+2 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (2,565 puan) tarafından
Kizlar bana Allah aşkına bir yardımcı olun ne yapmam lazım oyle linç falan için yazacaksınız yazmayın önden soyleyim 

Oğlum 5 yaşına girecek hala gece altına kaçırıyor ve uyurken de farkına varmazmiş böbrekleri karnı buz gibi oluyor kac defa konuştum da gece kaldırdım çişini yaptırır yatirirdim ama yine sonuç aynı bir gece de iki kere yaptığı bile oldu en son fena hasta oldu bez taktım artık bende insanım sabaha kadar nöbet tutamam uyurmusum ama artık yetr bez takmak istemiyorum çocukta haklı olarak bu daha kolayına geldiği için takacaksin diye ağlıyor nasil alıştıra bilirim sabaha karşı uyanması daha da zor oluyor ağlıyor kaldırınca 

3 Cevaplar

+1 oy
(271 puan) tarafından
Ay bende 7 yaşına kadar gece altina kacirmistim ya artık düşün son 1-2 sene yatmadan kendi kendimi bezliyordum : ) sonra bı anda bırakmisim ama bazı çocukların altında yatan bı sebep oluyormuş psikolojik ya da fizyolojik 
(2,565 puan) tarafından
+1
Psikolojisik olduğunu düşünmüyorum cnm çünkü çok şükür sorunsuz yok ama fizyolojik bilmiyorum işin sıkıntı kısmı insan ıslak yerde yatamaz demi benim oğlan hiç rahatsız olmuyor kalmıyor çok kötü hasta oldu o dönem serumlarla ayağa kaldırdık riske atamadım bezledim şimdi bıraksın istiyorum
-Reklam-
+1 oy
tarafından
altında yatan psikolojik bir sorun olabilir. genelde bir şeyden korkup gece tuvalete gitmiyorlar. 
(2,565 puan) tarafından
+1
Vallahi bilmiyorum ki konuşuyormda tamam anne diyor iki gun iyi gidiyor üçüncü gün yine aynı ya
tarafından
+1
doktora götürmelisin bence, normal idrar torbasına da bakar acaba fizyolojik bir rahatsızlık mı diye, eğer değilse psikologa yönlendirir. daha yeni bir arkadaşım götürdü oğlunu doktora. annesine söylememiş YouTube dan korkutucu şeyler izlemiş, gece de yataktsn kalkmaya korktuğu için gidememiş meğerse
0 oy
tarafından

Merhaba hiç kilot bez kullanmayı düşündünüz mü ama gece o uyuduktan sonra giydirmen lazım 

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 214 göst.
0 oy
4 cevap 318 göst.
0 oy
2 cevap 108 göst.
24 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,449 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 114 göst.
19 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Pampers (422 puan) tarafından soruldu

Kategoriler