+1 oy
652 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından

Selamün aleyküm kardeşlerim buradan bir ablam bana ulaştı park beşiği varmış kızının kullanmadı için ihtiyacın varsa sana vermek istiyorum dedi bende kabul ettim kızım için onalrda Adana'da yaşıyor bu arada aşırı mutluyum arabamız olmadı için yarın bizim eve getirecek benim içim içime sığmıyor aşırı mutlu ve heyecanlıyım 🥲 kızımda oğlum da salonda bizle incecik süngerde uyuyor sbah uyanınca tüm her yerimiz ağrıyor ama ayrı uyumak istiyorlar hiç ayrı uyumadik yatakalri da olmadı için denemedim de elbsie dolapları var bu gelen beşiği sizce salona mı yoksa çocuk odasına mi katim ama hayalim çocuk odasına katmak odanın onlara ait oldunu hissetmeleini istiyorum anne oldumdan beri en büyük hayalim buydu Galiba cocoukalrimin odası olsun buradan kızımı ve beni çok mutlu etti için kendisine çok teşekkür ederim Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah rabbim evladına uzun ömür versin kızım da heyecanla bekliyor oğlum da yeni aldımızi düşünüyor beğenirsem banada alırsınız diyor 😁yeniden farksız ama aşırı tertemiz yarın gelsin odaya katıp sizle paylaşırım Allah'ın izniyle birde çocuklarınız kaç yaşına gelince ayrı oralarda uyumaya başladı oğlum 5 kızım 4 yaşında hep salonda birlikte uyuduk ama artık bende onlarda ayrı uyumak istiyoruz çünkü sabah geç uyaniyorlar ve salonda uyuduklari için mecbur yatağı kaldırıyorum 

6 Cevaplar

+3 oy
(1,664 puan) tarafından

4 yaşındaki çocuğa park beşiği olmaz artık bence. Yine de güle güle kullansın 💜

(1,664 puan) tarafından

Bence olmaz dedim. Oğlum 2 yaşında 1 buçuk yaşında iken yatağında rahat olmadığını düşünüp park yatak kullanmayı bıraktım . Normal çocuk odası takımı aldım. Hareketleri kısıtlanıyor bana göre :(

(398 puan) tarafından

Yaa uzak olamamiza üzüldüm 🥺

(7,492 puan) tarafından

Bencede olmaz. Bir buçuk yaştan sonra oğlumu koyamadım içine. Evet içi geniş gibi görünüyor ama rahat değil ve sığmazlar 

(398 puan) tarafından

İnşallah sığar 🥲sığmassa ihtiyacı olan bir kardeşime hediye ederim bende ☺️

(9,552 puan) tarafından

Sigar ya oğlum 4 yaş olcak 2 yıl daha yatar diyorum onda 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Yani yatakları olmasa bile bugüne kadar ayrı yatmalari gerekiyordu bence 

İyi günlerde kulan

(398 puan) tarafından

Eşim hep daha küçükler dedi halada korkarlar yatamazlar diyor çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim ☺️ 🤲 

0 oy
(1,253 puan) tarafından

Allah hayrını kabul etsin kimin riskina kimi vesile kılar bilinmez

(398 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun inşallah güzel kardeşim çok teşekkür ederim ☺️🤲

0 oy
(3,156 puan) tarafından

Senin adına çok sevindim canım, güle güle kullansınlar. Bu zamana kadar bir arada yattıysanız , ilk zamanlar zorlanabilirler ama olması gereken bu

(398 puan) tarafından
+1

Onlara kitap okumamı istiyorlar bende okumak istiyorum ama eşimden utanıyorum 😏 kendi odalarında onlara kitap okuyarak uyutmak istiyorum uyuduktan sonra ara ara kontrol ederim gece lambasıni açarım odalar birbirine yakın aslında çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim bende çok mutluyum ☺️❤️

(22,608 puan) tarafından

Eşinin yanında kitap okumaktan neden utanıyorsun merakımı mazur gör dikkatimi çekti sormak istedim. Güle güle kullansın. 

(398 puan) tarafından

Birbalannesi bilmiyorum kardeşim ben kendim utanıyorum okusam eşim bı tepki vermez okurken gündüzleri okuyorum merakla dinliyorlar uyku düzenleri çok güzel 10 dkka bile olsa okumak istiyorum hem benim kafam dağılır hem onların uykuusu gelir mutlu olurlar çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah güzel kardeşim 

0 oy
(4,552 puan) tarafından

Eslem i öpüyorum fındığı güzel güzel uyusun inşallah. Artık ayrı yatmaları lazım sevgi baya büyüdüler. Zaten adana sıcak her oda aynıdır artık 

(398 puan) tarafından

Amin inşallah Allah'ım binlercekez razı olsun Ablam bnece de büyüdüler eşim korkarlar diyor ama onlar da ayrı uyumak istiyorlar anne bize niye kitap okumuyorsun diyorlar eşim de yanımda oldu için utanıyorum odada uyurlarsa kitap da okurum uyku düzenleri de güzel şükür 9 9 buçuk dedimi uyuyorlar adana sıcak salon daha sıcak yatak odasi ve çocuk odası serin salona göre ☺️❤️

0 oy
(576 puan) tarafından

Park beşik var bende canım benim çocuklarım sevmedi malesef baza aldım ama oğlu m 4 yaşında sığıyor bazen sallıyorum 

(398 puan) tarafından

En güzeli baza bence rahatlık konusunda tüm çocuklar her şeyin en güzeline layık rabbim benim bebelerimede nasip etsin inşallah ☺️ 🤲 benimkiler yanlarına uzanıyorum uyuyor sallamiyorum çok uzun zamandır ikiside yaşı çok yakın oldu için sallamakla baş edemedim açıkçası 

(576 puan) tarafından

İnşallah canım hayırlısı olsun hakkınızda 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 478 göst.
+1 oy
35 cevap 1,015 göst.
9 Şubat 2025 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,423 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 469 göst.
8 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,423 puan) tarafından soruldu
+4 oy