Arkadaşlar sıkıldım ya bu ev sahibinin kardeşi yan tarafta oturuyor kirayı kendi ev sahibinide veriyoruz ama kiraya girdiğimiz günden beri taktı kadın kafayı bize bahçeye inmemiz yasak çatıya çıkmamız yasak diye tutturdu balkondan kediler eksik olmuyor diye ağ ördük yukarı kadar sadece giriş yeri var neyse bunlar dediki bahçeye kaydırağı koyun çocuklar oynasın bende tamam dedi kediler kemikleri toplamış indirmiş bahçeye ben ne bilim şimdi gelmiş bana diyorki buraya niye kemik atıyorsun işte cocuklar oynuyor kendi cocuklarida değil üst kattaki de kendi kiracısi onla konuşuyorlar müzik açtım ses desibeli 20 de açık diyor ki sesini kıs diye beni arayıp duruyor rahatsız ediyor kapıya millet geliyor ne zmana cikacakmisiz bizim ev sahibine söyleyince de oturun diyor ev sahibi ama ben bıktım yani sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum ya sürekli her şeye bir şeyler buluyor artık sıkıldım gerçekten kirayı ona vermiyoruz diye burnumuzdan getiriyor kendi kiracısi ne yapsa okey biz bir şey yapmadan suçlu oluyoruz