Selamün aleyküm rahmetullahi ve berakatuhu kardeşlerim nasılsınız iyisinizdir inşallah neler yapıyorsunuz bahaalımmm, yine ben yine bir noodle aşkı sjsjsjsj, akşam yemeği ile doymadım kayınvalidemin gözlerinin önünde yaptım bana tip tip bakti güldü bu nedir kız kalk makarna yap daha iyi bende annem valla noodle daha gujel dedim bana güldü hadi bakalım sen bilirsin dedi 😁😁😁 sizler neler yapıyorsunuz bahaalımmm ben gömülmeye başladım müko müko 😍 😋😋😋🍜💜🩷
Ama çok zararlı canım yaa bi tanıdığım noodle üstüne 2 defa hastanelik oldu
Büyük ihtimalle onun alerjisi vardır görümcemin çocuklari da öyle oldu ama ben beş yıldır yiyom
Olabilir ama bağorsakta zor siniyor
Azar azar yiyom gııı
Eğer markette satılan paket noodle yiyorsan gerçek noodle bu değil. Bu çok zararlı. Çin tuzu var içinde zararı saymakla bitmez. Hele çocuklara asla vermeyin. Hormonlarını coşturuyor. Ondan sonra erken ergenlik, çeşitli cinsel hastalıklar. Eğer hazır paket noodlesa eve asla sokmayın.
Sağlığın için yemesen daha iyi olur gibi :)
Kız zaten hafta da bire indirdim 🥹
Önceden kaç gün yiyordun 😂😂
Her gün 😁
Sana bir tarif vereyim mi :) bir noodle aşığı olarak çok severim
Tabiiikiiiiii hemen ver bakalım yeni şeyler denemeyi çok severim 🙃🩷💜
Cnm cocuk hasta inan seni unutmuşum bak şimdi önce noodle normal suda haşla içine sarımsak doğra büyük büyük sonra yeşil biber doğra boyutuna sen karar ver ister uzun uzun ister normal neyse bunları suda hasla sadece suyuna tuzunu ekle sonra bir bardakta köri kara biber pul biber kendi soslari acı pul biberini (acı seviyorsan sen istediğin kadar at yine pulbiber) karıştır suyundan ilave et noodle süz o karışımı dök biraz çeksin efsane oluyor mutlaka dene
İnşallah anlatabilmisimdir :)
Geçmiş olsun canısı ❤️ bide ss aldım teşekkürler gııı ❤️ ❤️ ☺️ 💜 🩷
Afiyet olsun
Başlıktan senin olduğunu anladım 🤣🤣
Eşim aldırmaz ama ben de bir kaç kez yedim pek sevmedim yani
Teşekkürler canısı sjsjsjsk herkes alıştı artık bu halime 😁🙃🩷💜
Aleyküm selam, sevmiyorum bacım ya
Olabilir bacım damak tadı değişiyor her insanda 🙃🩷💜🥰
Afiyet olsun hiç yemedim hiç ilgimi çekmiyor 🤣 annemdeyken, eşim almış bir kaç yere ye sende çok güzel dedi yemedim neyseki eve artık almıyor 🤣
Teşekkürler canısı sjsjsjsk tadı güjel yaw ama sonuçta damak tadı değişiyor her insanda 🙃🩷💜
Diyet yapiyorum aralikli oruc 4 de yeme bitiyor benim cay iciyorum icim isinsin
Yaa hadi bakalım umarım istediğin kiloya ulaşırsın gııı
Yolum uzun ve zahmetli bakalim insallah zayiflarım
Hadi hayırlısı ile yaparsın gııı
Brn de bir deneyeceğim şu veledi 😀
Afiyet olsun canım
Teşekkürler canısı dene dene 😁🙃🩷💜
İyileşdinmi ?nasıl oldun...
Elhamdülillah iyiyim ama burnum hala akıyor afedersin 😁🩷☺️
Geçmiş ola..... hastasın....
