0 oy
661 göst.
önce Diğer kategorisinde (619 puan) tarafından

Çok afedersiniz ama bir çok kişi bazen sabah da cinsel birliktelik yaşar, ama bende şöyle bir durum var eşim sabah hani sabah uyandigimizda hepimizin ağzında hafif de olsa bir koku olur bir ağırlık olur, işte bizde birlikte olurken aklıma o geliyor hani işte gidip dişini fırçala öyle de  diyemiyorum adama sabahın köründe daha tam uyku açılmamışken bile. Ben mi fazla hassasım acaba ne yapmalıyım ya mesela ben uyurken bana yanaşıyor bazen uyandığı gibi e gidip dışını fircala gel mi diycem o an biraz tuhaf olmazmi, bu arada bugün çok yoğun olacağım misafirim felan gelecek geç dönüş yapabilirm yanıtlara k bakmayn

14 Cevaplar

+6 oy
önce (951 puan) tarafından

Ay sabah sabah afyonum patlamamış bir tane ben ona patlatırım ne olduğunu anlayamaz gece zaten iki çocukla uykuyu unutmuşum sabah bir de onla ugrascaktim he iyi tek derdim oydu geceler çuvala mi giriyor 

önce (9,676 puan) tarafından

Hahaha Allah napmasın 🙈🤣🤣

Ama öyle canım gece istese amenna ama sabah cock uyanmak yanımıza bir gelse ayıkla pirincin taşını ki kızım bazen yatağından kalkıp gelir illa aramıza yatar uyuduğunda ben yine yatağına yatırırım anne ne yapıyorsunuz siz dese birde 4 yaşında her şeyi anlatıyor şimdi başkasının yanında anlatmaya kalkar filan ay rezillik 

Benim oğlum 5 bucuk yasında herseyi anlatıyor valla dikkat etmek lazım evet 

Yani o yüzden sabahları benim dediğim gibi yapmak mantıklı hatta direk kasığına patlatılan kökten gebelikten de korunursun olur biter 😅😅😅😅

Yani cocugu uyuyan varsa yada müsait bir zamansa cinsel birlikteliğin saat olarak bir mahsuru yok die düşünüyorm😆

-Reklam-
+2 oy
önce (1,889 puan) tarafından

Bi elimizi yuzumuzu yikayalim bi dislerimizi fircalayalim diye cogul konusabilirsin canim.. Tuhaf da olmaz bence. Gecenin tum birikintileri agzimizda yuzumuz de. Yani soylemeye bile gerek yok aslinda kendisi yapmasi gerekir 

+1 oy
önce (240 puan) tarafından

Sabah çoğu kişinin kokabilir bende sabah istemem asla insan çekiniyor ki aç ayı oynamaz zaten 

0 oy
önce (4,936 puan) tarafından

Agiz spreyi alıp basucuna koy canım, etkili :)

önce (619 puan) tarafından

Ne işe yarıyor ya ilk kez duydum etkiliyse alırım eczaneden😄

önce (4,936 puan) tarafından

Ee agiz kokusunu aliyor iste

0 oy
önce (2,765 puan) tarafından

Ayy bende öyleyim nefret ederim ağız kokusundan kendi ağız lokum hafif olsa dayanamıyorum o yüzden reddediyorum sabahları😁😁

Al benden de o kadar 

0 oy
önce (26,734 puan) tarafından

Sabah sabahta hiç çekilmez ya agiz kokusu bir kenara dursun uykudan uyanınca çok sinirli oluyorum ben 🤣🤣

0 oy
önce (1,095 puan) tarafından

Ben komidinin üzerinde her zaman bir paket naneli vivident bulunduruyorum etkili oluyor:)

Kız aç karna olurmuki

önce (1,095 puan) tarafından

Çokta güzel oluyor hep öyle yaparım:)

0 oy
önce (1,303 puan) tarafından

Sabah birlikte olmayın canım bende hassasım ama eşimi rencide etmiyorum ağzımız kokar diyorum benim mi kokuyor diyo yok benim diyorum mesala 

Sorun değil vs der ya o zaman ne diycemki

önce (1,303 puan) tarafından

Ben rahatsız oluyorum diceksin canım 

0 oy
önce (4,834 puan) tarafından

Sabah elimi yüzümü yıkamadan, dişimi fırçalamadan öpmem bile öptürmem de. Çok rahatsız edici tiksinç oluyor. 

Kesinlikle ama kırmaktan korkuyorm ya

0 oy
önce (170 puan) tarafından

Ben ilişki olarak değil ama sabahları bende tiksinirim el yüz yıkanmadan sadılıp öpülmesimden

Bazen eşim lavaboda oluyor ben onu bekliyorum çıkınca günaydın diyip sarılıp öpmek istiyor ama ben ya uzak duruyorum ya nefesimi falan tutuyorum o sırada 

Koca da yanlış anlayacak az kaldı

0 oy
önce (6,587 puan) tarafından

Ben direk ağzım kokuyor ben bile rahatsız oluyorum diyorum alıştı artık teklif etmiyor e bide çocuklar var eyvah eyvah yani 

0 oy
önce (16,039 puan) tarafından

Kendisinin düşünmesi lazım 

0 oy
önce (1,530 puan) tarafından

Ben yanımda her an için naneli sakız 

Yada naneli şeker bulundururum 

Gün de 5 vakit namaz kıldığım için sürekli dislerimi fırçalar ağzımı calkalarım bir de parfüm sıkarım hafifde ruj sürerim 

0 oy
önce (1,120 puan) tarafından

Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla yapabilirsiniz :D ben bi dişimi fırçalayayım, sabah sabah ağzımız kokar vs diyip gidip fırçalarsanız o da temizlemek ister , sabah sabah ne istek bu :D 

Valla iyi fikirmis dur bunu kesin denicem😀

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 961 göst.
13 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Prensess17 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,048 göst.
9 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 549 göst.
0 oy