+1 oy
166 göst.
önce Diğer kategorisinde (172 puan) tarafından

Ben 4üncü kattayım on yaşında bir oğlum iki yaşında bir kızım var çok hareketli ikiside aşırıya kaçmasalar bile azcık bi hoplamada alttan vuruyo birinci kattaki stres oldum çocuklara yapmayın etmeyin demekten yoruldum ne yapayım sürekli tablet telefon mu vereyim çocuklara koşmasınlar diye ya oyun oynamak onların da hakkı abi kardeş çol gürültü çıkmasa bile birinci kattan başlıyo vurmaya iki yaşında kızımın koşmasından ne olacak bilmiyorum 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (908 puan) tarafından

Güzel bir dille ifade edin kendinizi. Çocuk bunlar bağlasan durmaz. Ben zaten elimden geleni yapıyorum rahatsızlık vermesinler diye. Saat 10-22 arası özellikle dikkat etmelisiniz gerekiyorsa çocukları zorla uyutun ya da parka göturun kahvaltı sonrası 1-2 saat sonra gelir evinizin işini yaparsınız. Saat sınırlaması mutlaka yapın ki bunla tatmin olsunlar en azından 

önce (172 puan) tarafından

Uyumada sıkıntı yok kızım 9.30 da uyur oğlumda onda bunlar gündüz bile vuruyor sanki hazırda bekliyorlar 

-Reklam-
+1 oy
önce (18,813 puan) tarafından

Eğer alttan vurma saati akşam 7den sonraysa haklı cnm o saatten sonra kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok çocuk bile olsa o saatten sonra zaptetmek zorundasın  eğer öğlen gibi filan vuruyorsa sende ne var diye git kapısına gün içinde belli desibeli aşmadıgın sürece her halta vuracaksa müstakil evde yaşasın

Sürekli çocuklarıma kızarken buluyorum kendimi en küçük seste bile çok üzülüyorum iki yaşında bebekten ne ses gidecekse birinci kata o yaşta bebeğe telefon mu vereyim dursun diye

Hayır hiç engelleme rahatsızsa o defolup gitsin çünkü yasaklı saat sınırını ve desibel sınırını aşmıyorsun çocukları da kendinide strese sokma o vurursa sende onun vurdugu şekilde tepin

Gerçekten öyle yapmak geliyor içimden ya

İçinden geleni uygula

Çok saol canım yaa

+1 oy
önce (581 puan) tarafından

4.kattan 1.kata nasıl ses gidiyor ya çocukları durduramazsinizda ev sahibiyle tatlı dille konuşun çocuktur laf anlamiyr kusura bakmayın gibisinden 

Kiracı değilim canım ev bizim de gerçekten strese girdim en ufak seste durun yapmayın demekten onlard robot değilki oynamak hakları  saklambaç bile oynamak isteseler oynamayın diyorum bu sefer tv telefona sarmak istiyorlar kendi çocuklarıma zarar veriyo gibi hissediyorum 

önce (581 puan) tarafından

Sanırım bu cevabı başka yoruma verecektiniz çünkü dediklerim ayrı şeyler ve haklısınız telefon tablete sarmamali cocuklar

0 oy
önce (498 puan) tarafından

Kalın yumuşak tabanlı terlik veya ev ayakkabısı giydirin

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 210 göst.
+3 oy
28 cevap 370 göst.
0 oy
6 cevap 192 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzeyfem (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 271 göst.
16 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azrasudd (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,181 soru

23,801,099 cevap

317,384 kullanıcı

...