+2 oy
487 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,097 puan) tarafından

Geçenlerde oğlu vitrinin camını indiren arkadaş bugün akşama misafirlerim vardı aradı akşam üstü oda eşin evdemi dedi yok dedim tamam mahalledeym sana geliyorum dedi misafirlerim var dedi ooo tamam bende geliyim dedi yok diyemedim gelir gelmez ben çay suyunu koyarken oğlu eline çamaşır suyu olduğu sprey şişesini almış kızım yüzünü yıkarken yüzüne sıkmaya başlamış çığlık attı kızım yüzünü bol suyla yıkadım annesine götürdüm çocuğu odada su şişesi vardı çocukların tabletide oradaydı su şişesini açmış tabletin üstüne döktü kızım seslendi gittim hemen baktm ekran gitmiş aldm hemen onu pirince koydum dedim çocuklara mısır patlatim yesinler çocuk odasında misafirin iki kızı daha vardı önlerine koydum 10dk geçmeden çocuk almış odaya serpmis mısırları annesi daha elinde telefon tiktoga bakıp gülüyor burnumdan solumaya başladım kızım onun kızına dedi yeter gidin artk evinize kızı benim kızın üstüne atladı yüzünü tirmalamaya başladı saçlarını zor kurtardim elinden annesini çağırdım siz gidin artk çocuklar çok huysuz kavga ediyorlar dedim hadi balkonda oturalim diyo durmuyorlar cnm dedim kızımın yüzü mahfoldu ağlıyor orda kalktılar arabaya binerken ay kusura bakma senide biraz yorduk diyo artk çocukları geçtim annesini yolmamak için kendimi zor tuttum madem çocukların sıkıntılı gitme bı yere ne hakkın var millete zarar vermeye ya beddua edesin var artk 

21 Cevaplar

+4 oy
(3,295 puan) tarafından

Ayyy ben okurken cinnet geçirdim ya 

En nefret ettiğim şey çocuğuna bi dur demeyen anne

Canım çamaşır suyu sıktı ne demek ya Allah korusun ya çocuğuna bişey olsaydı madem çocukta annesi de böyleler görüşmezdim ben olsam 

(3,295 puan) tarafından

Çocuğa çamaşır suyu sıkmış daha ne yemesinden bahsediyor deli mi ne hâlâ saçmalıyor ya boşver bence bu kadını 

(1,097 puan) tarafından

Adı üzerinde çocuk diyor nasıl zapt edebilirim senin çocukların hiç mi yaramazlık yapmıyor diyor ben çocuğumu milletin evine götürüp zarar verdirmiyorum verdirmiyorum 3 yıldır evliyim daha hiç kimsenin evini görmedi çocuklarım düğünlere bile götürmüyorum sorun çocuklarda değil annesindeymiş

(351 puan) tarafından

Kör olmaliymis tövbe estağfurullah dengesiz ***** ya engellemekle iyi etmişsin 

(3,295 puan) tarafından

Evet çocuk ama sen yetiştiriyorsun madem durduramiyorsun goturmeyeceksin hadi yaptı bari insan bi mahçup olur yok o da yok 

Benim oğlum daha 19 aylık bişey dökünce bile mahçup hissediyorum ya 

(1,097 puan) tarafından
+1

İşte en azından bir mahcubiyet Bir özür bekledim o da yok daha yağ gibi üste çıkmaya çalışıyor insan böyle oldu mu daha da çıldırıyor

-Reklam-
+4 oy
(751 puan) tarafından

Bacım ***** mısın? El ile iyi olacam diye çocuklarına niye eziyet cektiriyosun açıkça istesene o tabletin parasını, çamaşır suyu mevzusu konuya açık bile değil ağzına sıkıp zehirlese gözlerine gelse o çocuk ne olur ilerde. Et kavganı kapat kapını. Bı dahada konuşma. Ayıp denen şey yok avartta. Kendi doğurduğuna sen niye katlaniyon. Allah alla sinirlerim bozuldu. Bı güzel kavga et bı tanede benim için çak suratına. İkincisi olmasın. Böyle şeylerde ayıp sende olmaz onda olur utanma olur. Cinnet sebebi sen iyi susabilmissin.

(1,097 puan) tarafından

Daha inkar ediyor tablet senin kızın elindeydi oğlum almadı diyor kızlarım gözü gibi bakıyordu o tablete pirince koydum yarına kadar düzelmezse tamire götüreceğim son noktayı koydum artık hala tereyağ gibi üste çıkmaya çalışıyor çocuk da çocuk oluyorsun diyor yedik mi sanki bilmem ne daha fazla sinirlerimi bozdu Allah ıslah etsin

(751 puan) tarafından

Benim kızın elindeydide siz gelince niye bozuldu Bu zamana kadar sağlam durduda desydin. Yuzsuzmus kadın aman bacım uzak dur. Boylesinden zarar gelmiş sanada ders olsun. Eşin çalışıp tablet almış kolaymı kazanmak. hadi tablet meselesi neysede çamaşır suyunu ilk defa duydum zehirlenmiş senin çocuğu resmen hadi görmeseydin fenalık falan gecirseydi hastanelik olabilirdi o çocuk. olabiliecek şeyler hiç suçunuda kabul etmezdi. Sen baştan mesafemi koy daha zarar gelmeden. 

+2 oy
(22,147 puan) tarafından

Yani biliyorsundur az çok huylarını müsait değilim demek bu kadar zor olmamalı 

(1,097 puan) tarafından
+1

Miaafirim var dedim tamam bende geliyorum dedi hayır gelme diyemedim şimdi mesaj attım kusura bakma bidaha bana geliceksen çocuklarını getirme diye

(3,315 puan) tarafından

Oh iyi yapmışsın ben de mesaj atıyorum bu gibi durumlarda👍

(1,937 puan) tarafından

Ne cevap verdi buna çok merak ettim sorumsuz kadın 

(11,636 puan) tarafından

Ne çocuklarını getirsin ne kendi gelsin aklını başına al. Sıpaları o durumdayken tiktokta gezen anneden zaten hayır gelmez. Ne bekliyorsun çocukları çocuklarnı hastanelik mi etsin? Ki olabilirlerdi de camasır suyu yuzunden.

+2 oy
(351 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Okurken senin yerine ben yoldum kadını ama suç sende hayır demeyi bileceksin çocuğuna yazık ya

(1,097 puan) tarafından

Ödüm koptu gözlerine bir şey olacak diye büyük kızımın yüzü mahvoldu sabah okula gitmeyeceğim diyor sinirden ağlamak istiyorum gerçekten insan hayır demeyi bilecek yoksa sınır tanımayan insanlar delirtir umurlarında bile olmaz

(351 puan) tarafından

Benim kızım kimseye zarar vermez sosyaldir ama sadcee yeğenime karşı çok hırçın sırf bu yüzden aile topansa bile diyorum ben gelmiyorum çocuğa yazık dinlemiyor çünkü bildiğim halde niye gideyim ben zaten bu eline telefon alıp cocugunu görmeyen kadınları telefona gömmek istiyorum 

(1,097 puan) tarafından

Kızı benim kızımı dövdüğü halde tepki bile vermedi asla arkadaşlarına el kaldıran saygısızlık yapan biri değil gördüğü herkesi sarıp sarmalıyor daha bir de çocuk eve gitmiyor illaki benle oynayacaklar diyor kızımı haşat etmiş daha annesi kızıma diyor kalk oyna onunla oynayacak hali mi kalmış dedim

(351 puan) tarafından

Ay ben senin yerinde olsam o dakika evinden  çıkartırdım Ama sen de kızıma kendini savunmayı öğret biraz çocuğa vurma demen Sana biri vurduğu zaman tepki gösterdi ben kızıma vurma demiyorum sana vurursam vur diyorum mesela ama karşıdaki kişi her sene vurmuyorsa ona zarar veremezsin diyorum ben yeğenim öyle yaptığı zaman kızımı eve getiriyorum direkt hiçbir şekilde öyle zarar vermesem müsaade edemem

