+1 oy
160 göst.
Diğer kategorisinde (378 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar ben aile apartmanında oturuyodum eşim zorladi annemlere tasinalim diye ondan sonra ben kabul etmedim tabi eşyalarımı dagitmislar benim altinlarimla aldigim esyalarimi kiraya vermişler polis çağırdım vs vs 

Sonra çocuklar var diye barışmak zorunda kaldım birlik oturuyoruz malesef 

Benim altinlarimla aldigim esyalarimi kayinpeder kendi adına almış eşim ve kayinpeder benden saklamislar tasinirken 

Biz birlik oturmaya basladigimizda esyalarimin kirasini maşallah alıyorum belli bi miktarda bugün kayinpeder ogluyla yani eşimle kavga etti kizimin kurs aidatı parası yetmemiş kayinpederim benim param yok demiş kurs hocasına eşimin suçunu benim üstüme attı eşime dedi ki karına para veriyosun sen diye bağırmaya başladı benim altinlarimla aldigim eşyalar haliyle benim esyalarim oluyo içinde mihrim var sonuçta bende bağırdım o eşyalar benim mihrim o Mihri bana eşim ödemedi boynunun borcu dedim 

Biz bir ara ayrildik ama bosanmadik görümce diyo ki siz bosandiniz o yüzden mihir düşüyo böyle bisey var mı ya her evlilikte mihir var boşansak bile eş vermek zorunda değil mi borç bu ya kul hakkı ben sinirlenmekte haksız mıyım benim parama göz dikmişler valla ya 

Bu arada çocukların yanında bagirmadik 

1 cevap

+1 oy
(1,896 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ya Bakara suresi 229. ayette bile geçiyor. Allah aşkına bilmediği konu hakkında fetva vermek insanlara ne kadar kolay geliyor…

(378 puan) tarafından

Bende dinimizde zorunlu dedim neymiş hocalar bazen saçmalıyomuş kaynanada diyo ki internetten bak 

Cahillerin arasında kaldım ya 

(1,896 puan) tarafından

Kınama duası okuyorum. Aç göster. Nisa suresi 20. Ayette var bir de

(378 puan) tarafından

Kınama duası ne kız 

(1,896 puan) tarafından

image

Bu kınama duası. Bir şeyi yaşamak istemediğimde bunu okurum. Hadisi şerif. Ezberlemek lazım. 
(378 puan) tarafından

Sağol canım bunu okurum

-Reklam-

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 647 göst.
+2 oy
8 cevap 397 göst.
25 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (378 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 364 göst.
18 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (378 puan) tarafından soruldu