+1 oy
103 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,704 puan) tarafından

Kızlar kemoterapi den dolayı saçlarım dökülmüştü . Cok şükür uzuyor yavaş yavaş. Bu süreçte hep dalin kullandm. Doktorum bebek şampuanı kullan dedi. 2 3 kere kendi şampuanımdan döktüm . Saçlarım hep kepeklenmiş.  Bu yaşıma kadar 2 3 defa yaşamışımdr kepek sorunu. Nasıl geçer acaba. Doktora gitmem şart mı.?

4 Cevaplar

+1 oy
önce (2,491 puan) tarafından

Kepek önleyici şampuanlar işe yarıyor. Deneyin, geçmezse doktora gidersiniz. Farklı bir şampuan verir geçsin diye. 

önce (9 puan) tarafından

İki yemek kaşığı bulaşık deterjanı ıslak saçınıza uygulayın saç diplerini bi guzel kaşıyın ondan sonrada bol suyla durulayın sonrada kendi şampuanınızı uygulayın sac tertemiz oluyo kızlar 

önce (600 puan) tarafından

Yaa bulaşık deterjanı nasil kafasına sürsünn hepsi kimyasal saçı kurtarim derken cildi mahfeder

önce (2,491 puan) tarafından

Tamam şampuanlar vs kimyasal var ama bulaşık deterjanı da sürülür mü, mahveder deriyi🤦

-Reklam-
+1 oy
önce (4,012 puan) tarafından

Ay şurada bekliyim. 4 yıldır bu kepekle savaşıyorum

Şuan kafamda zeytinyağlı bi karışım var 2 günde bir yapıp yıkamakta buldum çözümü ama oda nafile yine tekrarlıyor.

Ben çok sıcak suyla yıkanmaya bağlıyorum. Bendeki kepek gibi ama kafamı kaşıdıkca un gibi dökülüyor özellikle önlerde çok var

Sizde çok kaşıntı oluyormu benim saçlarım aşırı kasiniyordu bit fln zanetim dün doktora gitim kepekten dedi şampuan fln masaj köpüğü verdi inşallah ise yarar

önce (4,012 puan) tarafından

Evet bende de çok aşırı kaşıntı oluyor kuruduğu için herhalde normalde de kuru bir cildim var ya

Gerçekten kötü bir durum  aşağıda bir arkadaş soğan suyundan bahsetmiş deniycem sizde deneyin

0 oy
önce (6,639 puan) tarafından

Soğan kabuklarıyla 7 dakika kaynatıp suyuyla saçımı yıkıyorum 

İse yarıyormu 

Ee işte diyelim cnm

Deniycem inşallah ise yarar

İnsallah cnm

0 oy
önce (21,690 puan) tarafından

Şampuanı var canım onun headen shouldrs o geçirir

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 29 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
+1 oy
11 cevap 229 göst.
+1 oy
2 cevap 73 göst.
9 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Semizotu (439 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,755 soru

23,821,788 cevap

318,324 kullanıcı

...