+2 oy
500 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,796 puan) tarafından

Görümcemin işi varmış eşim de bugün işte bı iki saat bana bıraktı önceden çalışıyordum çıkardılar beni işten ameliyat oldum başka da işe gitmedim eşim vardiyalı iş istemiyor boşver otur çocuğumuza bak diyor borcumuz var diye bı sure çalıştım sonra çıkardilar baya da azalttik ondan eşim de kızımız 5 yaşında okula baslicak zaten neyse görümcem de kaynanam da sürekli ise gitmicen mi ? Niye gitmiyorsun diye sorgular durur her seferinde eşim istemiyor evim de rahatım diyorum 

Zamanında çalıştım işte neden çıktı ne djye bıraktı durma sorguladilar kaynana kendi kızı iki gün yevmiye usulü ise gitti de çocuğu telef olmuş diye laf söyledi durdu çocuğu hep kendi büyütmüş eşimin borcu vardı 

Demek ki benim iş muhabbetim dönüyormuş odada oynuyorlar benim kızla görümce kızı 9 yaşında benim kızım da 5 yaşında bende mutfakta oyalaniyorum bugün eşim yok mesai de işte benim kızım gösteriyor abla bak bunu aldık bunu ettik dye biz elimizden geldiğince güzel bir oda yaptık ona yatak aldık kitaplık aldık çadır aldım onları gösteriyor kızım görümcenin hali vakti yerinde ve 10 sene olmamış çocuğu tedaviyle olmus ve kız ne isterse almıyor bir yatak bile almadı benim öyle malum mulkum olsa kralıni alırım ..

Neyse işte kızım gösteriyor bak abla annemler bunu aldı kitaplık nasıl diye duyduğum şey karşısında şok oldum 

Olsa nolcak annem dedi ki annen İse gitcek sen yine anneannene gitcen bunlar burda kalacak

Benim kızım başladı ağlamaya 

Duyar duymaz koştum odaya dedim sen ne diyorsun niye böyle bı şey söyledin annem öyle diyor onun annesi caliscak bırakıp gitcek diyor hep çalıştın ya bu zamana kadar 

Sus bir daha çocuğuma böyle bı şey söyleme ben keyfimden gitmedim yaptığın çok ayıp dedim annesi geldi almaya ama demedim hic 

Sizce söylemeli miyim 

Uzun oldu ama hakkınızı helal edin . Yorumlarınızi bekliyorum 

10 Cevaplar

+4 oy
(9,529 puan) tarafından

Bu ara bende duyuyorum kızın büyüdü çalışmayacak mısınları tavrım net cevabım hayır bu kocam ve benden başka kimseyi de alakadar etmez yerinde olsam inadına çalışmazdım valla 

(6,796 puan) tarafından

İnadına gitmiyorum zaten 🤣 bir ara kaynanam sağda solda duyduğu iş ilanlarıni bana söylüyordu kocam göndermiyor anacım kusura bakma dedim daha da demedi 

-Reklam-
+3 oy
(1,480 puan) tarafından

Tabii ki söylemeliydin ne hadlerine senin çalışıp çalışmamaya karar vermek 

(6,796 puan) tarafından

Önce kocama soyluycem ona mı kalmış yorum yapmak ya nasıl sinir oldum çocuğu da kendi gibi haset etmiş 

(1,480 puan) tarafından

Evet cnm eşine herseyi soyle

(6,796 puan) tarafından

Kendi gitsin ise sanki ben keyifle bıraktım gittim çocuğumu 2 buçuk yaşındaydı çocuğum eşime destek için gittim kızıma belli etmeyip ağladığım  günleri ben bilirim 🥹

(1,480 puan) tarafından

Ayy canım kiyamam görümce kendi gitsin ise hem destek olur madem borçları var

(6,796 puan) tarafından

Onun borcu yok rahat bırakmak ne demek bilmiyor tabi . Ama yani ne haddine senin konuşmak 

+2 oy
(562 puan) tarafından

Eşine söyle direk bakkk çocuğu bu şekilde konuşturuyor.  Bizim cocugumuzu bana karşı kötü göstermeye çalışıyorlar vs diye deeeee ama klasik koca modeli ise sallamaz bile onlar çocuk der geçer gider . Aynısını senin çocuğun ona yapmis olsa sülale ayaklanır ama annesi nasıl çocuk yetiştirmiş diye 

(6,796 puan) tarafından

Eşim savunur ama görümcem aynı haltı yemekten vazgeçer mi bilinmez 

(562 puan) tarafından

Sende yapacaksın bacım o zaman aynısını çocuğunu ögretleyip salacaksın ortaya konuşsun 

(6,796 puan) tarafından

Ben öyle bir insan değilim daha diyorum kızım halani babaanneni kötüleme diye 

(562 puan) tarafından

Bazen bazı insanlara onlar gibi davranman gerekir ki ne yaptıklarını anlasınlar.  Bakkk benim koca bana birsey yaptığı zaman hemen diyorum senin kardeşine bu yapılsa ne yapardın hemen bir dikleniyor yanlis olduğunu anlıyor ama amaaa işte . 

