+2 oy
626 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (12 puan) tarafından

Ben sizlerden biriyim ama artik nckimde bir kimlik gibi oldu o yuzden yeni hesap acma geregi duydum

Ben esimi sevmiyorm asla asla baks acisi durusumuz asla uymuyor 

Ailemin destegi yok bosanamiyorm ama ciden bir.omur nasil gecer bilmiyorm cok pismanim kendime cok yazik ettm

Cahil ,kaba ,nesesi olmayan ancak beni sinrilendirmekten haz eden birisi 

Cimri de kendisi kariyerli isi var ve hayat standardimiz cok dusuk neden peki beyimiz borsa oynuyo forex te takiliyor 

Ne ev ne araba ne sosyallesme 

Nisanliyken de aslinda cok iyi ddgildi hirs yaptm sacma nedenden  surdurdum bedelini agir oduyorm

Iki satir sohbet edip gulemiyorm hayal kuramiyorm beraber herseyi gectim sorumsuzlugun bedelini odemekle geciyo omrumuz 

Bilmiyorm daha nereye kadar artik gittigi yere kadar o kadar tiksindim ki 

13 Cevaplar

+3 oy
tarafından

Yeni bir başlangıç yapmak için ailene ihtiyacın yok canım . Cesaretini topla ve bir gün çık git o evden . Kendine yeni bir hayat yeni bir düzen kur. Telefon numaranı değiştir gönder eve boşanma kağıdı . O zaman iş işten geçer anlar değerini . 

(12 puan) tarafından

Hergun agliyorm biktim herseyine okeydim ama sevgi ilgi girmeyeceksem sakalasamayacaksam ya bi kahkaga patlatamayacaksam neden evliym 

Elinde laptop surekli takipte tiksniyorm ondan 

Ailem sen kendi secimin bize guvenme biz sana zamaninda uyardik dedilrr 

Sevme,sevilmek flortlesmek en buyuk ihtiyacim ustune maddi beklentimi de karsilamayinca nerden tutsaniz elde kaliyor 

tarafından

Sürekli takipteyse o evde yokken hazırlayacaksın pilini pirtini , sonra numaranı değiştireceksin. En son telefonları kökünden sıfırlayacaksın veya telefonu evde bırakacaksın. Gülüm yapmak isteyen bahane aramaz 

(12 puan) tarafından

Bes kurussuz olmuyor cnm ailem yanimda olsa saniye durmam kadin siginma evini soyleyeceksniz cocugum icin standart daha da dusecek 

Kpss asildim calisiyorm tek carem o

tarafından

Kadın sığınma evleri berbat bir yer orayı söylemem . Bilmiyorum ama ben şahsım adına konuşayım . Böyle adamı çekmektense elime alırım su şişesi çıkar gider satarım gene de o mala muhtaç kalmam 

(12 puan) tarafından

Herkes o kadar guclu olmuyor ama kul sksmayinca da Hizir da yetismiyor bakalim ne zaman tak edecek 

Ruhum ac aklimdan atamiyorm gercek bir erkegin varligi olsa  gulsek,aglasak,kavga etsek,sakalassak yaslanacagim hayat arkadasim olsa kalarak ne cok seyden feda ediyorum diyorm ssonra diyorum delirme bosansan da kiz cocugun var elin adamina bu devirde ne kadar guveneceksin

Ama icimdeki romantik iliski yasama istegini de durduramiyorm flortlesmek ,sevilmek ,simarrilmak,gorulmek istiyorm aski tadamadan gocup gidecegim belki de bu adamin yaninda bosansam da yine yanlis kararim yuzunden o tren kacti 

-Reklam-
0 oy
(3,912 puan) tarafından

Çalışıyor musun bir de çocuğun var mı ?

(12 puan) tarafından

Bir kizim var ve hic calismadim 

(3,912 puan) tarafından

Çocuğun kaç yaşında? Eğer şimdiden işe girme imkanın varsa gir ve çalış. Yavaş yavaş paranı biriktir. Sonra da kendi hayatını kurarsin.Aileler zaten çoğu zaman boşanmak isteyen kizinin yanında olmazlar. Ama oğulları boşanmak istese gözleri kapalı koşarlar yanlarına. 

