0 oy
213 göst.
Diğer kategorisinde (377 puan) tarafından

Kızlar biz birlik oturuyoruz görümce bi altkatta oturuyo eşi çocuklarıyla ama çoğunlukla oturduğumuz eve geliyo çocuklarıyla eşiyle 

Çocukları büyük 12 yaşlarında birisi çok yaramaz odada halıyı komple kaydırmış kafasında teri silmiş peçeteleri atmış masaya ben topla dediğimde onuda mı ben koydum diye bağırdı bide 

Gittim eşim olcak iğrenç varlığa söledim gelmiş bana bagiriyo sanki ben bunlara bakmak zorundaymisim gibi 

Hayır görümcenin eşiyle hiç bi sorunu kavgasıda yok gül gibi geçiniyolar hiç kavgalarınıda duymadım ama sürekli çocuklarıyla burda kalıyo 

Sizce kıskaçlıktan mi kaliyo burda 

2 Cevaplar

+1 oy
(1,892 puan) tarafından

Hayır annesi olduğu için kalıyor.

Ama sana hizmet ettirmeleri hiç doğru ve hoş bir davranış değil.

Yapma. Kimse sana neden yapmadın diye soramaz. Sorarlarsa neden yapacaktım diye nazikçe sen de sor? Ne cevap verebilirler ki buna? O kadar da değildir diye düşünüyorum.

(377 puan) tarafından

Annesi olabilir sonuçta evlenmiş ve ayrı düzeni var 

Hizmet ettirmeye calisiyolar bende bağırdım artık cocuk odasını girmesinler diye kilitliycem

(1,892 puan) tarafından

İstisnasız her gün mü geliyorlar? O çok abartı olur o zaman yani evli misin bekar mı karar ver değil mi?

Ben de anneme giderim ama o da en kısa mühlet haftada bir. Benim iki bebeğim var diye.

Bence hiç bağırma, temizlik de yapma. Sana yap diyen olursa da neden diye sor. Herkes kendi işine baksın. 

(377 puan) tarafından

Çoğunlukla 3 gün ard arda geliyolar ben ard arda geldiler diye salonu temizlemedim bana görümce canın sıkılıyosa tv nin altını sil dedi bende duymamazlıktan geldim 

(1,892 puan) tarafından

“Sağolasın, herkesin can sıkıntısını giderme şekli başka. Ben yalnız kalıp başımı dinleyince kendimi çok daha iyi hissediyorum. Dilersen sen yapabilirsin ama, buyur.” Diyebilirsin. 

(377 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım böyle diycem artık ona  😁

-Reklam-
0 oy
(179 puan) tarafından

Kıskançlıktan mı kalıyor bilmiyorum canım ama bi gün gelir iki gün gelirsin ama her gün olmmaz ki canım evin yakın olsa bile görümcenin de çocukları uyarması lazım ya da kayinnana falan. Söyle o tembihlesin çocuklar evi pek dağıtmayin diye veya onlar gelince somurt güler yüz gösterme pek belki anlarlar her gün geldiklerinden rahatsız olduğunu 

(377 puan) tarafından

Tembihliyorum sonra başlıyo ben topluyodum senin çocuklarının oyuncaklarını vs diyo 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 356 göst.
8 Ocak 2025 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 160 göst.
9 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (377 puan) tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 647 göst.
+1 oy
7 cevap 334 göst.

Kategoriler