(6,796 puan) tarafından

Ama lafın altında kalmicam bende inadina aldığı hediyeyi çiçeği paylaşıyorum 🤣

+2 oy
(4,678 puan) tarafından

Evet soylemelisin. Yaptiginiz ayip degil mi, bunu duyunca kizim ağladı de gerisi gelir zaten

(6,796 puan) tarafından

Kocama soylucem ilk 

+2 oy
tarafından

Senin evine giren rizka paraya niye karisiyolar. Eşinde istemiyormuş çocuğunda ne güzel okula başlayacak eviniz tamammis nerdeyse borcunuzda azmis oturup sevinecekleri yerde. Ana kız sana ne garezleri var. İster giden ister gitmen ister bırakırsın anneme çocuğu ister oturup evinde bakarsın aile içine karismalarida ne kadar ayıp. Hiç umursama. Onlar değişmez ikisiylede iyi olamazsın biriyle iyi olsan gider diğerine anlatır mesafeli ol canını sıkma kapını kapattıktan sonra gerisi el alem boşver. 

(6,796 puan) tarafından

Görümcem 40 yaşında söyleyen 9 yaşında çocuğu bu şekilde doldurması gerçekten acınası.ama vereceğim bir ara ağzının payını çok şükür eşim benden yana 

+2 oy
(3,859 puan) tarafından

Ne alaka yaa ne sinir bozucu insanlar var o kadar çalışmaya meraklılar kaynana kız çalışsinlar işte senden ne istiyorlar onu anlamış değilim 

(3,859 puan) tarafından

Yaa kim baktı o zaman kız 

(6,796 puan) tarafından

Annem baktı 2 buçuk yıl boyunca bı gün bakmadı 

(3,859 puan) tarafından

O zaman boş boş konuşmasın bende onun inadına asla çalışmazdim 

(6,796 puan) tarafından

İnadına gitmiyorum 🤣

(3,859 puan) tarafından

Sjsjsjsk en iyisi 😂

+2 oy
(6,111 puan) tarafından

Üzüldüm kızına. İşe gitmeyeceğini söyle yanında olacağını söyle üzülmesin yavrucak :(

(6,796 puan) tarafından

Söylüyorum hep bundan sonra beraberiz diye ama işte oda çocuk demek istesem de kasıtlı öğretilmiş hiç te çocuk değil 

+1 oy
(391 puan) tarafından

Resmen haset etmisler senin calismani kazanmani cocuguna biseyler almanı.Nasıl insanlar var ya hayret vallahi 

(6,796 puan) tarafından

Evet birde yani çocuğun yanında denir mi geldi kızımı üzdü oda . Ben ne kadar üzülüyordum onu birakip giderken

(391 puan) tarafından

Bende calisan anneyim.Gebertirim biri oyle dese.Boswer az gorus bunlarla sana huzur vermez bunlar

(6,796 puan) tarafından

Çok görüşmüyorum zaten kuzum . Çalışan anne olmak zor ne kadarlik seninki

(391 puan) tarafından

5 canım benim

(6,796 puan) tarafından

Benimki de 5 yaşında w buçuk yaşında bıraktım ağlıyordu anne ben oyuncak kıyafet gezmek istemiyorum yeter ki gitme diye 

(391 puan) tarafından

Benim oglumuna 3bucuk yaşına kadar anneannesi bakti canm 2 senedirde kreşe gidiyor.Ama hayatından memnun tabi hasta olduğunda annem bakiyor yine gitme diyor gitmemeye calisiom evden destek Veriyorm Zaten cmtesi pazar çalışmiorm sabah 9 aksam 5.Bizim sartlarimizda olsa kadinlarimiz hepsi calisir Yazik okadar 12 saat calisan bakacak kimi kimsesi olmayan agir is yapan annelerimiz var.Oyle calisilirsa çocukta istemez annede canm.

(6,796 puan) tarafından

Benim öyleydi işte canım 2 buçuk yaşında bıraktım. 8 5 bazen 9 a kadar mesai kalıyorduk üç kuruş fazla alalım diye. Hep yalnız kalıyordu çocuğum 9 dan sonra gelsen ne bı şey göstersen ne hafta sonu zaten yorgun oluyorsun gözümün önünde büyüdü ama çoğu şeyden mahrum kaldık beraber uyumaktan beraber oyun oynamaktan ilk işten çıktığım zaman sankj benim bıraktığım çocuk değil gibiydi biraz da onun için gitmek istemiyorum ise 

(391 puan) tarafından
+1

En dogru kararı anne verir canım.Baba demiyorum baba bilmez hissetmez anne hisseder.En iyisini yapmışsın🙏

+1 oy
(5,727 puan) tarafından

Ben olsam soylemekle kalmaz agzina ederdim.

(6,796 puan) tarafından

Eşime söyledim onun ne haddine ben bildiririm haddini dedi

+1 oy
(2,575 puan) tarafından

Söylerdim direk abla niye zorunauza gidiyor ister çalışırım ister çalışmam sizi ilgilendirmiyor benimle alakalı konuşmayın benle eşimi ilgilendirir sizene kinderdim 

(6,796 puan) tarafından

O an o yoktu sinirle akıl edemedim eşime söyledim onun ne haddine ben bildiririm haddini dedi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 584 göst.
+1 oy
2 cevap 210 göst.
5 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Yeniianne (728 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 542 göst.
3 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Deryavn (13 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 198 göst.

Kategoriler