0 oy
118 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (67 puan) tarafından

Kizlar o kadar kötüyüm ki bu kac gündür sürekli ağlıyorum esim sürekli borc parası yok ama millete para verir biz ay sonunu acaba napcaz diye düşünürüz her ay her ay reziliz yemin ederim ya geçen ay param yok dedi bende bize 200 bin tarla parası geldi bunun 50 bin borçlarına verdik bir çift bilezik aldık 5 yıldır evliyim evlendik araba icin sattı daha 2 ay bile olmamıştı daha doğru düzgün hevesimi bile alamadım dedim bi cift alim düğünler geliyo takarım bu ay allahin cezası yine borc yapti neyine güvenerek gitmiş ağaç almis ama para yok e varmi bilezik onu satarmis daha alalı 1 ay olmus ne hevesle almıştım hiçbir zaman mutlu etmek icin yapmıyo gerçekten artık boşanmak istiyorum her zaman borc aldığımız ne araba ne ev sürekli borc milletin affedersiniz g.tunu toplamak icin biz harcıyoruz sonra biz rezil oluyoruz şuan bunları yazarken bile sinirden ağlamaktan başım çatlıyor 

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,069 puan) tarafından

Boşanmamak için çok geç kalmışsınız kendi evini ailesini ihmal eden adamdan koca olmaz

önce (67 puan) tarafından

Hep dedim düzelir yok daha battık ama düzelme yok söyledim zaten senden koca olmaz ben seni bosicam dua et su cocuklar bian once biraz buyusun

-Reklam-
0 oy
önce (1,889 puan) tarafından

agaci napcak? sonucta ekip bicik satiosaniz  kolunda duracak bilezikden cok daha onemli. kimse

senin kolundaki bileziği gerçek mi sahte mi ver bakayım bir Kuyumcuya götürüp soralım demez ki o kadar Şıngır Şıngır takmak istiyorsan çelik bilezikler var üç tanesi 400 TL karardığı yere kadar tam iki senedir kullanıyorum mesela sürekli kullanmasam da ara ara kullanıyorum dört tane ajan var yani bildiğin gerçek bilezik gibi kimseye altın ya da değil diye bir şey kanıtlamaya ihtiyacım da yok benim için kolumda güzel dursun yeterli ha gerçek sahte hiçbir önemi yok benim için mesela ama eşim işi için yatırım yapıyorsa bir şeyler yapıyorsa benim için kolundaki bilezikden çok daha önemli bu sonuç olarak para kazanmak için yatırım yapmış oluyor he sağa sola veriyorsa borç yapıyor derken gidip arkadaşına 20.000 TL veriyor mesela atıyorum abisi diyor ki bu ay sıkıştım 10.000 TL abisine veriyorsa babası diyorsa ki bu ay şunu alacağız ama paramız yok sıkışırız 20.000 TL babasına yolluyorsa falan ona tabii ki karış 

Canim ağaç icin bana güvenmemesi lazim ki geçen sene de yapti ben ne hevesle almıştım madem oyleydi kuzenine para vermicekti ona verdi biz bugün boşanmayı düşünüyoruz

0 oy
önce (221 puan) tarafından

Sorumsuzluğun başka bir hali sizin geleceğiniz ne olacak? Veya çocuğunuzun geleceği. Eşinizin aklindsn bir an olsun bu geçiyor mu? Sorumsuz adamla ömür geçmez aglamana da değmez inan ki.

Adamın hic umrundq değil surekli diyo e düzelecek ne zaman ama kac yil olmus her ay borc ödüyoruz bu yıl elde avuçta hiçbir şey yok belki 300 bin borç ödemesiz oda onun harcadığı fuzuli şeyler 

önce (221 puan) tarafından

Yazık vallahi ortada ne ev var ne araba borclanacak birşey olsa anlarım ama dediğiniz gibi keyfiye harcamayla düzen olmaz maalesef 

0 oy
önce (335 puan) tarafından

Borç yapan adam duzelmez bağımlılık gibi olmuştur evin geçimini sizin düşünmemeniz gerekiyor kafanız rahat şekilde uyumaniz gerekiyor 

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 515 göst.
4 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Melek8663 (978 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 836 göst.
+3 oy
10 cevap 599 göst.
+3 oy
11 cevap 852 göst.
21 Mart 2025 Diğer kategorisinde Sebebine (501 puan) tarafından soruldu

Kategoriler