(12 puan) tarafından

34 aylik henuz yasim 32 zamanda aleyhime isliyor blmiyorm napcam tek bildigim ben bu adamla yaslanmak istemiyorm

0 oy
(2,117 puan) tarafından

Kimsenin desteğine ihtiyaç duyma ailen bir yapar iki yapar üçüncüye konuşur evlenmeseydin yapmasaydin gibi gibi birsuru laf söz oyuzden para biriktir bir miktar ufak tefek aklında birseyler kur ve çık ozaman değerini anlar ben senede bir ailemin evine gidip 1 ay kalıp geliyorum mesela eşimle birbirimizi sevip saymamiza rağmen bize ilaç gibi geliyor özlemek ozlendigini hissetmek kendini onsuz boşlukta yanlız hissetmek güzel şeyler birbirimizin kıymetini anlıyoruz daha çok değer veriyoruz mesela 

(12 puan) tarafından

Kadin ruhudan asla anlamiyor nolur deliricem sohbet edelim konusalim konus dinliyorm 

Anlat ama kafa ekranda 

Gezelim biseyler yapalim benim isim basimdan asmis dinlenemeyecek miyim sen gez hir gur cikiliyor ama surat bes karis asik asla tek kelime yok bu sefer telden devam ediyor 

Ailem bu evin kapisi sana kapali biz zor geciniyoruz bizim ev zaten kalabalik vs diyolar dogruda napaym isim de yok ama bu adamla ayni yataga girmek sirf durtusel bir hisle bana dokunmasi beni tiksindiriyor 

0 oy
(3,305 puan) tarafından

Kizin kac yasinda o okula gidesiye kadar bekle bence sonra buyudu okula basladi mi o zaman bosan kizin okula gider sen ise genir gidersin o zamana kadar para koparip biriktirmeye bak esinden

(12 puan) tarafından

Kizim 34 aylik asla vermiyor para kendisiyle birlikte alisveris yapiyoruz o kadar cimri 

0 oy
(1 puan) tarafından

Seninle aynı dutumda olan ailesi yüzünden mutsuz evlilik sürdüren oksdar çok kadın varki bende onlardan biriyim yami nasıl desrm brnim hayatımdan bahsetmişsin sanki bendr aynı durumdaydkm ailemden destek böremedim 3 çocuğum var boşanmamı izin vermiyorlar brnde kendi hayatımı yaşamaya karar verdim sesimi çıkardım dışardan okumaya bsşlafım bir dönrm çalıştım eşim izin vermiyordu ama ben istedim çocuklarımla ilgileniyorum arkadsşlarımla geziyorum takılıyorum onu pek takmadım açıkçası kendisi peşimden koşmaya bsşladı iyiyim şimdi çok şükür kaçan kovalanır misali sevgi çok önemli ama alışıyor insan biryerden sonra alışmak srvmekten daha zor .derlerya yani demek istediğim ben gücümü fark ettim ayaklarımın üstünde durmaya çalışıyorum okumam bitsin elimde bir mesleğim olsun ozaman dahasınıda yaparım inşallah 

(12 puan) tarafından

Haklisiniz elimi guclendirmekten baska care yok 32 yasindayim biraz daha beklesem belki asla is bulamayacagim ne tecrube ne deneym ailem kapi duvar blmiyrm nereye elimi atsam karavana 

(1 puan) tarafından

Aynen kendin için birşeyler yapmaya çalış belediyenin kursları var oralara başvurabilirsin kızında biraz büyümüş olur seninde elinde bi meslrğin llur rn azından 

(12 puan) tarafından

Ben bunun icin mi evlendim guzel kadindim asla layigim degildi daraldm skldm bunaldim

0 oy
(22,847 puan) tarafından

Çocuğun var mı maddiyatin var mı eğitim durumun nedir maalesef şu anki Türkiye şartlarında çocuğu kreşe verir ev tutar yaşar giderim diyemiyorsun varsa imkanın boşan yoksa o koşullara gelmek için çabala. Ve bu süreçte ışığının sönmesine izin verme Rabbim yardımcın olsun 

