+4 oy
960 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (134 puan) tarafından

Kızlar 4 yaşında bir oğlum var yaklaşık bir senedir değişik hareketleri var kaynanamın dizine çıkıp kendini sürtüyor affedersiniz ve orası büyüyor aynı şekilde birkaç defa bunu eltime yaptı eltim diyor ki bizim eve geliyor sen uzan ben senin üstüne çıkacağım diyor ve mutfağa gidince sandalyeye binip arkama sarılıyor diyor artık çok fazla benim zoruma gitti resmen oğluma s**** diyorlar ben ve babası o kadar dikkat ediyoruz ki affedersiniz yemin ederim hiçbir şekilde yanımda yan yana gelmiyoruz yani bizden görüp yaptığı bir şey değil bu durum normal mi bilmiyorum ama çok fazla canımı sıkmaya başladı

26 Cevaplar

+13 oy
(375 puan) tarafından

Muhakkak biyerden görmüş.Tw telefon tablet veya sizin farketmeden uyumadigi zaman konusma ses veya izleme yapabilir.Oglum 5 yasinda ozel bölgesinin farkinda ama mesela ustune cikim sandalyede arkana gelim bu olaylari yok oglun kesinlikle görmüştür izledigi seylere dikkat edin canm aman.

(134 puan) tarafından

Evet YouTube de bile artık çocuklara uygun bişey yok ki

(375 puan) tarafından

Youtube kids oneririm.Orda da geliyor sacma sapan cizgi filmler ama ben engelliyorum hemen.

-Reklam-
+9 oy
(14,102 puan) tarafından

Ekran maruziyeti nazlıcım çok uyardık seni TV hep açık kapat diye. Evet cinsel keşifler olabilir ama bu şekilde pozisyon belirleyecek şekilde değil. 

(134 puan) tarafından

Ama onun yasitinda ki kuzenleri daha çok ekrana bağlı ama bu hareketleri yapmıyorlar

(1,465 puan) tarafından
+1

@Nagiş❤️ 👏👏👏👏

(14,102 puan) tarafından
+1

Ya nazlı her şey herkeste aynı etkiyi mi gösteriyor Allah aşkına cidden bu nasıl kafa.

Doğa ben sinirleniyorum diye girmiyorum uzun süredir yine buldum Bir şey

(1,465 puan) tarafından

Al benden de o kadar. Ama biz görmüyoruz diye birşeyler düzeliyor değil yani 🤦🏻‍♀️

+5 oy
(7,681 puan) tarafından

4 yas 3 yas cinsel kimligini kesfetme yasi. kaynanan yaptigi normal olabilir  oyuncaga yada yerde haliya koltuk koluna falanda surtunebilir kendi eliylede yapabilir.. uyarma dikkatini baska yone dagit. ama eltinde abarttikca abartmis yok sen yat ben s…kim diyecek hali yok covugun eltin asiri abartmis bence durumu eltinin agzina kurekle vurasim geldi

(134 puan) tarafından

Evet eltim ayrı bir kafa zaten 

Ne konuştuğunu bilmiyor ama cevabını vericem onun 

+3 oy
(2,490 puan) tarafından

Kaynananin dizine falan gittiğinde düzgün otur diye uyar canim 

(134 puan) tarafından

Çok uyardım 

Ama kaynanam her seferinde oğluma sana kurban olayım canım ciğerim ömrüm diye diye oğlum iyice alıştı 

+3 oy
(4,744 puan) tarafından

Yaşından büyük erkek çocuklarla oynuyor mu onlar bişeyler anlatmış veya göstermiş olabilir mi?

Şimdi okudum ekran varmış. E yani biz dikkat ediyoruz bişey yapmıyoruz demekle de bitmiyor. 

(134 puan) tarafından

Yani telefondan görmüş olabilir de

+2 oy
(2,034 puan) tarafından

Normal olduğunu düşünmüyorum. Tv de böyle biseyler görmüş olabilir mi

(134 puan) tarafından

Ya bilmiyorum ki gerçekten çok canım sıkılıyor 

(2,034 puan) tarafından

Destek alın cnm. Normal degil

+2 oy
(4,282 puan) tarafından

Büyük ihtimalle YouTube dan yada TV den görmüş.yada baş başa kaldığı çocuklar oldumu anlatmış birileri. Bi pedagog yardımı alın . 

