+3 oy
242 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,712 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun hanımlar nasılsınız uyandimi bebeler kahvaltılar yapildimi işler bittimi neler yapıyorsunuz 🤗 

Evimi topladım bı mutfak kaldı 🫣 

Yemek planım hazır 

Gece geç yedik adamla kahvaltı yapamadım 

Büyük veledim sabah 6 gibi uyudu minik firlamam her zamanki gibi ayakta 😱 

Şimdi kahvaltı keyfi yapıp bugün bolca yayilacam temellik yapicam 🫣 

Yarına güzel planlarim vardı yalan oldu adam işe gidecek mis 🥺 

Neyse gelin kahvaltı yapalım 

image

6 Cevaplar

0 oy
(1,170 puan) tarafından

Günaydın ☀️🌼 Afiyet olsun Büşra 🙂

Biz kahvaltı yaptık kızım hâlâ yiyor.

Yesin evi toplarım bir plan yok hava biraz karışık gidersek pazara gider eksikleri alırız inşallah ❤️ 

(6,712 puan) tarafından
+1

Bizimde yağışlı 

Şifa olsun prensese

(1,170 puan) tarafından

Sağol canım 🌸 

-Reklam-
0 oy
(705 puan) tarafından

Ahahaha aşırı çoğalsın kız sen pistlarina yetişemiyorum vallaha maşallah hayatını güzel yaşamayı biliyorsun 

Bende sabah uyandım işlerimin bir kısmını yaptım bir kusmi kaldı 

Ama detaylı temizlik yapmak lazım eve 

Dün doğum günümdu çok mutlu oldum eşimin sürprizlerine öyle işte canım afiyet olsun biz erkenden yaptik kahvaltı 

Akşama yemekte var çocuklarımla gezmeyi düşünüyorum bugün 

(6,712 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım 

Nice mutlu yılların olsun sevdiklerinizle

(705 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım ❤️ 

0 oy
tarafından

Afiyet olsun. Bende kahvaltı yapıyorum. Bugün mutfağa girisecegim komple bı temizleyeceğim dolap içleri falan. Allah'tan mutfak küçük bazen şikayet ediyorum ama kocaman mutfağım olsa nasıl temizledim kaç günde biterdi diye arada geliyor aklıma mutfak küçükte temizliği bir günümü alıyor.🙃😂

(6,712 puan) tarafından

O dediğini ben yaşıyorum diğer evde mutfak küçüktü küçük diye söyleniyordum 

Bu oturduğum evde Allah bir mutfak vermiş vermiş de vermiş sabah girsem akşam mümkünatı yok çıkamıyorsun temizliği bitmiyor diye yine söyleniyorum 

Aslında benim de komple bir temizlik yapmam lazım yarın arkadaşım bana gelecek bayrama kadar ben de tedavi işi var otelde kalmasını istemedim çocukları ona kitler temizliğimi yaparım aslında iyi olur

tarafından

Allah kolaylık versin ben kahvaltıda başladım halada devam ediyorum. Bı çay iceyim dedim. Akşama bitireceğim inşallah. 🥲

0 oy
(6,541 puan) tarafından

Masallah 2 cocukla nasil kahvalti keyfi yapiyosunuz. Benim 1 tane tepemden inmiyo. 

Afiyet olsun bende cocugu yedirdim. Birazdan kahvalti hazirlicam biz gec yiyoruz 12 gibi. Simdi cocukla bezelye ayiklicaz bana yardim etmek istiyomus :D

(6,712 puan) tarafından

3 de olsa yaparım keyfimi diye düşünüyorum Bir düzen oturttuğum zaman zorlanmıyorsun 

(6,541 puan) tarafından

Benim ki gunduz uyumuyo canim nasil yapayim keyif. Kendi basina da oynamiyo hic surekli anne oyna bilmem ne. Cok bunaltiyo beni.

0 oy
tarafından

Günaydın afiyet şifa olsun canım az önce uyandık kafam kazan gibi 🥺

Kahvaltı hazırlıyorum hic keyfim yok 😏

(6,712 puan) tarafından

Hayir olsun abla niye keyfîn Yok 

tarafından

Bende anlamadım ki canım üstümde bir ağırlık var havalardan mi anlamadım 🤷‍♀️

0 oy
(9,421 puan) tarafından

Beni ancak bu kahve ayıltır ☺️ oda inşallah yemek düşünüyorum bir yandan 

image

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 787 göst.
14 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,712 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 241 göst.
24 Mayıs 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Busraaaaaaaaa (6,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 832 göst.
2 Ocak 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cevriye16 (1,379 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 719 göst.

Kategoriler

1,468,630 soru

24,061,385 cevap

330,159 kullanıcı

...