(12 puan) tarafından

Iktisat.mezunuyum evet diyemiyorm asgari ucret is bulabilirim esim kresi karsilamiyor beyegendkye gereksiz luks geliyor calisirim dedim senin kazanacagin asgari ucret oda kres parasi attigin tas urkutttugun kusa degmiyor.diyerek krese yanasmiyor 

Kpss ye calisiyorm simdilik 

(22,847 puan) tarafından

Dört yaş çocuğu normal anaokuluna gider dört yaşını beklemen gerek o zaman. Beni yanlış anlama amacım yargılamak değil ama baştan da severek yapılan mutlu bir evlilik gibi durmuyor sanki evliliğiniz keşke nişanlı iken vazgeçseydiniz 

(12 puan) tarafından

Keske fragmaniymis megerse evlenince duzelir vs bir kac kez buyuk kavga ettik gelip yalvariyodu evlenince bir  dedigin iki olmayacak goreceksin,gorecekler ayagini yerden kesecegim yalvarma ,aglamalarla geri basliyodum 

0 oy
(5,403 puan) tarafından

Çocuğun küçük değilmiş. Kreşe verilebilir. Bir yerden başlaman lazım gökten kimseye maaş gelmez hele de şu dönemde. Hiç çalışmamışsın, keşke çalışsaydın be kuzum, şimdi kimseye eyvallahın olmazdı. Nişanlıyken belliydi demişsin, çocuk yapmasaydın bari 😔

Olan olmuş. Önce çocuğunu kreşe ver. Eşin ödeyecek zaten kreşi. O sırada iş bul. Çocukla iş bulman da zor. İşi düzene koyar koymaz da basın gidin. Boşanırken gurur falan da yapma kızın için kendin için tazminat, nafaka ne gerekirse iste. 

(12 puan) tarafından

Kres icin kac kez dedim erken oldugunu soyledi cok yuksek buldu ucretini

0 oy
tarafından

Aynıyızzz.....

(12 puan) tarafından

Kimse benim gibi olmasin ufak bi yakinligim.olsa yetdrdi bana

tarafından

Ne dıyım bacım elbet Allah bıze ıyı hayırlı bır kapı acar 

(12 puan) tarafından

Amin cnmm

0 oy
(5,603 puan) tarafından

Youtube da psk fatih reşit civelekoglu diye bi psikolog var. Üşenme her videosunu izle,kendine gelip istediğin herseyi alacaksın. Dediklerini yap,düzenli olarak

(12 puan) tarafından

Bakacagim bu aksam

0 oy
(201 puan) tarafından

Çocuğun var mı canım

(12 puan) tarafından

Var bir kizim

0 oy
(235 puan) tarafından

Benimkini bizim durumu anlatmışsın sanki aynını yaşıyorum bir fürk benimki birikim delisi çok para kazanıyor ama hayat standarrtimiz yerlerde 🤣 hiç parasını görmem aşırı cimri birikim delisi 

(12 puan) tarafından

Ya moral olsun diye cevrenizde ileri yaslarda ogrtmenlik harici atanan gordunuz mu

Rabbim insAllah ikimize de is nasip etsin Allah im hicbir kuluna muhtac birakmasin burda kadinin biri beylik laflarla beni kendince elestirmis kendisi cok iyi tabi kimseyi Rabbim hayirsiza dusurmesun boyle ollur olmaz kisilere maskara olmak var kalbime de dokundu

Adam sogtmak icin elinden geleni yapms karin toklugu icin evlilik yapmadim birliktelik hayat arkadasligi icin yola ciktim.