Allah razı olsun inşallah kardeşim he valla sesim falan gitmiş ama iyiyim elhamdülillah yıkılmadım ayaktayım 😁💜🩷
Bunu yapanlar suyunu çektirmiyor sanırım. O yüzden beeğenmiyorlar. Oysa ki güzel yani. Ama tabi senin kadar yemem. Ayda yılda bir kere alırım.
Ayda yılda bir mi ne ettin gııı bide Ayn öyle herşeyin bir sıralaması var dikkat edilse müko oluyor 😋🩷
Ve aleykum selam kiz sen hala yiyon mu onu
Evet yiyom🥹🩷🍜
Yaa ama sen çık abur cubur besleniyosuuuun 😊
Afiyet olsun 😍
Teşekkürler canısı bide iveeettt ne yazık ki öyle 🥹🩷😁
Afiyet olsun canım bende çok severim valla 🥰 ama eşim ve kızım yüzünden ben pek yiyemiyorum 😂😂
Teşekkürler canısı bide hayırdır gııı izin vermiyorlar mı 🩷😁
Benden daha çok yiyorlar 😂😂
Canm istediiii 😑🥹😂afiyet olsin canim
Teşekkürler canısı hadi kalk sende yap 😋💜🩷😁
Evde yokki ama yarin alicam hihh😈😈😘😘😘
Ahh beee hadi bakalım 🙃🩷💜
Kokusu geldi burnuma 🤣severimm afiyet olsun
Teşekkürler gülüm hadi hadi sende yap bı tane 😁🩷💜😋🍜
Hahaha iyi ki evde yok 🤣🤣
Niye gııı
Kziim bitirmiş 🤣
Ahahah hadiii
Üniversite okurken alıştım bende buna hatta baya bağımlılık yaptı tek seferde 3 tane yerdim. O zmnlar zayıftım tabi sonra evlendim hamile kaldım yine sürekli yiyordum baya kilo aldım simdi yemeye korkuyorum uzun zamandır yemiyorum baya kilo aldırıyor çünkü kalorisi çok yüksek. İlk işim zayiflqdigimda yine yemek olucak cok özledim valla ya canım baya çekti:( afiyet olsun benim yerime de ye
Teşekkürler canısı ayy kıyamam sana yaa hakkını helal et gııı 🥺🩷💜 ah ah keşke bende kilo alsam 🥹
Evet çok zararlı ama cidden güzel bir lezzet ya 😅😂 afiyet olsun canım ☺️ zararlı olduğu için bayagidir yemiyordum ama şimdi görünce aklıma geldi ve yarın bir kacamak yapıp bı tavuklu bi korili almam lazım 😂😅
Teşekkürler canısı 😘 🩷 😁 sjsjsjsj sanada şimdiden afiyet olsun gııı ❤️
Teşekkürler ☺️❤️
Rica ederim canısı ❤️
Başladı yine bizim kiiii 😅😅😅 afiyet olsunnnn😅
Sjsjsjsjs teşekkürler canısı 😘 🩷 😁
Hiç yemedim eş dost akrabalara gittiğimde çocuklarına yapıp yediriyorlardı.hepsinde kokusundan tiksindim . Allah affetsin ayakk kokusu gibiydi. Seninki nasıl bilmiyorum belki değişiktir 😁 benim çocuklara uzattılar benimkiler kokudan almadılar
Sjsjsjsjs kız o nasıl benzetme Allah iyiliğini versin noodle güzeldir candır yaw
aleyküm selam rahmetullahi ve rahmetullahi ❤️
Maşallah size afiyet olsunn😁 biz de lokma almaya çıktık bayadır akşam yemesi yapmıyordum özlemişim😋
noodle da canım çekti he bayadır yemiyorum bi ara ben de senin gibiydim şimdi evdeki yiyecekler aylarca duruyor ama eski lezzeti yok abur cuburların yaa🥲🥲
Teşekkürler canısı bide ohhh iyi yapmışsıniz sizede bal afiyet olsun 😘🥰🩷❤️ bide vallahi öyle yaa eski tat kalmadı 🥺
1,491,359 soru
24,370,557 cevap
347,990 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın