Ayy okurken gerildim valla. Az önce kayinvalidemlerden geldim. Eltimle altlı üstlü oturuyorlar ve eltimin 4 küçük çocuğu var. Asla yerlerinde durmuyorlar. Kız gelir laf dinler, oğlanlar sokaktan pis pis gelip koltuğa oturup çamur yaparlar, kayınvalidemin dolabını kurcalar mutfağında yiyecek birşey varsa alıp sormadan yerler. Akşam yemeği yenecek mesela geldiler biz de burada yiyeceğiz diye tamam yiyin de yani sizin eviniz yok mu her gün her gün bu nedir? Geçen eşim arabayla onları gezmeye çıkardı bir geldi araba koltuğuna ayakkabı ile basmışlar her yer mahvolmuş, camdaki filmi soymus biri. Eşim yeğenleri olduğu için bir nebze alttan alıyor da ben yanımda ister anneleri olsun azarlayiveriyorum. Ya o kadar edep adab terbiye bilmiyorlar ki cinnet geçirirsin, ben de kızıyorum artık biri de birşey dese düzgün yetiştirseysin cocuklarini derim. Eline tükenmez kalem almış bugün benim elbisemi çizmeye çalışıyor ben görmeden, dedim kalk git bir daha yakınıma gelme :D sen de kız senden cekinsinler ya da evine alma. Benim evime sayılı gelmişlerdir ne zaman gelseler stresten bir hal oluyorum :D Eltim arada diyor bir ara sana geliriz diye ben duymamazliktan geliyorum :D