0 oy
250 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (6,811 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selam bacılar anlık alınmış sevgili Hülya ablam tarafından ama benim de hem anlık hem menü postu olsun istedim 😊

Neler yapıyorsunuz ben sabahtan süpürge yaptım iki makine çamaşır attım kedilerimizin günlük tuvalet temizliği rutin tarama göz kulak ve burun temizliğini yaptım odalarını bir güzel süpürdüm kiler odamız var orda kapısı kapalı şekilde duruyorlar onların odası hergun süpürüyorum günlük 3 4 saat geziyorlar evi de 2 günde bir süpürge açıyorum Vileda yapıyorum ayy çok konuştum 😅

Neyse evi süpürdüm çamaşır attım yemeğimi koydum 

Menümüz 

Mercimek çorbası 

Kabak ve biber dolması 

Yoğurt 

Babamız gecede bize bunlar yeter 😅 akşam üzeri park yapiyoruz erken oldu mu iyi oluyor 😅

Hemen bir kahve ve soda içeyim midem berbat agriyor ve bulanıyor çünkü 🤮

Kızıma etkinlik kurcam şimdilik o çadırda takılıyor 😅

Ben mutfakta oyalanirken oda ben söylemeden gitmiş dolabını düzenlemiş 😅 takılar çantalar güzelce dizmiş 😅

Siz neler yapıyorsunuz bacılar çok uzun oldu valla 😅

Gelsin anlıklar 🫶 🥰 

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Vallahi yoruldum okurken kaç tane kedi var kız ellerine kollarına sağlık bu arada canım afiyet şifa olsun 😁

Acıktım yemek koydum yiyecem biraz bende 😁

Yayla çorbası kıymalı biber dolması salata yoğurt ayran kim ne yerse artık 😁

(6,811 puan) tarafından

2 tane kedimiz var 😅 bende şimdi yiyorum yemek pişmedi daha makarna vardı az onu yicem 😅 kız istemedi yemek öğlen atistirdi o tokmuş sonra da etkinlik yapcaz bakalım aklında bı şey varmis 😅

-Reklam-
+2 oy
(3,147 puan) tarafından

Anamdayim  çay içtik  anam sarma sardı    öyle  bu akşam kalırım    anamda  oğlanı uyutmaya çalışıyorum  uyusun markete gidicem  

(6,811 puan) tarafından

Ohh mis gibi annenin eline sağlık afiyet olsun ♥️ 

(3,147 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım sana da afiyet olsun 😂 bir yandan msj yazıp bir yandan  oglanla uğraşıyorum  yazamadım  afiyet olsun diye😂😂

(6,811 puan) tarafından

Olsun canım çok sağol ♥️♥️😅 

(3,147 puan) tarafından

🌸🌼🌸🌸🌸🌸🌸🌸

+1 oy
(5,293 puan) tarafından

Doğum temizliğim an itibarı ile bitti inanki pertim çıktı 35+3 teyim simdi bnde keyif kahvemi içeceğim 

(6,811 puan) tarafından

Gözün aydın 🌸 tek başına mı yaptın canım . Afiyet olsun şifa olsun bebise hayırlısı ile gelsin inşallah ♥️ 

(5,293 puan) tarafından

Evet cnm 2 tane daha çocuğum var ve inan çok zorlandım sadece karşı komşum evimin tüm perdelerini astı bana Allah razı olsun ben çıkamadım sandalyeye de :) 

(6,811 puan) tarafından

Yok mu kuzum başka yardımcı olacak birisi 

(5,293 puan) tarafından

Annem var 1 mahalle ötemde ama oda kendi evinin işini görüyor açıkçası kimseye ağız açmak istemedim 

+1 oy
(1,053 puan) tarafından

Menimde qonagim (misafir)vardi.Yemek hazirladim onlar yediler getdiler.Indi axsama yemek hazirlayacam.kartof(patates)qizartmasi,qaşixengeli,salata.Sarmisakli qatig(yoğurt)bele.

(1,053 puan) tarafından

Yazdixlarimin hamisini basa dussdun?

(6,811 puan) tarafından

Yani Türkçe'den farklı ama az çok anladım misafir varmış onları göndermişsn sonra da yemek yapmışsın patates kızartması yoğurt salata birde size has bir yemek sanırım . Doğru anlamışım mi 🤣

(1,053 puan) tarafından

Beli dogru anlayifsan baci.Eslinde men sizin dilde yaza bilirem amma bele oz dilimizde yazmag istedim.

