0 oy
125 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (333 puan) tarafından

Hanımlar 2 çocukla boşandğınızda cocuklatınızın tepkisi neydi nasıldı ne gbı bi süreç beni bekliyor 

2 Cevaplar

0 oy
(3,097 puan) tarafından

Üç çocukla ilk eşimden ayrıldım en büyük desteğim çocuklarım idi maddi sıkıntılar yaşadık sonra ikinci evliliğimi yaptım şuan çok şükür iyiyiz elhamdülillah eşim olmasa ama çok dagilirdik eşimden Allah razı olsun hem bana hem çocuklarıma şifa oldu 

(333 puan) tarafından

Ne güzel doğru insan denk gelmiş mutluluğunuz daim olsun

-Reklam-
0 oy
(3,403 puan) tarafından

Ufaklardi bosanirken şimdi kizim 20 oğlum 15 yaşında sanki babaları sütten çıkma ak kasikta hep beni suçluyorlar ama asla babayada gitmiyor özellikle kizim madem kötüyüm git babana hesab sor hep olan annelere oluyor zaten adam iyi biri olsaydı size sahip cikardi şuan tek derdi hayatını sürdürmek beyefendinin tabikide zorlukları var olmaz mı ama anlat anlat bitmez 

(333 puan) tarafından

Kızım 2 yasında oğlum 7 aylık kızım çok aşıtı düşkün onsuz saniye durmuyor nasıl olcak napcam hiç bir fikrim yok 

(3,403 puan) tarafından

Benim kızım 5 yaşındaydı oğlum 8 aylikti ayrıldığımızda onları hiç yanlız bırakmayın hep biseylerle meşgul olsunlar 

(333 puan) tarafından

Çalışıyotum nasıl yapcam yeterli gelemicem ailem başıma kakıcak sen istedin diye düşünüuorum ama işin içinden çıkamıyorum 

(3,097 puan) tarafından
+1

Çok kucuklermis yavrularım benim benimde en küçük  bir buçuk yaşında idi elinde peçete gözyaşlarımi silerdi onu hiç unutamıyorum ya rabbim size çok güzel kapılar açsın 

(333 puan) tarafından

Amin inşallah Ewt çok klçükler hayatımın hatasını yaptım resmen param için yanımda olan biri 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 252 göst.
+1 oy
17 cevap 1,029 göst.

Kategoriler

1,469,416 soru

24,072,128 cevap

330,718 kullanıcı

...