(235 puan) tarafından

Bana da yazdılar burda öyle. Boşa o zaman filan yok git çalış öyle kolay değil atanmadan tek başımıza özelde çalışıp nasıl geçirelim hele ki çocuk varken aile evine gitmek desen çok zor . Atanan var tabi ama benim bölümden bussene 29kisi aldı 23 de girenler yeni atandı daha . Malum bu ülkede atanmak imkansıza yakın ama biz elimizden geleni yapalım da. Kimsenin lafları ile canınızı sıkmayın sizi en iyi ben anlarım anlatsam roman olur 

(12 puan) tarafından

Asgari ucretle desteksiz ozel sektorde nasil olacaksa ozel sektorde h.sonu da mesai var kime birakacagm cocugumu annem baksa bile annem rhatina duskun kadin nerede cocuk napiyo umursamaz asla laf sozde eder.

Tek secenek kamu giris saati belli cikis saati h.sonu 

Resmi tatiller Allah im insAllah olur da.

Ben saglik bakanliginin temizlik kadrosuna da basvuddum insAllah olur bir.memleket basvurms kus kadar kadroya Allah yuzume bakar insAllah 

(235 puan) tarafından

Ona bende başvuracaktım bir türlü olmadı  işkura gitmem gerekmiş hallolması için eşimsis gidemem gurbetteyiz ona dedim izin vermiyor kesinlikle hayır diyor ben de tek gidemem adam hem para vermiyor hem çalışmama izin vermiyor cidden insanlara laf anlatamazsınız kimse sizin yaşadığınızı yaşamadan sizi anlamaz. Millete konuşmak çok kolay bu devirde ben katipliği kazansam bile tek başıma zor geçiririm millet bilmişlik yapıyor işte

(12 puan) tarafından

Moralimi cok bozdu Allah a havale insani buraya post actigina pisman ederler 

0 oy
(420 puan) tarafından

Bende boşandım 10 yıl oldu iki çocuğum vardı ailem sahip çıkmadı şimdi 2.evliliğimi yaptım 6 yıl oluyor şimdi daha mutluyum aile sahip çıkmıyor genelde cnm kendin yap hayat inşanı

(12 puan) tarafından

Allah daha mutlu etsin insAllah henuz cesaret edemiyorm ama birguj tak edecek ayak sesi yaklasiyo

0 oy
(2,088 puan) tarafından

Bir işe girip para biriktirmeden o işe kalkışma avukat tutsan rahat edersin. 6 ay geçimini sağlayacak kadar para biriktirmen lazım. 3 ay oluyor ben dava açalı hala tedbir nafakasi çıkmadı. Takilarimi sattım nakitim bitti. Ha ben çalıştığım için bir şekilde telafi ederim haziran 15 te iş başı yapicam Kendi isteğimle o zamana kadar karın tokluğuna idare ediyorum. Annem para bırakayım mı dedi ama bırak diyemedim mesela. Ben ailem yanımda olur sansam bile çıkıp evime napiyo bu kadın 2 cocukla demediler. Herkes kendi işinde gücünde herkes kendi hayatını yaşıyor. 

(12 puan) tarafından

Siz sanslisiniz ne guzel.mesleginiz var aynen bir ise girmeden aslaaa bu ise kalkisamam bir sene disimi skp kpss zorlayim diyorm oda imkansiza yakin bi secim ama bakalim deneyecegim biseyler 

(2,088 puan) tarafından

Matematik te sıkıntınız yoksa imkansız değildir. Ben de çocuklu iken hem de çalışıyorken kpss çalıştım gkgy 82 geldi. Ben gkgy eğitim ve alan birlikte çalıştım o şekilde 82 geldi mat olsa sadece gkgy odaklansam daha iyi olabilcek mis. Ders çalışabileceğim saati 4e böler 1ini gkgy 1 ini eğitim 2 sini alan olarak planlama yapardım 

Ha daha öncesinde de ataması zor bir bölümden atandım alanda 58. Ydim ama normalde 20 kişi falan alırdı derken bir kurum bizden 23 kişi alıverdi oraya girdim merkezi atama ile. O zaman mülakat yoktu

İlgili sorular

+3 oy
11 cevap 494 göst.
21 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sebebine (487 puan) tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 440 göst.
+3 oy
4 cevap 360 göst.
+2 oy
7 cevap 333 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Melek8663 (951 puan) tarafından soruldu

Kategoriler