(1,053 puan) tarafından

Dillerimiz bir birine cox benzerdi

(6,811 puan) tarafından

Halamın eltisi Azeri az çok duymuştum ondan bı şeyler ☺️

+1 oy
(270 puan) tarafından

Ben de salon ve koridoru süpürdüm her gün supuruyorum bu ikisini. Kocamla karşılıklı kahve içtik küçük oğlumu uyuttum sonra mutfağa attım kendimi. 

Eşim makarna istedi bende patatesli sıkmaç istedi canım yemekleri yaptım alakasız bir menü ama bugün böyle olsun. Yemek yiyip parka gitmeyi düşünüyoruz hafta sonları babamız evde oluyor mutlaka park yapıyoruz. 

(6,811 puan) tarafından

Bizimki gececi sadece pazar evde . Afiyet olsun canım ♥️ olsun illa ki alaka olcak değil ya 😅

+1 oy
(1,522 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İkinci kahve mi içiyorum 

(6,811 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bende akşam içerim gönül dağı var favori dizim onu izlerken 😅

(1,522 puan) tarafından
+1

Senin yazıyı okudum da oku oku bitmedi bir işim yoktu sadece çamaşırlar yıkandı asıldı kız yıkadı uyutuldu uyandı şimdi yemek yedi kız kardeşimle kahve içiyoruz birazdan akşam yemeği yapacam o kadar akşam keyif bitti gitti

(6,811 puan) tarafından

Haha baya uzun olmuş paylasinca farkettim 🤣 kolay gelsin canım 

+1 oy
(6,541 puan) tarafından

Sabah evi supurdum. Carsaflari değiştirdim. Cocukla esimi markete yolladim.  Guzel bi kahvalti hazirladim kahvalti ettik ,kahve ictik. Cocuga corbasini icirdim. Hava biraz serinlesin sahile gidecegiz once dondurmaciya sonra parka. 

Aksam yemegi icinde dunden biber dolmam var. Simdi de cocugumla lego oynuyoruz :D

(6,811 puan) tarafından

Ohh kolay gelsin afiyet olsun bizde etkinlik yapıyoruz 🤣

(6,541 puan) tarafından

Sagol canim icim sıkıldi :D hic kendi kendine oynamiyo

(6,811 puan) tarafından

Benimki oynuyor şükür arada etkinlik de yapıyoruz 🤣

+1 oy
(1,833 puan) tarafından

Hicbir iş yapmadım boş boş oturuyorum bir bardak çay koydum normalde hiç yapmam ama hamilelikten dolayı canım istedi çaya bisküvi batiriyorum ortada yemek de yok ne yapacağımı da bilmiyorum 

(6,811 puan) tarafından

Olsun canım afiyet olsun eşin aramıyorsa yemek koy çay kahvalti gibi yen

(1,833 puan) tarafından

Yok aramaz da dün de kahvaltı hazırladım börek filan yapmıştım bugün de artık öyle yaparım hiç icimden gelmiyor yemek yapmak 

(6,811 puan) tarafından
+1

Olsunn canım rabbim güç kuvvet versin inşallah ♥️ 

+1 oy
tarafından

Oo afiyet olsun canım. Acaba bende masasını kaldırıp yerine çadır mı alsam görünce bi özendim oyuncakları da içine doldurursam çok iyi olur tabi severse. Eşime diyim de çarşaflardan yapıp deneyelim 

Markete gittik geldik gitmeden hamur yoğurdum patatesli çörek yapacağım inşallah. Bugün sadece çamaşır serdim başka da işim yok şükür 🫠

(6,811 puan) tarafından

Valla bizde öyle çarşaftan yapıyorduk çok oynuyordu bunu aldım hevesi var herhalde dedim çok nadir oynuyor bende aldım oturma odasına burda biraz oynadı şimdi de etkinlik yapıyor marketten almıştım ben bunu 350 miydi valla tam hatırlamıyorum bim den almıştım 

İlgili sorular

+3 oy
6 cevap 254 göst.
0 oy
8 cevap 847 göst.
2 Ocak 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cevriye16 (1,379 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 263 göst.
29 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nefesimm (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 310 göst.
25 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eranur (52 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,086 soru

24,106,910 cevap

332,751 kullanıcı

...