Kızlar ben aile apartmanında oturuyodum eşim zorladi annemlere tasinalim diye ondan sonra ben kabul etmedim tabi eşyalarımı dagitmislar benim altinlarimla aldigim esyalarimi kiraya vermişler polis çağırdım vs vs
Sonra çocuklar var diye barışmak zorunda kaldım birlik oturuyoruz malesef
Benim altinlarimla aldigim esyalarimi kayinpeder kendi adına almış eşim ve kayinpeder benden saklamislar tasinirken
Biz birlik oturmaya basladigimizda esyalarimin kirasini maşallah alıyorum belli bi miktarda bugün kayinpeder ogluyla yani eşimle kavga etti kizimin kurs aidatı parası yetmemiş kayinpederim benim param yok demiş kurs hocasına eşimin suçunu benim üstüme attı eşime dedi ki karına para veriyosun sen diye bağırmaya başladı benim altinlarimla aldigim eşyalar haliyle benim esyalarim oluyo içinde mihrim var sonuçta bende bağırdım o eşyalar benim mihrim o Mihri bana eşim ödemedi boynunun borcu dedim
Biz bir ara ayrildik ama bosanmadik görümce diyo ki siz bosandiniz o yüzden mihir düşüyo böyle bisey var mı ya her evlilikte mihir var boşansak bile eş vermek zorunda değil mi borç bu ya kul hakkı ben sinirlenmekte haksız mıyım benim parama göz dikmişler valla ya
Bu arada çocukların yanında bagirmadik