(134 puan) tarafından

Ya tvden görmüş olabilir bilmiyorum ki

+2 oy
(16,738 puan) tarafından

Cinsel organını kesfeme dönemi var bu yaşlarda olur normaldir ama uzan ustune çıkacağım derken o çocuk bunu oyun şeklinde de söylemiş olabilir. Kızmayın dikkatini farklı yöne çekin ve izledikleri şeylere dikkat edin 

(134 puan) tarafından

Evet eltim ayrı bir kafa zaten resmen oğluma açık açık sapık dedi 

Kendi oğlu var benim oğlumla yaşıt benim oğlum sürekli oraya gider oynamaya ama bundan sonra ara verdirecem

+2 oy
(563 puan) tarafından

bu tür postlara cvp vermem ama taki basima gelene kadr bu durumu bende yasadim bizde esimle cok dikkat ediyoruz ama cocuklarin davranislari degisti anlatamam sapikcaydi yani ben telefon veriyordum orda peter cocuk diye bi cocuk var pis pis hareketler kufurler simdi elinden telefonu aldim asla vermiyorum hareketleri duzeldi 

(134 puan) tarafından

YouTube de mi var öyle biri peter çocuk mu dur bir bakayım 

+2 oy
(795 puan) tarafından

Kendini tanıma yasi şuan benim ortanca oğlumda öyleydi o yaşlarda gelir bana sarılır bakardimki uyarmış diyim ya ama o farkına varmazdi ozaman dk gittiğimde sormuştum normal çocuk bunu bilinçli yapmıyor demisti yani 3 büyük oğlum var sadece onda denk geldim 

(134 puan) tarafından

Ne kadar sürdü peki bu durum 

(795 puan) tarafından

Benimki farklıydı canım oğlum yandı 3derece bı yıl tırnak saç uzaması felan durmuştu vücut şokta demişti doktor oyuzden vücudunda ne gelişme olursa sevinir olmuştuk ama bı yıla yakın sürmüştü galiba şuan 13 yaşında 

+2 oy
(4,212 puan) tarafından

Bence de canınız sıkılsın sıkılmalı zaten . TV telefon tablet bunlardan uzak tutmanız lazım. Kötü arkadaşlardan da 

+1 oy
(1,271 puan) tarafından

O TV de görmüştür ,çocuk işte gördüğü için uyguluyor illa bir yerden görmüştür inanki

(134 puan) tarafından

İyice canım sıkılmaya başladı inan

(1,271 puan) tarafından

Sen tablet yada telefon izliyorsa geçmişe bir bak ya hiç izlemese bı YouTube bakinca bile hemen cinsel reklamlar geliyor sen kısıtla telefon tableti içerikleri filan .

Ya arkadaşımın kizida bu tarz bişe yapıyordu komşuya gittiginizde hemen ddi anne babasını görmüş ** alakasi yok bilinçsiz ebeveynler değiliz dikkat ediyoruz ama kizida çok televizyon telefon izliyordu illaki denk gelmiştir .başkasını dudaktan öpmeye çalışıyordu annesi kızdı oturttu karşısına o hareketi her yapmak istediğinde bunun yanlış olduğunu soyledi bı zaman sonra unuttu.tabi o daha 2 buçuk yaşındaydı .acaba senin oğlanın arkadaşı filan yol göstermiş olabilir ki kendinden büyük birileri varsa yanında bişe izlemisse filan

+1 oy
(1,081 puan) tarafından

Eltıne yapıyorsa bu hareketi onlarda bir şey görmüş olmasın oğlun. 

+1 oy
(3,190 puan) tarafından

Tamameeen tleefon bağımlılığından ortaya çıkan bir davranış o telefonları alın çlcukların elinden neler var neler Allah bilir belki de açıp izledi o çocuk o tür şeyleri. Telefonu artık asla vermeyin ve güzellikle konuşun çocuğunuzla..

+1 oy
(566 puan) tarafından

Psikolaga götür. Tacize uğramadığı ne malum bilmesi normal değil. İnşallah tacize uğramıştır. Hemen bı uzmana götür ben korktum.

0 oy
(362 puan) tarafından

Canım bir uzmandan yardım alın en mantıklısı şimdi biz ne desek yanlış bir öneri olabilir pedegog yada bir psikologa gösterin bence o size nasıl davranmanız gerektiğini anlatır daha sağlıklı atlatirsiniz bu süreci 

0 oy
(21,667 puan) tarafından

Surtmesi haz alması normal derdim çünkü cinsiyetini ve cinsel organını keşfettiği yaşlarda ama eltine söylediği şey bunu bir yerden gördü ya sizden ya TV telefon vs de Allah korusun ama bu tarz durumlara maruz kalmış olmalı ki biliyor yoksa o dediği şeyi nerden bilecek 

0 oy
(8,950 puan) tarafından

4 yaşında bir çocuk görmese bunları bilemez mümkün değil onlarda bunu yapmasına müsade mi ediyorlarmış 1 senedir 

0 oy
(306 puan) tarafından

Gnderme eltıne falan cpcugu nasıl guvenebılıyosun ki neler olyo dünyada kendısı sapık bence 

0 oy
(5,779 puan) tarafından

İlla Tv tablet telefon bı şeyden görmüştür yani 4 yaşında onları yapması asla normal değil . izlediği seylere dikat et internet denen illet çok berbat 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 87 göst.
+3 oy
20 cevap 523 göst.
0 oy
4 cevap 104 göst.
0 oy
7 cevap 261 göst.
4 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,003 soru