+1 oy
316 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (249 puan) tarafından

Misafirlere bu su takımını almak istiyorum güzel mi sizce alınır mı

image

6 Cevaplar

+1 oy
(17,384 puan) tarafından

Çok güzel ama eminim o yaldizlar silinir. Ben olsam makinede yıkanacak bir takım tercih ederdim. 

-Reklam-
+1 oy
(7,290 puan) tarafından

Desenler zmnla silinmezsa alırım 

0 oy
(1,376 puan) tarafından

Çok şık ✨

0 oy
(2,890 puan) tarafından

Linç takımı gelir lincler ama ben alınmaması taraftarıyım...Su bardağı kullanıyorsam sadece misafir için bin beş yüz TL vermem.. farklı su bardakları ayiririm misafire o kadar..onun parasıyla eşi dpstu davet eddigimde servis  tabağı  yada kahvalti seti gibi birşey alırdım 

(9,080 puan) tarafından

yani aynen oyle misafir benden degerli degilki. misafir bikac saat kullanip gidecek tabagimi bardagimi canagimi. ben herzaman killanicam en degerli benim o yizden. 

0 oy
(9,080 puan) tarafından

bence devasaaa gereksiz birsey. ben kendim lav bardakta bimden aldigim a101 den aldigim barkak takimlarinda iciosam misal  misafirim benden daha degerli degil. he kendim de oyle lux seylerde yeyip iviosam yasan standartim yuksekse katyaaaaaa gümüs takimlari cikar  yada altin varakli tabaklari cimar  aksama misafir gelicek falan diceksem misafirlik yada kendi kullanimim icin iyi birsey alirim tabi.

0 oy
(7,206 puan) tarafından

Benim karacanin var konsol bekliyor sadece cay bardaklarini kullandım onu da benden habersiz makineye atip calistirmislar bardaklarimin yaldizi gitti

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 279 göst.
0 oy
2 cevap 246 göst.
15 Eylül 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Melisim23 (2,831 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 354 göst.
1 Eylül 2025 Aile & Aşk kategorisinde Demet bulut (192 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,832 soru

24,174,707 cevap

336,048 kullanıcı

...