Eşimin akrabaları geelcek amcası eniştesi vs. Düğün varmış bizede uğrayacaklarmis. 8 saatlik yoldan gelecekler yemek mi çay mi 8 aylık hamileyim zor geçiyor günlerim
Bacım sen agırlaşmadanda aynıydın ki zaten bi yemek vermek zor mu geliyo sana boyacılara bile vermeyecektin yemek nerdeyse pide söyle hiç bişey yapamıyorsan
Fırına tavuk patates atıp yanina bir pilav salata yapmak her gün kendimize de yemek yapiyoruz zor değil bence
Aynı şeyi yazmaya gelmiştim 👍🏻➕
Bir an önce sağlıkla gelseydi bu bebiş 🙂↕️ tabiki yemek olmalı..
İki çocuğum var. Nasıl olduğunu bilebiliyorum. Ama hamile olmak hasta olmak demek değil. Tabiki gidip börek açmayın, ama bir pilav, salata yapmak da aşırı yoran şeyler değil ki 😌
Dur daha bunun lohusalığı var birde
Canm mesaj atmışsın ama mesaj kutun kapalı olduğu için görmüyorum
Sorun yok, diğer posta yorum olarak da yazdım 💜
Tamam canım
Uzak yoldan geldikleri için yemekli ağırlamanız gerekiyor
Yani yolda yeseler keske
Yolda yeseler bile yolculukta her türlü acıkır insan
Yolda yeseler bile uzak yoldan geliyorlar
Yemek yapmak şart bence
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.
Yapabilirsen yemek artı çay
Sağol Allah razı olsun evimde batmış durumda ya bilemiyorum
Adamlar o kadar yoldan gelmiş yemek verilmeli bence
Bizde yemek yapılır bı çok kasma hamilesin saten tavuk sote pilav salata çorba tamm herkes herkesyi Cok abarttıgi için artık misafir gelsin istemiyoruz yemekli flan düğün dönüşü köyden ugrarlardi hep bizede ne varsa o yenir size özellikle gelinmiyor zaten çay yanına bı çeşit yeterli
Yemek iyi olur. Hamileliğin zor geçiyordur olabilir ama kendinize yemek yapmıyor musunuz? Dışarıdan mi yiyorsunuz? Şayet yapıyorsanız biraz fazla yapsanız nolur ki? Cok zordaysan da dışarıdan corba pide gibi bir şeyler sipariş edebilirsiniz
Yemek olmalı bence. Kolayına gelecek yemekler yapabilirsin.
Yoldan gelen adama çay verirsen ayıp yani bir çorba bir yemek geçsin boğazlarından hayrına
8 saat yol gelecek insanlara sadece çay vermeyi düşünmek cidden garip hamileliğim aşırı zor geçti bu arada yinede ayıptır yani masraf olmasın iş çıkmasın diyorsanız insan kabul etmeyin evinize pide içi hazırlamak yarım saat 1 çorba salata tamam
Allah aşkına misafir sadece yemeklemi oluyor bunun temizliği ugrqsmasi
Ben hiç misafire özel temizlik yapmadım valla yapmamda günlük yapınca zaten ev temiz kalır
Erkekli gelecekleri ic8n yemek daha uygun
1,473,207 soru
24,121,750 cevap
333,509 kullanıcı