0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (194 puan) tarafından

Misafirler için yemek takımı istiyorum hangisini seçmeliyim

image

image

5 Cevaplar

0 oy
(3,781 puan) tarafından

Bence ikisi de değil yaldizlar zamanla siliniyor desenlilerin de modası geçiyor daha sadeli yaldizsiz bir şey tavsiye ederim 

(194 puan) tarafından

Bunların sadesi var modeli nasıl sizce 

(3,781 puan) tarafından

Su an güzel ama modelin de modası gecer bence 

-Reklam-
0 oy
(7,816 puan) tarafından

herseyin en guzelini misafir degil ben kendim hakediyorum . misafir bi gun yeyip gidecek kirk yilin basi. senin esyani sen en guzelini kullan en degerli sensin. ustteki modeli  seviyorum ben

(194 puan) tarafından

Yaa 🥹evet öyle teşekür ederim 

(1,295 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum ama bütün tabaklarimi kiriyorum kenarları çatlak misafirlere onlar indirilmez diye düşünüyorum o yüzden misafirlerinki ayrı 🫣🤣

(1,295 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum ama bütün tabaklarimi kiriyorum kenarları çatlak misafirlere onlar indirilmez diye düşünüyorum o yüzden misafirlerinki ayrı 🫣🤣nazar diyelim nazar

0 oy
(3,581 puan) tarafından

Makinada kullanima uygun mu acaba 

0 oy
(528 puan) tarafından

En güzeli kullanışlısı düz yuvarlak olanı benimki krem kenarı yaldız ama deseni kendinden kabartmalı fil dişi zvgemsandan almıştım görümcem kare al diye tutturdu ama almadım onun aldığı kare takımların kenarı hep oraya buraya değip çatlamış şimdi de hiç kullanışlı değil keşke seninkinden alsaydım diyor görende çok beğeniyor 

(194 puan) tarafından

Linki var mı canım bir bakayım

(528 puan) tarafından

Ben mağazadan almıştım çeyizime canım bulabilirsem atayım nette 

(528 puan) tarafından

https://ty.gl/0zph4w4o8luzb  bundan benim takım 12 kişilik canım 

(194 puan) tarafından

Açılmıyor ya tekrar atabilir misiniz Bir türlü açamadım

(528 puan) tarafından
0 oy
(5,574 puan) tarafından

İkinci olan çok güzel ama köseşi yada bu tarz olanlar çabuk kırılıyor yuvarlak al 

İlgili sorular

+2 oy
6 cevap 264 göst.
0 oy
4 cevap 211 göst.
6 Mart 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Summer33 (1,301 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 508 göst.

Kategoriler

1,455,498 soru

23,884,089 cevap

321,465 kullanıcı

...