0 oy
253 göst.
Diğer kategorisinde (428 puan) tarafından
Kızlar evinmiz kiradaydi eşimin işi dolasiyla çıkmak zorunda kaldım kendimde kiradaydim ama ev sahibi çıkartıyor bizi bizde kiracıya söyledik üç ay içinde çıkicam dedi eski kiradan vericekmis olemi oluyor bizim ev sahibi maalesef kabul etmio yeni kiradan istio biz kabul ediyoruz üç ayı çıkmazsa nasıl bir yol izlemeliyim 

4 Cevaplar

0 oy
(882 puan) tarafından
Hiç birşey anlamadım sözleşme yenilendi mi o sebele kira artışımı oldu. Yoksa 3 ay için zam mı yaptı seneniz doldu yeni kira ücretine geçildiyse o şekilde ödeme yapmaya devam edililir ama geçiş olmadıysa eski kiradan devam edilir
(428 puan) tarafından
Bizim kiramiz zam oldu onunafa soledik çünkü biz ordan alıp üstüne koyup kira veriyoruz ama ara çok açıldı esimun işi dolayısıyla evinizden çıktık şimdi evinize geçicez oda üç ay çıkmam içinde oturcam diyi eski kirayla
(882 puan) tarafından
Kiraya zam yapmadıysanız 3 ay için yapmanıza gete yok bence
(428 puan) tarafından
Biz yapmadık ama bizim evsahibi yaptı üç ayda cikaicam dio bizde güvenemiyoruz notere daniscak eşim
-Reklam-
0 oy
(5,685 puan) tarafından
Sözleşme varsa eski kiradan verecek tabi senin ev sahibin sana zam yaptı diye sende ona yapamazsın 
(5,685 puan) tarafından
He o zaman yapma hakkin var sonuçta sen ona zaman vermissin
(1,525 puan) tarafından
bizmki kirayi 6 ayda bi yapcak dedi bal gbde kabul ettik adam cik dese cikma zorunlulugumz var diye ses cikarmiyoz millete bak nasl rahat
(5,685 puan) tarafından
Bizim de öyle dedi yapıyor da biz de degistrdik evi
(428 puan) tarafından
Dün siste eski kiradan göndermiş eşimde kabul etti sıkıntı çıkmasın diye
(428 puan) tarafından
Mahkemey verirsek eşim dio hiç vermez bırak üç ay otursun dio ama ben üstüne sekiz bin fark vericem
0 oy
tarafından
Direk notere gidin , kendinizin oturacağınızı söyleyin ve ihtar yollayın , 3 ay içinde çıkacaksa evet eski kiradan verecek 3 ayı geçerse yeni zamlı fiyattan önce ki 3 ayı da isteyeceksiniz 
(428 puan) tarafından
Dün eski kiradan gönderdi ibana ama bizim ev sahibi kabul etmio notere gitmek için bu ayın sonunu mu beklicez
tarafından
Hayır ne kadar çabuk elinizi tutarsanız o kadar kârdasınız
(428 puan) tarafından
Acaba nbyaomamiz gerekiyor
0 oy
tarafından
Sözleşme varsa siz de onlar da eski kiradan vereceksiniz. Sözleşme yoksa aranızda halledeceğiniz bir mesele olur.  
(428 puan) tarafından
Sözleşme yok mahkeme çözer mi

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 401 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 512 göst.
4 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Emine S (18,124 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 277 göst.
5 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,670 puan) tarafından soruldu