+1 oy
273 göst.
Diğer kategorisinde (4,663 puan) tarafından

Arkadaşlar sıkıldım ya bu ev sahibinin kardeşi yan tarafta oturuyor kirayı kendi ev sahibinide veriyoruz ama kiraya girdiğimiz günden beri taktı kadın kafayı bize bahçeye inmemiz yasak çatıya çıkmamız yasak diye tutturdu balkondan kediler eksik olmuyor diye ağ ördük yukarı kadar sadece giriş yeri var neyse bunlar dediki bahçeye kaydırağı koyun çocuklar oynasın bende tamam dedi kediler kemikleri toplamış indirmiş bahçeye ben ne bilim şimdi gelmiş bana diyorki buraya niye kemik atıyorsun işte cocuklar oynuyor kendi cocuklarida değil üst kattaki de kendi kiracısi onla konuşuyorlar müzik açtım ses desibeli 20 de açık diyor ki sesini kıs diye beni arayıp duruyor rahatsız ediyor kapıya millet geliyor ne zmana cikacakmisiz bizim ev sahibine söyleyince de oturun diyor ev sahibi ama ben bıktım yani sıkıldım ne yapacağımı bilmiyorum ya sürekli her şeye bir şeyler buluyor artık sıkıldım gerçekten kirayı ona vermiyoruz diye burnumuzdan getiriyor kendi kiracısi ne yapsa okey biz bir şey yapmadan suçlu oluyoruz 

4 Cevaplar

0 oy
(4,663 puan) tarafından

Kızlar fikri olan yok mu 

-Reklam-
0 oy
(21,907 puan) tarafından

Ev sahibine söylesene canım durumu 

(4,663 puan) tarafından

Söyledim canım diyor ki oturun biz sizden memnunuz diyor ama sürekli sürekli ben uğraşıyorum bu kadınla 

0 oy
(490 puan) tarafından

Aman bacım canınızı sıktığınıza değmez. Durumunuz varsa taşının. Bı bahçede iki ev olmuyor sırf bununicin ilk evimden taşındım bahçeli evden binaya geçtik. Sıkıntı çok oluyor hele kiracı ev sahibi yan yana olunca olmuyor. Ev sahibi iyi olsun uzak olsun.

(4,663 puan) tarafından

Canım o bizim ev sahibimiz devil biz diğer kardeşi ev sahibiz uzakta oturuyor bu onun kardeşi ama bizim evede karışıyor 

(490 puan) tarafından

İste bacım anlafimda canınızı sıktığınıza vurastigina değmez ufak ufak vurasir kavga büyür falan Allah korusun sizinde sabrinizin sinir var bı ev için vurasmaya değmez ev çok taşının imkanınız varsa.

(4,663 puan) tarafından

Canım borcumuz var bitse kendi evime gidecem idare etmeye calisiyorum ama idarede edemiyorum artık ugrasamda benim eşim işte kadın bana laf yapıyor 

0 oy
(4,137 puan) tarafından

Parayı evin sahibine vermeniz normal olanı değil mi zaten

(4,663 puan) tarafından

Canım şimdi iki kardeşin burası biz diğerine veriyoruz kirayı üst katta bu kadına veriyor bu kadın diyor ki sizin oturduğunuz ev de benim siz de kirayı bana vereceksiniz diyor ama bizim ev sahibimiz diğer adam ve sözleşmemiz de onunla biz onu tanıyoruz buda tutturmuş bu evde benim bütün mahalleye bunları çıkaracam kiracı arıyorum demis sürekli kavga edecek şeyler çıkartıyor bahçeye inmeyin çatıya çıkmayın 

(4,137 puan) tarafından

Bence siz ev sahibine diyin ya biz cikicaz ya da sen kardeşine söyle karışmasın 

(4,663 puan) tarafından

Ev sahibinede söyledik canım ben sizden memnunum oturun o kim girerse girsin öyle yapıyor dedi e ama ben uğraşıyorum burda 

(4,137 puan) tarafından

Evet canım bela mıdır nedir uğraşmak zorunda mısınız 

(4,663 puan) tarafından

İşte canım ne yapacağımı bilemedim ki hemende bitişik binada oturuyor ya çöpü bile nereye atacagima laf söylüyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 233 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (427 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 319 göst.
16 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Glsvn (1,125 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 423 göst.
0 oy
1 cevap 181 göst.

Kategoriler