0 oy
124 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (381 puan) tarafından

Ben 5 6 yıl önce 2.evliliğimi yaptım sevdim de evlendim ama bi türlü eşime ne annemi ne babamı kimseyi sevdiremedim bi tane ufak 2 aylık kızım var şuan kayınvalideme pek ilgilenmediği için annemi çağırdım gelsin diye yardım için eşime sordum gelsin mi dedim malum haberi olmayınca kızıyor bana sorma ne yaparsan ysp diyor yani istemiyor tabi gelecek o senşn annen demiyor valla hi bu evliliği yaptığıma öyle pişmanım ki kendi evine sorumluluğu var babalığı iyi ama gelin görün ki kimse dört dörtlük değil 40 yaşındayım artık yaşadıklarım dan yoruldum çok yoruldum oturup ağlayacağım 

2 Cevaplar

+2 oy
(1,646 puan) tarafından

Ya aslinda sevmesi sart degil onlara bi saygisizlik yapmasin senin gorusmene karismasin yeter bence

-Reklam-
0 oy
(18,926 puan) tarafından

Neden sevmiyor annenle babanı problem nedir

(381 puan) tarafından

Evlendiğimizde durumları çok iyi değildi annemlerin o zamsn takı çok bişey takamamışlardı annem durumumuz düzelsin sana bilezik takacağım demişti o yüzden istemiyor annem de kırk yılda bir gelir zaten her zaman gelmez uzakta çünkü bi de sürekli bir erkek kardeşim var evli ona öncelik tanıdıkları için sevmiyor, yani bilezik sözünü yerine getirmediği için, 

(18,926 puan) tarafından

Çok mu önemliymiş bilezik takılması

(381 puan) tarafından

Benim için değil ama eşim bir tuhaf hiç mutlu olamıyorum Bi türlü bir çıkmazdayım 

(2,988 puan) tarafından

Ailenin gelmesini kisitlayanaz ki insan belli bir yaş sonrası daha zor geliyir kısıtlanmak.yolsa ailen ilk evliliğinden mi bahsetti bence sadece bilezik degildir

(21,663 puan) tarafından

En nefret ettiğim erkek tipi eş ailesine tavırlı olan hele de bunu para yüzünden yapan kişiler. Benim eşimin ailesi bana sadece on gram bilezik taktılar bir tane de çeyrekli bileklik düğün takılarının da çoğu salon masrafına gitti bana iki tam altın kaldı sadece hiç lafını bile etmedim beş senede kayınpederim dediğinde de canın sağolsun dedim geçtim. Birininki beşik bekler birininki bilezik bekler hakkeden bu erkekler bir tuhaf yerinde olsam inadına çağırırım benim de evim sonuçta 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 218 göst.
27 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mavi-beyaz (2,541 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 202 göst.
+4 oy
8 cevap 261 göst.

Kategoriler

1,453,983 soru

23,864,557 cevap

320,564 kullanıcı

...