0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından

Yazarken hayla elım ayağım titriyor eşim sabah işe gıttı eltım sabah saat 8 de bana geldı eltım eşiyle tatile gıdıyor evde kedi kuş vs var anahtari bana bırakacaktı kayınvalıdeme söylemiş benim için ona asla güvenme demıs ya şok oldum kimin evinden ne almışım çalmışım ben şocuğuma verilen harçlık yedırılen yemeğe kadar laf etmiş kadın ya evime barkıma gelmeyen kadın arkamdan bır ton iftira atmışlar evime gelmez evime karısır giydiğim kıyafete kadar karısır esıme söyledim evliliğimız sorunlu gıdıyor bu hafta bitsin dedım artık cinnet gecırıcem ya yazıklar olsun hsta oldu koştum ayagı kırıldı koştum hakkımı asla helal etmiyorum haram zıkkım olsun kızlar Allah için bana yol gösterin 

3 Cevaplar

+5 oy
(5,448 puan) tarafından

Ben senin yerinde olsam,sabah sabah dedikodu yapmaya gelen eltimi sustururum. Bacım güveniyorsan anahtarı bırak güvenmiyorsan başka birini bul. Onun bunun lafını bana getirip beni dolduruşa getirme, sonra gidip kocama boşanalım diyorum derdim.

(50 puan) tarafından

Eltım evet anlatmaması gerekiyor ama bu kaynana sürekli böyle arkamdan sürekli dedikodumu yapar eşim de anasına bır kere demez neden karıma laf soyluyorsun ya bunlar böyle kanı bozuk vallahi bunların aldıkları gelın durmuyor bunlarda bu kaynana oldugu surece bu evdeki sorunlar bitmez bitmez 

(5,448 puan) tarafından

Bak canım,sana dimdik dosdoğru konuşacağım. Zaten bütün ilişkini kesmişsin kaynananla ve eşin de izin vermiş buna. Sonuçta annesi onun evine girip çıkmayacak yorum yapmayacak. O da yetmezmiş gibi gidip eşinin annesine hesap sormasını bekliyorsun bence bu çok fazla. 

Bu saatten sonra kim senin arkandan ne derse desin duymayacaksın,sana laf taşıyanlara izin vermeyeceksin duymak istemiyorum diyeceksin. Tüm odak noktan kocan ve çocukların olacak. Diger türlü kendini çok yıpratırsın hele ki eşin tamam bosanalim derse asıl sıkıntın o zaman başlayacak. 

(22,357 puan) tarafından

@Cherry bazı yorumlar birden fazla artı hak ediyor 

-Reklam-
0 oy
(5,715 puan) tarafından

Öncelikle evlilik ilişkisi ve diğer aile bireyleriyle ilişkilerini bir birine asla karıştırmaman lazım. Tamam çok kötü olabilir ama yine de ilişkinizi etkilememeli. Evliliğiniz kötüyse de eşinle sizin probleminiz olduğu için bitmeli bitecekse. Kaynanan iftira attı diye değil. Evet iftira ağır bir şey insanın zoruna gidiyor haklısın fakat niye bir insanı bu kadar takıp kendini mahvediyorsun. Allaha havale et ilişkini kes geç. Böyle bir ömür geçmez

(50 puan) tarafından

Benim zoruma giden esimin ses çıkarmamak bir kere soykese annesine anne böyle yapma dese ofkem agır olmıycak canım benım 

(5,715 puan) tarafından

Yapma dese de yapacak değişmeyecek ki yorulduğunuza değmez. Evet söylemesi daha doğru olur ama eltine de güvenemezsin ki hadi üstüne ekleyip anlattıysa. Dedikodu getiren insana güven olmaz ikisinden de uzak durmalısın. Mesafeni ol kendi hayatına odaklan. 

0 oy
(2,025 puan) tarafından

Belki linç yerim ama böyle insanları nasıl dövmüyorsunuz? Şahsen bana iftira atanın, namusuma laf edenin içinden geçerim kim olursa olsun.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 224 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzeyfem (92 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 108 göst.
+1 oy
4 cevap 213 göst.
+1 oy
8 cevap 205 göst.

Kategoriler

1,459,068 soru