+2 oy
311 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,115 puan) tarafından

Kızlar biz  bayramdan önce müstakil 2 katlı bir eve taşındık. 2 daire var üst katta ev sahibi alt katta biz oturuyoruz bahçeli falan ev ev sahipleri bahçeyi ekiyor biçiyor ağaçlar falan var. İlk taşındık evin kombi arıza verdi onun dolabına koyulacak bütün eşyalarım mutfak balkonunda duruyordu ev sahibi laf etmiş eşime bu balkonu böyle bırakmayın toplayın artık işiniz bitmedi mi demiş. neyse dedik terslemedik kombi yapılınca topladık koyduk 2 tane sebzelik kaldı balkonda o da dışarda duracak sebze meyve kavanoz için.  Bugün ev sahibinin eşi balkonumuzdaki çöpleri atmış süpürüp yıkamış bi uyandık şok olduk resmen eşimde kızdı görünce tamam ev sizin ama parasını ödediğimiz sürece bu balkon bizim dedi ben iyiliğine yaptım ağaçtan akma gelmiş yapış yapış olmuştur dedi eşimde yine kızdı tamam abla ama benim balkonum ben rahatsız oluyorum eşyam kaybolsa sizden bilsem daha mı iyi dedi ev sahibi çekti gitti yukarı binbir suratla şimdi ne yapmayalım şaşırdım kaldım anlayacak gibi de durmuyor resmen sinir bozucu bişey uzun oldu kusura bakmayın 

7 Cevaplar

+7 oy
(21,316 puan) tarafından

Evini paylasamayan insanlar keşke hiç kiraya vermese 

(1,223 puan) tarafından

En en doğru yorum mali kiymetli olan yapmasın vermesin ya ,hem parayı alıp hemde esir gibi kullanıyorlar bizi

(1,115 puan) tarafından

Ah keşke böyle uğraştırmasalar

(1,223 puan) tarafından

Ay bide vallahi bı apartman da ev sahibi varsa girmeyeceksin o eve

(21,316 puan) tarafından

Kesinlikle ben oturdum hiç işime karışmadı ama en son başka bir komşu ile kavga etti iki evini de satışa çıkardı ben ortada kaldım 

(1,223 puan) tarafından

Ay yok RABBİM inşallah tez vakitte hepimize ev sahibi olmayı nasip etsin .böyle görgüsüz ev sahiplerinide kiracılara muhtaç eylesin

-Reklam-
+4 oy
(1,743 puan) tarafından

Aaa çok ayıp oldu olacak gelip evin içine de süpürüp silip çarşafları filan da değiştirseymiş tövbe tövbe bizde müstakil evde oturuyoruz altta iki kiracimiz var kimsenin evine karışmam pisliğini de temizlemem banane 

(1,115 puan) tarafından

Bende öyle dedim görünce olmadı temizliğe gelsin dedim ama anlayacak gibi durmuyor kadın hiç sinirim bozuldu resmen 

(1,743 puan) tarafından

Baktın huyundan vazgeçmiyor sende hergün balkonu özellikle kirlet çöpünü dök çayını dök bir zaman sonra usanır silmekten 😄

(1,115 puan) tarafından

Temizlikçi niyetine kullanmak var koca kadını da ah işte çok sinir bozucu ya 😂

(1,743 puan) tarafından

Yerini bilsin koca kadınsa ayıp yani

+3 oy
(86 puan) tarafından

Anlamadım balkondaki sepeti filan mı atmış temizleme adı altında 

(1,115 puan) tarafından

Yok çöpü atmış ortalığı toplamış yıkamış aklı sıra 

+3 oy
(1,223 puan) tarafından

En büyük pişmanlık işte bu aynı durumdayim dediğin gibi bir evde oturuyorm herşeye muhalefetler çok yoruldum artık gidiş gelişi kestim .aklım varsa komşuluk yapma mesafeni koy merhaba merhaba ,yüz verdikçe dahada artacak bu durumlar ve senen dolunca çik evden benim imkanım olsa bir saniye durmam o kadar nefret ettim

(1,115 puan) tarafından

Gerçektende daha gelir gelmez belli ettiler kendilerini bin pişman olduk

(1,223 puan) tarafından

Evet işte bu yüzden malesef müstakil binalara tasinmayacaksin ,o binada ev sahibi varsa hep bir diken üstünde olacaksın mbirde komşuluk yapsan gelip evi inceleyecek fırsat verme alma evine 

(1,115 puan) tarafından

Yüz versem gelip bulaşık yıkayacak herhalde ay sinirim bozuldu 😂

(1,223 puan) tarafından

Ay yok ciddi söylüyorum iki güler seni yumuşatıp gelip gider ay vallahi bitmez  daha uzak dur mesafe köy varsın soğuk kadın desinler benimki şuan benden nefret ediyor çokta tın 

+2 oy
(53,399 puan) tarafından

nasil girebiliyor ki balkona karisamaz ister cop koyarım ister dağınık bırakırım kime ne

(1,115 puan) tarafından

Balkon yere sıfır nerdeyse giriş kat ev bende aynısını düşünüyorum ama sanırım onlar bu Hakkı kendilerinde görüyor sinirimizi bozdular sabah sabah 

+2 oy
(62 puan) tarafından

Depremde arkadaşlarım böyle bir müstakil eve taşındılar bizde ziyaretine gittik bir baktık balkondan adam geldi ev sahibiymiş tabi ben şok oldum adam balkondan balkona geçiyor düşün o an müsait olmayabilirdik durmadı arkadaşım evini taşıdı 

(1,115 puan) tarafından

Hay Yarabbim cidden anlamıyorum evinden vazgeç demedik sonuçta ya bunu niye yaparlar çözemedim. Kendimi pis pasaklı gibi hissediyorum herşeye karışıyorlar 

+1 oy
(2,506 puan) tarafından

Aynı durum bende de var müstakil bahçeli ev tuttuk. Üst katta ev sahibi var. Bizim de durum benzer. Ben mesafe koydum. 1 sene daha idare edeceğiz seneye yazın tasinacagiz 

(1,115 puan) tarafından

Ben kızım rahat etsin diye taşındım mahalle sakin bahçe var park var balkonları bahçe içinde gibi diye ama kızım rahat edecek derken ben diken üstünde duruyorum kendimi pis pasaklı gibi hissettiriyor 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 263 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde ipek4161 (4,617 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 411 göst.
0 oy
1 cevap 180 göst.
0 oy
4 cevap 230 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kuzey19 (425 puan) tarafından soruldu

Kategoriler