+1 oy
82 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (79 puan) tarafından

6 haftalık hamileliğim var. Birkaç şeyden midem bulanıyor. Yeşillik yumurta vs. Meyve yiyorum yedikçe dahada acikiyorum. Salçayı da çok kokusu rahatsız etmeye başladı. Yahu ben kaç gündür açım . Allah aşkına yardımcı olun. Sanki yemknyaomayi da unuttum. Yemeyide. Hiçbir yemekle doymuyorum 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (1,130 puan) tarafından

Maden suyu icebilirsin ya da tahin ye kefir iç yeşil elma hafifletir hafif tuzlu şeyler 

önce (79 puan) tarafından

Bu söylediklerini asla yiyemem. Açım diyorum maden suyu asla. Yemek yemek istyr canım. Evdeki yemegide yiyemiyorum doyacak kadar. 

önce (1,130 puan) tarafından

Valla ağzını kapat burnunu kapat ye bacimsu kendini dinler yemezsen ben yaptım pişman oldum bebekte gelişme geriliği oldu doğum olsaydı kilosu düşüktü küveze alınacaktı muhtemelen son anda toparladım Allah'ın izniyle 

Akşam bende böyle düşündüm. Bu iş böyle olmaz dedim. Ne halt etcm ben ya. Uyanmism uyanır uyanmaz çok acim diyrsn geldi

-Reklam-
+1 oy
önce (3,802 puan) tarafından

Kefir yogurt süt bunlar tok tutar. Yemek yapamiyorsan, koy dudukluye tavugu, hasla onu tuzla vs yiyebilirisn,6 hafta bayagi erken aciktirmaya baslamis

+1 oy
önce (2,147 puan) tarafından

Salçasız yemekler rahatsız etmiyorsa en doyurucu olan kızartma pilav makarnadır

0 oy
önce (7,888 puan) tarafından

Bende aynı öyleydim gecenin bir yarısı karnım bağırıyordu resmen çok fena açlık hissediyordum ilerleyen haftalara kadar sürdü bu durum kendi kendine geçti sonra 

+1

Öyle bir açlık yok ya. Dayanamıyorum. Midemi kasiyorlar sanki. Yahu daha hamilelik kaç haftalık ki bunlar oluyor. İlk hamileligimde böyle şeyler yoktu ya. Kız olacak busefer . Başka açıklaması olamaz. Getirden yemek söyledim. Eyedim doydum ama hala da yüzde yüz diyemiyorum. Kıtlıktan çıkmışım sanki

önce (7,888 puan) tarafından

Benim oğlum oldu ama aynı sen gibiydim açlık konusunda🤭

0 oy
önce (1,488 puan) tarafından

Erken girmissin sen bu acıkma işine daha ortada bebek gelismemis 😀 

9 ayı sen 20 kilo ile bitirisin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 105 göst.
0 oy
6 cevap 192 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Huzeyfem (85 puan) tarafından soruldu