0 oy
170 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (23,439 puan) tarafından
Gündüzü hallettik gece altına kaçırma devam ediyor. 1 2 kez söyledi gibi oldu. Umitlendim ama sonra yatağını ıslatmaya devam. Şuan 2.5 yaşında ve 1.5 ay oldu tuvalet eğitimine başlayalı. Bunun ne kadar sürmesi normal sizce. Babası da küçükken altına kaçırmışuzun süre. Acaba babasına mi çekti diye korkmaya başladım. Yoksa düzelir mi dersiniz

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bizim 6 ay kadar oldu wc egitimi arada nadiren kaçırır . Süresini bilemiyorum çok yorulunca yada çok sıvı tüketincede olabilir. Ama bir buçuk ay çok zaman olmamış daha. 
(23,439 puan) tarafından
Bilemedim . Annannem bugün demek ki altına kacircak hep falan dedi. Ben de biraz korktum doğrusu. Bizim bu kadar uzun sürmemiş çünkü
tarafından
Eğitime başladığında gece bezli miydi
(23,439 puan) tarafından
Bezliydi ama bezli olduğundan haberi yoktu görmeden takip cikariyordum. Gündüz söylemeye başladığı zaman çıkardım bezi de
tarafından
Alışır bence daha yeni. Bide gündüz takip et kaç saatte çişi geliyo gece ona göre yaptirirsin uyandirip
(23,439 puan) tarafından
Gece aşağı yukarı yapma saatlerini biliyorum . Ama kendi soylemesini beklediğim için kaldirmadim bı sure
-Reklam-
0 oy
(23,439 puan) tarafından
Kızlar bilenler bı el atın yaw 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
0 oy
3 cevap 229 göst.
15 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Laleozsy (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 139 göst.
0 oy
0 cevap 92 göst.
9 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,778 soru

24,174,021 cevap

336,022 kullanıcı

...