(1,097 puan) tarafından

Ben kızlarımı hiçbir yere götürmediğimden kendi kız kardeşiyle de el kaldırmalı hiç kavga etmez tartıştıklarında bana gelir söylerler ilk defa böyle bir saldırı ile karşılaştı kızım daha hatayı kendinde arıyor anne ben ona bir şey yapmadım ki bana niye vurdu ben sadece güzelce oynamak istedim senin suçun yok dedim Bir daha onlar buraya gelmeyecek muhatap olmayacaksın

+2 oy
(273 puan) tarafından

Ay bune okurken delirdim yaa ne sorumsuz bi anne.zararlarını karşılamasını isteseydin canım ne diye öyle gönderiyorun?herşeyi geçtim çocuğunada zarar veriyor birde.

(1,097 puan) tarafından

Daha inkar ediyor en son senin kızının elindeydi diyor su dökmüş üstüne işte dedim camda kırık hiçbir şey yok içinden su akıyor daha neyini inkar ediyorsun kızımın gözleri kızardı İnşallah bir şey olmaz bol suyla yıkadım

(273 puan) tarafından
+1

Canım Allah korusun çamaşır suyu insanın görme yetisini bile kaybettirir bi acile götürseydin keşke ben çok korkarım böyle şeylerden ya Allahım korusun inşallah bir şey olmaz

(1,097 puan) tarafından

Gözü hafif kızardı ağrıyor mu diyorum yok diyor eşim de evde değil gece yarısı gelecek bir değişiklik fark edersem hemen götürürüm

+2 oy
(3,918 puan) tarafından

Kız bu çocuk değil canavar resmen 

(1,097 puan) tarafından

Kız çocuğunu çağır diyorum evde de böyle yapacak bir şey yok diyorum lan yapacak bir şey yoksa getirme o zaman niye ısrarla milletin evine götürüyorsun

+2 oy
(1,827 puan) tarafından

Ayyy okurken delirdim kadını tutup kapıya atardım galiba ben bile 20 aylık kızıma gittiğimiz yerde küçük olmasina rağmen sıkı sıkı anlatıyorum oturda oyna fazla koşma bizim olmayan şeyleri elleme diye böyle insana sinir oluyorum ya

(1,097 puan) tarafından

Akşam akşam kızlarımın başına gelene mi yanayım tabletin ekranının gittiginemi ortalığa saçılan mısırlara mı başıma öyle bir ağrı girdi ki şu hamile halimle sinir krizi geçirdim

+2 oy
(1,453 puan) tarafından

Canım bazen sen ağlayacağına o ağlasın diyeceksin yani yüzüne çamaşır suyu sıkmak nedir Allah korusun, Allah korumuş da gerçekten lütfen başta bir kere huyunu aldın mı devamını getirme bırak illaki çok iyi biriyse dışarda görüşün, telefonda görüşün okurken kıpkırmızı oldum ya 

(1,097 puan) tarafından

Ödüm koptu ya o an nasıl korktum anlatamam çocuğun kafasını komple yıkadım üzerini değiştirdim büyük kızıma da saldırınca artık kendimi tutamadım

+1 oy
(1,358 puan) tarafından

Böyle vurdumduymaz insanlarıahıra kapatin

+1 oy
(364 puan) tarafından

Bacım öylesi insanı evine alma yazık degilmi sana çocuğuna 

(1,097 puan) tarafından

4 çocuk annesi oldum hayır demeyi öğrenemedim gitti ama artık canıma tak etti son noktayı koydum

(364 puan) tarafından

İyi niyetli olduğumuz için canım karşıdaki insanlar bazen iyi niyetli insanı görünce zannediyor birşey bilmez anlamaz bu devrin insanlari karıştıriyor bazı seyelri yoksa sen orda onun ağzının payını çok güzel verirdin emin ol işte utanıyoruz kendimizden bize yaksmaz diyoruz 

