dediyse tabiki gitmem eşim istiyorsa gidebilir.

+2 oy
(10,468 puan) tarafından

Önce kuzenin çağırmış asıl ona birlikte gitmezseniz ayıp olur ablasını arasın söylesin çok zor bişey değil ki başka yere davetliymişiz sana başka gün gelsek olur mu diyebilir 

(1,830 puan) tarafından
+1

Kuzenim kadınlar arasında davet veriyor eşim ablasına dedi davetli diye oda iptal etsin dedi bende çok istiyorsan sen git ben gelemem dediim yok ayıp olur diyor 

(10,468 puan) tarafından
+1

Önce çağırana gidilir söz vermiş oluyorsun sonuçta gelicem diye eşin ablasına gitmeyi iptal etsin söylemek zor gibi davranmasın 

+2 oy
(45 puan) tarafından

Kuzenime giderim ilk ona söz verdiğim için. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanızın. Evet gideni geri getirmez diğer insanların gelmesi ama o gün kim yanınızda kim değil çok arıyor insan. Seni çok iyi anlıyorum 

+1 oy
tarafından

Seni yemeğe cağırıyosa demekki gelebilecek kendisi. Cocuğu da yollamak kuzenime giderim. 

+1 oy
(21,302 puan) tarafından

Verilmiş sözüm bana değer vermeyen bir görümcenin isteğinden daha önemlidir 

+1 oy
(786 puan) tarafından

Tabi ki kuzen önce o çağırmış 

+1 oy
(390 puan) tarafından

Arar görümcemi farklı bir güne ertelendim. Çünkü kuzenin daha erken söylemiş ona ayıp olur.

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 297 göst.
0 oy
3 cevap 193 göst.
0 oy
2 cevap 116 göst.

Kategoriler

1,450,843 soru

23,822,930 cevap

318,393 kullanıcı

...