Günaydın gününüz aydın olsun hanımlar nasılsınız uyandimi bebeler kahvaltılar yapildimi işler bittimi neler yapıyorsunuz 🤗
Evimi topladım bı mutfak kaldı 🫣
Yemek planım hazır
Gece geç yedik adamla kahvaltı yapamadım
Büyük veledim sabah 6 gibi uyudu minik firlamam her zamanki gibi ayakta 😱
Şimdi kahvaltı keyfi yapıp bugün bolca yayilacam temellik yapicam 🫣
Yarına güzel planlarim vardı yalan oldu adam işe gidecek mis 🥺
Neyse gelin kahvaltı yapalım
Günaydın ☀️🌼 Afiyet olsun Büşra 🙂
Biz kahvaltı yaptık kızım hâlâ yiyor.
Yesin evi toplarım bir plan yok hava biraz karışık gidersek pazara gider eksikleri alırız inşallah ❤️
Bizimde yağışlı
Şifa olsun prensese
Sağol canım 🌸
Ahahaha aşırı çoğalsın kız sen pistlarina yetişemiyorum vallaha maşallah hayatını güzel yaşamayı biliyorsun
Bende sabah uyandım işlerimin bir kısmını yaptım bir kusmi kaldı
Ama detaylı temizlik yapmak lazım eve
Dün doğum günümdu çok mutlu oldum eşimin sürprizlerine öyle işte canım afiyet olsun biz erkenden yaptik kahvaltı
Akşama yemekte var çocuklarımla gezmeyi düşünüyorum bugün
Teşekkür ederim canım
Nice mutlu yılların olsun sevdiklerinizle
Teşekkür ederim canım ❤️
Afiyet olsun. Bende kahvaltı yapıyorum. Bugün mutfağa girisecegim komple bı temizleyeceğim dolap içleri falan. Allah'tan mutfak küçük bazen şikayet ediyorum ama kocaman mutfağım olsa nasıl temizledim kaç günde biterdi diye arada geliyor aklıma mutfak küçükte temizliği bir günümü alıyor.🙃😂
O dediğini ben yaşıyorum diğer evde mutfak küçüktü küçük diye söyleniyordum
Bu oturduğum evde Allah bir mutfak vermiş vermiş de vermiş sabah girsem akşam mümkünatı yok çıkamıyorsun temizliği bitmiyor diye yine söyleniyorum
Aslında benim de komple bir temizlik yapmam lazım yarın arkadaşım bana gelecek bayrama kadar ben de tedavi işi var otelde kalmasını istemedim çocukları ona kitler temizliğimi yaparım aslında iyi olur
Allah kolaylık versin ben kahvaltıda başladım halada devam ediyorum. Bı çay iceyim dedim. Akşama bitireceğim inşallah. 🥲
Masallah 2 cocukla nasil kahvalti keyfi yapiyosunuz. Benim 1 tane tepemden inmiyo.
Afiyet olsun bende cocugu yedirdim. Birazdan kahvalti hazirlicam biz gec yiyoruz 12 gibi. Simdi cocukla bezelye ayiklicaz bana yardim etmek istiyomus :D
3 de olsa yaparım keyfimi diye düşünüyorum Bir düzen oturttuğum zaman zorlanmıyorsun
Benim ki gunduz uyumuyo canim nasil yapayim keyif. Kendi basina da oynamiyo hic surekli anne oyna bilmem ne. Cok bunaltiyo beni.
Günaydın afiyet şifa olsun canım az önce uyandık kafam kazan gibi 🥺
Kahvaltı hazırlıyorum hic keyfim yok 😏
Hayir olsun abla niye keyfîn Yok
Bende anlamadım ki canım üstümde bir ağırlık var havalardan mi anlamadım 🤷♀️
Beni ancak bu kahve ayıltır ☺️ oda inşallah yemek düşünüyorum bir yandan
1,489,409 soru
24,343,610 cevap
346,163 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın