+4 oy
1,077 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Güzel kalpli idilim sabun gönderirken sağolsun çocuklarıma abur cubur evime yiyecek göndermiş Allah razı olsun darda koymasin onu isallah burada tanıdığım en iyi insan iyiki varsın canım rabbim kalbine göre versin sen cocuklarimi sevindiriosun Allah'ta seni sevindirsin

11 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kız niye paylaşıyon şimdi ben yaptırdım zannedecekler kız 
tarafından
Hahhahaha :D kalp kalp kalp ❤️❤️❤️
(204 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
tarafından
İdil çok güzel kalpli bı kadın benim gariban kizimi da sevindirdi RABBİM de onu sevindrisin ☺️
tarafından
Sağol canım benim ❤️
tarafından
Amin çok iyi bı insan
-Reklam-
+1 oy
(4,774 puan) tarafından
Allah güzel kalbinden öpsün inşallah 
tarafından
Amin isallah darda koymasin rabbim çok temiz kalbi var
(4,774 puan) tarafından
Allah sevabını kabul etsin
tarafından
Amin inşallah
+1 oy
(777 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah ❤️ 
tarafından
Amin canım
+1 oy
(204 puan) tarafından

Yüreğinde öpülesi <3

tarafından
Gerçektende senin gibi canım
(204 puan) tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
+1 oy
(1,301 puan) tarafından
İdil var ya  bal bal rabim hayrini kabul etsin inşallah  bizimde bir kumşu vardı  kadın yeni evliydi yiyecek bir lokma ekmeği yoktu 8 aylık hamileydi doğum yapacaktı İdil onunu bebeğine kıyafet gondermişti şimdi bebek 1 yaşında kadın çok dua etmişti idile 
tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(6,630 puan) tarafından
Allah verenden de alandan da razı olsun. Şifa olsun yavrulara 
tarafından
Allah razı olsun amin canım sağolasın
0 oy
tarafından
Rabbim ne muradı varsa versin.Bende burada tanıdım idili.Sabun falan mı yapıp satıyor bilmediğim için soruyorum eğer öyleyse destek olmak isterim 
tarafından
Yok canım eşi migrosta çalışıyor sabun veriyorlar ihtiyacı olanlara veriyor sağolasun çok iyi insan iyiki tanimisim
tarafından
Allah razı olsun ondan ve eşinden de
tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(1,946 puan) tarafından
Ya çok güzel sağlıkla.yesinler canimm arkadaşlık çok güzel bise❤️
tarafından
Evet canım sağolsun cocuklar çok sevindi
0 oy
tarafından
Sagolsun. Keşke cogalsalar iyi insanlar
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(5,993 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bazen böyle insanların hayla var olduğuna o kadar çok seviniyorum ki anlatamam rabim daha çok yardımcı olsun bu gibi insanlara rabim şeninde her daim yardımcın olsun inşallah 

Bende böyle bir anı yaşadım 2021 yılında oğlum 1 yaşındaydı ve eşim koronadan dolayı işsiz kalmıştı çocuğuma giydirecek doğru düzgün bir yoktı burda post açmıştım nerde uygun 2. El kıyafet alabilirim diye bir arkadaş rabim ondan bin kere razı olsun inşallah bana özelden mesaj atmıştı adresimi alıp kendi oğlunun kıyafetlerinden bir karton göndermişti oğlu benimkinden 1 yaş büyüktü ve o kadar çok işime yaramıştı ki anlatamam benim oğlum cılız birşey olduğu için 2 sene o kıyafetlerle büyüdü haylada dua ederim o kişiye 

Ve sene 2024 ben hamile eşim işsiz kiradayız başaka bir şehire yeni taşındığımız için işsiz hep dua ediyorum rabim herşeyin hayırlısını versin insana sabrın sonu selamettir derler rabim hepimizin yardımcısı olsun inşallah ❤️
tarafından
Keşke kimsenin ihtiyacı olmasa bişeye herkesin herşeyi olsa zor gervekten rabbim yardımcın olsun bende çok zor durumdayim inanki keşke durumum iyi olsa destek olsam
(5,993 puan) tarafından
Allah razı olsun canım rabim gönlündekini biliyor ya inşallah sana en kısa sürede bin bir hayırlı kapı açılır
Gerçekten çok zor olmuş hayat rabim kimseye muhtaç etmesin
tarafından
Amin Allah razı olsun benimde dualarım sebinle canım
(5,993 puan) tarafından
Allah razı olsun  canım rabim seni darda bırakmasın inşallah
tarafından
Amin cümlemizi
0 oy
(4,773 puan) tarafından
Can İdil ❤️ Güle güle kullan canım 
tarafından
Teşekkür ederim melek gerçekten

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 430 göst.
18 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,938 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 174 göst.
15 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,750 puan) tarafından soruldu
+3 oy
6 cevap 393 göst.
8 Haziran 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,663 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 969 göst.

Kategoriler

1,493,555 soru

24,402,285 cevap

350,229 kullanıcı

...