Görümcemin işi varmış eşim de bugün işte bı iki saat bana bıraktı önceden çalışıyordum çıkardılar beni işten ameliyat oldum başka da işe gitmedim eşim vardiyalı iş istemiyor boşver otur çocuğumuza bak diyor borcumuz var diye bı sure çalıştım sonra çıkardilar baya da azalttik ondan eşim de kızımız 5 yaşında okula baslicak zaten neyse görümcem de kaynanam da sürekli ise gitmicen mi ? Niye gitmiyorsun diye sorgular durur her seferinde eşim istemiyor evim de rahatım diyorum
Zamanında çalıştım işte neden çıktı ne djye bıraktı durma sorguladilar kaynana kendi kızı iki gün yevmiye usulü ise gitti de çocuğu telef olmuş diye laf söyledi durdu çocuğu hep kendi büyütmüş eşimin borcu vardı
Demek ki benim iş muhabbetim dönüyormuş odada oynuyorlar benim kızla görümce kızı 9 yaşında benim kızım da 5 yaşında bende mutfakta oyalaniyorum bugün eşim yok mesai de işte benim kızım gösteriyor abla bak bunu aldık bunu ettik dye biz elimizden geldiğince güzel bir oda yaptık ona yatak aldık kitaplık aldık çadır aldım onları gösteriyor kızım görümcenin hali vakti yerinde ve 10 sene olmamış çocuğu tedaviyle olmus ve kız ne isterse almıyor bir yatak bile almadı benim öyle malum mulkum olsa kralıni alırım ..
Neyse işte kızım gösteriyor bak abla annemler bunu aldı kitaplık nasıl diye duyduğum şey karşısında şok oldum
Olsa nolcak annem dedi ki annen İse gitcek sen yine anneannene gitcen bunlar burda kalacak
Benim kızım başladı ağlamaya
Duyar duymaz koştum odaya dedim sen ne diyorsun niye böyle bı şey söyledin annem öyle diyor onun annesi caliscak bırakıp gitcek diyor hep çalıştın ya bu zamana kadar
Sus bir daha çocuğuma böyle bı şey söyleme ben keyfimden gitmedim yaptığın çok ayıp dedim annesi geldi almaya ama demedim hic
Sizce söylemeli miyim
Uzun oldu ama hakkınızı helal edin . Yorumlarınızi bekliyorum