+2 oy
231 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından

Merhaba eşimle severek evlendik 3 yılık evliyiz eşim yeni bir işe başladı çalıştığı yerde de kızlar var tabiki bu normal bişe ama eşimi çok kiskaniyorum elimde olmadan eşimede söyledim iş dışında bişe konuşmani istemiyorum mesafeli olmanı istiyorum oda bana söz verdi bana guvenebilirsin dedi ben oraya çalışmaya gidiyorum dedi ama ben bir türlü aklımdan cikaramiyorum acaba mola satinde beraber yemek yiyorlarmi muhabbet ediyorlarmi diye sürekli bunları düşünüyorum günüm berbat geçiyor ve eşime yansitiyorum elimde olmadan sürekli kavga ediyoruz lütfen bir öneride bulunurmusunuz 

8 Cevaplar

+2 oy
önce (5,012 puan) tarafından

ya eşine güvenmiyorsun ya kendine 

dozunda kıskançlık iyidir ama aşırısı hastalık. 

önce (4 puan) tarafından

Eşim guvenimi kıracak bişe yapmadı bende kendime guveniyorum gencim 24 yaşında bakimliyim ama bu duygular içimden neden gitmiyor anlamıyorum gerçekten kurtulmak istiyorum 

önce (5,012 puan) tarafından

o zaman uğraşacak bir şeyler bulacaksın boşluktan kafayı kocaya takıyorsun 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,707 puan) tarafından

Sanki bu ben :))))) kac yil olmuş ayni tas ayni hamam valla 

+2 oy
önce (74 puan) tarafından

Adamın yanlış bişey yapacagi yoksa da sizin bu tavriniz yüzünden yapabilir. Eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmayın zaten gerekli konuşmayı yapmışsınız bunun üzerine sürekli gidip davranışlara yansıtmak eşinizi hataya sürükler.

+2 oy
önce (3,603 puan) tarafından

Destek alabilirsiniz. Aynı ortamda bulunduğun kişilerle konuşmak çok doğal bir şey. Eşiniz sınırlarını koruyorsa gerisi boş. Eşime güveniyorum, çevreye güvenmiyorum gibi bir durum da yoktur sanırım. 

+2 oy
önce (5,434 puan) tarafından

Ben eşime de çevremdeki kadınlara da güvenmediğim için 

Her dakika burnundan getirebilirim 

Güvenmiyorum çünkü 

Tatilden yeni geldik tatilde çoğunluk trip attım küstüm kırıldım tartıştım 

Çünkü cidden ortam bozulmuş 

Yanımda kocamın içine düşen kadınlar da var 

Goz teması kurup içine dusenlerde 

O yüzden ortam iyice bozulmuş 

Kiskanmamakta da guvenmemekte de çok haklisin

+2 oy
önce (5,434 puan) tarafından

Mesela tatilde kızın biri karşıdan karşıya geçecek mini etek giymis 

Eşime baka baka sirita sirita gecti 

Gel de yolma 

+2 oy
önce (3,336 puan) tarafından

Benimki milletle içli dışlı calisyor beraber yiyip içiyor konuşuyor bende gidiyorum aralarına katılıyorum bence kendinizi kasmayın rahat olun tabi eşinize guveniyorsaniz

+1 oy
önce (1,985 puan) tarafından

Valla bacım takmamaya çalışacaksın ve yaptığın çok yanlış. Eşeğin kulağına karpuz çekirdeği düşürüyrosun farkında mısın? Uyan.

Benim de eşimin çalıştıgı yerde kadınlar kızlar var. Dediklerin benlm de aklıma geliyor ama yapacak bir şey yok kocama kimseyle samımıyet kurma istemiyroum merhaba merhaba ol demeye gerek duymuyorum hem o kıskanç profili çizmek istemiyroum hem aklında olmayanı oldurmak gıbı bir niyetım yok. Ve kendisi kadın kız muhabbetine çok meraklı biri değil. Evli oldugu için dikkat ettıgıni biliyorum. Ama yine de %100 guvenıyorum diyemem. Huzurumu bozmaya niyetim yok ama

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,512 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Sevic (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.
1 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Amour (1,525 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Elvin& (119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,612 soru

24,113,330 cevap

333,085 kullanıcı

...