+1 oy
(4,642 puan) tarafından

Ben olsam bir daha asla kabul etmem 

Gelse de kapıyı açmam 

Gerekirse açık açık soylerim

(1,097 puan) tarafından

Alakamı kestim zaten engelledim

0 oy
(3,797 puan) tarafından

Canim seni anliyorum gelmek isteyene gelme diyememissin biraz da emrivaki oldugu icin bisey diyememissin ama kadinin cocuklarina dur demedigin biliyosan cocuklarinin huyu oyle kotuyse bastan hic alistirmayacaktin benim evime oyle herkes gelemez 12 daireli binada oturuyorum 1 komsum haric kimse gelmez oyle esim dostum deyip tanimadigim kimseyi de sokmam evime misait degilim der kapatirim hurli midir hirsiz midir nerden bilxcm bak bende senin gibiydim yeni yeni komsularla konusmaya basliyorum ust komsumun da 2 kizi vardi o zaman aksam esim ise gitti temizlik yapacam dedim kizi gonderiyim de cocugu oyalasin oynatir o sen isini rahat yaparsin dedi dedigi gibi de gozum hep ustlerindeydi de yinede guzel oynatti cocugu benim oglanda cok sevdi bi kac kere de daha oyle geldi bi kere ben annesiyle kapida konusurken kiz girmek istedi gel dedim benim oglanin elinde tuttu salona gitti hiii havuzzzz dedi kaynim kocaman havuz almisti ogluma salona kuruyodum oglum cok seviyodu o gunden sonra havuzun orta kati patlamis sismedi bende diyorum ki kisin gavuzu kaldirmistim sondur sisir derken yirtildi delindi heralde dedim aradan 3 ay geti benim oglan konusmaya basladi havuzunu gordu anne deniz havuzu kesti dedi ben sok oldum hangi deniz dedim arkadasin deniz mi dedim hihi dedi nasil kesti dedim boyle dedi gosterdi cocugun elinde cop sislere takili lolipoplar olur ya ondan vardi onu batirmis bi daha da eve sokmadim kadini gormemek icin elimden geleni yaptim esimde kizdi bi daha getirtme cocugun oyuncagina zarar veriyo yarin cocuga bisey yapmayacagi ne malum diye o gunden sonra daha dikkatliyim 

0 oy
(53,521 puan) tarafından

okurken darlandim ne rahat insanlar var

0 oy
(374 puan) tarafından

Benim cocugumun aklı erene kadar misafirlige bile gitmeyen benn...Kendini yetistirememis insanlar anne oluyor ya ben buna üzülüyorum!!! Senin yerinde olsam o kadinla arkadaşlik etmem.

(1,097 puan) tarafından

Gerekeni söyledim engelledim mümkünse bir daha görüşmeyelim dedim

0 oy
(500 puan) tarafından

Siz iyi misiniz bu ne sabır? camasır suyu olayı olduğu an kovmanız gerekirdi

(1,097 puan) tarafından

Annem de çok sinirlendi Yeter bu safligin diyor çocuğun gözü kör olsaydı ne yapacaktın millete tepki göstermeyi öğren artık diyor bir de azarı ondan yedim

0 oy
(217 puan) tarafından

Ben şimdi sana hakaret etsem ayıp olur diye hakaret davası da acmazsin:))))

(1,097 puan) tarafından

Muhtemelen açamam zaten bu huyumdan nefret ediyorum

0 oy
(138 puan) tarafından

Sizn anlatırken bn sinir oldm insan hiç mi utanmaz birde tiktokta gülüyo ksra bakma bacım sen bu yüzü vermişsn ona bu ne terbiyesizlik bk bnmde Bir kızm var kınamıyorm ama bu kadr da fazla yani taamm çoçuk ama ya annesi valla sınırını koymazsan başına bela olr bn sama söylim 

0 oy
(1,462 puan) tarafından

Kapıyı açıp direk kovardim net 

0 oy
(1,130 puan) tarafından

Çok iyi dayanmışsın ben okurken sinir krızi geçirdim. O insanı hayatımdan çıkarman lazım. Ne düşündüğü de umrunda olmasın. Boşver. Kızın sağlıklıysa tabletten de emin ol daha az zarardasın

0 oy
(3,315 puan) tarafından

Allah ıslah etsin yaa bu ne böyle 😾😾

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 98 göst.
13 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (408 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 517 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.