+2 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (1,348 puan) tarafından

İkidir altına kaçırıyor ay nasıl yakalayacm

5 Cevaplar

0 oy
(9,696 puan) tarafından

Ne zaman basladin ki yeniyse 3-4 gün çok normal 

(9,696 puan) tarafından

İlk üç gün çok zordu bizim günde en az 10 defa altına yapıyordu sabır sabır diledim sonradan ogrendi şükür ilk gün daha çocuk daha bezi çıkarmadan unutmasini bekleme 

(1,348 puan) tarafından

Ay yok kızmıyorum ama asla cçisim geldi demiyor konuşuyor oğlum ama böyle oturup seninle sohbet eder gibi değil alıcı dili çok güçlü anlıyor yapıyor herşeyi ay inşallah yapar

(1,348 puan) tarafından

Ay inşaallah ama iki dir altına yapıyor rahatsizda olmuyor 

(5,454 puan) tarafından

Başta böyle oluyor. Ben de şaşırıyordum, yahu bacağından aşağıya çiş akıyor hiç mi rahatsız olmaz insan diyordum ama ilk haftanın amacı zaten o rahatsızlığı hissetmesi. Çiş kaçırınca aa çişin kaçmış yavrum gel temizleyelim temizlemezsek bakteri olur koku oluşur falan diyordum. Sonra sonra kendisi der oldu anne çişim var tutamazsam üstüm bakteri olacak diye :))

(1,348 puan) tarafından

İnşallah bizde öğreniriz yahu

-Reklam-
0 oy
(5,675 puan) tarafından

Ilk zamanlar oyuna daldigi icin altina kacirmasi normal. Ben sivi alirsa eger yarim saat icinde mutlaka goturuyodum. Yakalamicaksin yani o demeden surekli goturceksin belli araliklarla :) takip ediceksin. Ustelik ilk gunmus ha deyince cocuklar soylemiyo :)

(1,348 puan) tarafından

Ay keşke söylese vallahi ama ben 3 aydır tuvalet konuşmasını yapıyorum lazimliga biz gidince gelip oturuyordu şimdi oturmak bile istemiyor

0 oy
tarafından

Bak mesela karton al hangi rengi begeniyorsa onu birlikte boyayın iki adet çişi geldiğinde onu sana söylesin ve çiş yaptığında da ona çeşit çeşit ödüller ver mesela yapıştırma panosu gibi her çişe gittiginizde onları yapıştırın 

(1,348 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım şimdilik sadece telefonla oturuyor

0 oy
(3,143 puan) tarafından

Daha yeni başlamışsınız. Altına kaçırması çoooook normal. Benim kızım 3 ay oldu başlayalı arada kazalar oluyor hala. Sadece sabırlı olmalısınız. 

(1,348 puan) tarafından

Ya biraz anlatır mısın ilk gün neler oldu nasıl başladın birde söylüyor muyfu

(3,143 puan) tarafından

Öncelikle kızım zaten sabahları altı kuru kalkıyordu. İlk 1 hafta neredeyse tüm gün altına kaçırdı. Altına kaçırdıktan sonra tuvalete gidelim diyordu. İlk hafta yıkadığım çamaşırın haddi hesabı yok yani. Gece de sorun olur diye bir sürü çarşaf aldım ama kızım gece hiç altına yapmadı. Ki zaten kuru kalkıyordu dediğim gibi. İdrarı yine hallettik ama kakasını tutmaya başladı bu sefer. Altına yapıyor ama tuvalete gidelim demiyor-du. Şuan 3 ay oldu. Kakayı da hallettik sanırım. Bakalım. Yani ilk zamanlar çok zor oluyor. En önemli nokta sabretmek. 

(1,348 puan) tarafından

Darısı bize ikinci gün ama halen altimiza kaçırıyoruz oturtup bekliyorum 20 dk yapmıyor kalkıyor 5 dk sonra altına yapıyor 

0 oy
(7,523 puan) tarafından

Çok çok normal. Her on dakikada bir sen lavaboya götür onu bir hafta böyle devam etsin. Sonrasında zaten kendi alışır söyler 

(1,348 puan) tarafından

Yani söylemesi beklemiyecem öğle degilmi hep kendim götürecem

(7,523 puan) tarafından

İlk bir hafta on gün senin götürmen lazım sonrasında alışıyor kendisi söylüyor 

Sen sık sık götür çişimizi yapalım diye hatta suyu da açık bırak su sesine daha kolay gelir 😄ben öyle yaptım çok kolay oldu bizim için 

(1,348 puan) tarafından

Darısı bize inşallah bı makina çamaşır yıkadım çünkü ilk gunden

(7,523 puan) tarafından

Amin canım inşallah 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 114 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,565 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 344 göst.
31 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gerginmigergin (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 339 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Alyakus (2,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 147 göst.
31 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Linkin (22,683 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,099 soru

24,039,641 cevap

329,062 kullanıcı

...